Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

H hmyr_19 canım 3. uni olacak benim :KK66:
hedef38beden hedef38beden canım datcaya annemin yanına geciyorum erkek arkadasım da on gun sonra gelecek cadır kampı icin demre kekova tarafına gececegiz :)
toplight toplight tesekkurler kaptanım :)
muska77 muska77 canım ben gram hesabı devam ediyorum :) internetten hesapladım ben gunde 37 40 kb almalıyım :)
Bende 3. Okuyorum :) varmis benim gibiler

Menüm geldi kızlar.
n7ZbJa.png

kızlar ben dun ki menumu hic yazmıycam, cikolata kruvasan sandvic yolda ne bulduysam yedim bolbol :( kacamak gunuydu komple, hala yoldayım bu arada bi bitmedi :(

Afiyet olsun tatlım ne guzel olmus 48 harika

Oluyor sanırım ufaktan muskacım.
Baktım kb alıp başını gidecek.
Akşam yemek yerine ton balığı yedim.

Yanlız fatsecret fazla hesaplıyo bazı seyleri ben 500 gr karpuzu 20 kb olarak baz alıyorum.

Karpuz gram olarak olmadığı için diyetkoliğin bilgilerini kendim ekledim Muskacım.
Diyetkoliğin değerlerine güveniyorum ben genelde ama hata olabilir tabi ki.

kızlar ben dun ki menumu hic yazmıycam, cikolata kruvasan sandvic yolda ne bulduysam yedim bolbol :KK43: kacamak gunuydu komple, hala yoldayım bu arada bi bitmedi :KK43:

Deme ya Kollontaicim.
Şimdi de annenin yanında yeme bak ama.

günaydınlarr
bende bu sabah kb ye başladım bakalım getirebilirsem
sabah kahvaltım 2 dilim hindi salam 0,3 kb (maret salam üzerindeki değer)
2 tane üçgen peynir yarım yağlı 0,8 kb (pınar yarım yağlı)
şimdilik 1,1 kb geriye kaldı 48,9 kb oluyor mu böyle muska cım

gunaydinlar,

bu sabah kilom 59.6 :)

dunden bugune -0.6 :)

tatilde verdiklerimi veriyorum sirayla cok sukur :)

kizlar isin sirri cok su icmek bence bir yerde :)

ben bugun 7 gunde 7 kiloya basladim.

ilk gun sadece haslanmis yumurta yeniyor.

5 tane hasladim getirdim yanimda bakalim :)

arkadaşlar günaydın öncelikle :KK52:

dünkü önerinize uyarak bugün yemeden önce listemi girdim ve 50 kb ye ayarladım :KK71:

ekmeği az alttın mı oluyo zaten :cool:

01.07.webp

Arkadaşlar Karbonhidrat Diyetinin orjinal kitabından çeviri listelerini buldum.

F.G. Pasquali'nin kitabindan ceviri .!.:
KARBONHIDRAT REJIMI

GUNDE 40 - 60 PUAN

Bu rejim sistemi 15 yildir ve halen Amerika ve Avrupa Hava Kuvvetlerinde pilotlara basariyla uygulanmaktadir.

F.G. Pasquali'nin kitabindan ceviri

Ceviren: Tamer Soytekin ( Ben sadece alti cizilmesi gereken yerleri asagida size sunuyorum )

Bir parca et bol kalori icerdigi halde karbonhidrat degeri bakimindan SIFIRDIR; yani istenilen miktarda yenebilir. Buna karsilik bir elma, cok az kalori icermesine ragmen KARBONHIDRAT bakimindan cok zengindir. Bu nedenle dikkatle yenmesi gereken bir besindir.

Nicin normal kilomuzdan fazlayiz? Cunku fazla yiyoruz. Sismanligimiza neden olan sey, asiri miktarda KARBONHIDRAT almamizdir.

Vucudumuzun gunluk KARBONHDRAT ihtiyaci 70 ile 75 unitedir. Bu miktari hergun aldigimiz taktirde kilomuzu korumus oluruz. Fazla kilolarimizdan kurtulmak icin bu miktarin 40 ile 60 unite arasinda tutulmasi gerekmektedir. Hergun 40-60 unite KARBONHIDRATTAN fazla almadigimizda, ilk hafta 2 - 3 kilo, devam eden haftalar, yani 5. ve 6. haftalar sonunda 5 ya da 7 kilo verdiginizi goreceksiniz. 15 - 20 kilo vermek isteyenler icin rejim suresi 6 aydir.

Rejim suresince KARBONHIDRAT degeri cok yuksek olan sekerden kacinmamiz gerekmektedir. Ornegin 1 kesme seker 12 unite karbonhidrat icerir. Hicbir sey yemesek dahi, gunde 2 sekerli 3 bardak cay rejimin bozulmasi icin yeterlidir.

Bu rejimde alkol alabilirsiniz. Damitma yoluyla elde edilen ickileri seciniz. ( Raki, Votka, Cin, Kanyak, Viski )

Her cesit hamur isinden kacinmalisiniz. Et, balik, yumurta, peynir gibi gidalari arzu ettiginiz kadar yitebilirsiniz. ( Yagli et dahil )

muska77 muska77 cım listeleri paylaşıyorum bi bak bakalım seninkiyle aynı gibi geldi bana :KK69:

Eklentiler

• kb1.webp
    kb1.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 65
  • kb2.webp
    kb2.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 81
  • kb3.webp
    kb3.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 68
  • kb4.webp
    kb4.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 68
  • kb5.webp
    kb5.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 85
  • kb6.webp
    kb6.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 66
Dün geceki sahurum
1 haşlanmış yumurta
Tam buğday ekmeğine tost salam li
3-4 kasik çorba
unutmayalım diye yazdım şimdiden akşam iftara misafirim var kostururken unutuyorum

Back
X