Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım yediğin tatlıları yemesen daha güzel olur bence çekirdek küçük bi avuç kabak çekirdeği tüket
Haklısın kesinlikle
Tadımlık yemeğe çalışıyorum ama aldığım kaloriyi çok yükseltiyorlar
Evde 1 avuç çekirdek kaldı, yarın da onu yerim bir daha da almayayım..
1 dilim baklava 300küsür kalori ya şaka gibi, küçücük şey

Haklısın kesinlikle
Tadımlık yemeğe çalışıyorum ama aldığım kaloriyi çok yükseltiyorlar
Evde 1 avuç çekirdek kaldı, yarın da onu yerim bir daha da almayayım..
1 dilim baklava 300küsür kalori ya şaka gibi, küçücük şey
Günaydın tatlım

masum görünen şeyler aslında ne kadar zararlı onu ögrenmemiz ne kadar güzel zayıflarken bilinçleniyoruzda :KK19:

sabahki menüm
1.5 dilim çökelekli börek
yarım ceviz
tek şekerli açık çay

bi aydır içmiyodum bi çay bardağı sütlü nescafe içtim tek sekerli:KK23::KK23::KK23::KK23:
TOPLAM kalorim:731 kalori

canım sadece iki dilim baklava 700 kalori o_O bence kullandığın site hatalı hesaplıyor :KK43: menün benim sitemde 1500 cal ediyor:eek: ki bu kadar tatlının olduğu bi menü asla 700 kaloride kalmaz ben sana diyim :KK69: hangi siteden hesaplıyorsun canım toplam kalorini :KK64:

Benim menümde akşam dolma var bayanlar bugün davetliyim iftara. gündüzü de ona göre ayarlicam artık kb 50 yi geçmeyecek şekilde sabah-öğlen dünle aynı akşam farklı olacak :KK51:

canım sadece iki dilim baklava 700 kalori o_O bence kullandığın site hatalı hesaplıyor :KK43: menün benim sitemde 1500 cal ediyor:eek: ki bu kadar tatlının olduğu bi menü asla 700 kaloride kalmaz ben sana diyim :KK69: hangi siteden hesaplıyorsun canım toplam kalorini :KK64:
Yok canım ben baklava yemedim CallanPinckney baklava yiyen ben baklava yemeyeli 3 ay oldu:KK28:

Benim menümde akşam dolma var bayanlar bugün davetliyim iftara. gündüzü de ona göre ayarlicam artık kb 50 yi geçmeyecek şekilde sabah-öğlen dünle aynı akşam farklı olacak :KK51:
fazla kaçırmazsan sıkıntı olacagını sanman canım tabi dolmanın çeşidide önemli ona göre ayarlarsın kendini

Yok canım ben baklava yemedim CallanPinckney baklava yiyen ben baklava yemeyeli 3 ay oldu:KK28:

haa şimdi oldu :KK53: C CallanPinckney canım senin kalori 1507 :KK70:

fazla kaçırmazsan sıkıntı olacagını sanman canım tabi dolmanın çeşidide önemli ona göre ayarlarsın kendini

zeytinyağlı kabak biber patlıcan falan karışık :kk77: diyet yaptığımı biliyor arkadaşım çok şükür fazla ısrarcı biri de değildir :KK19:

kizlar slm sabahtan beri giremedim sabah buyuk oglani dr a goturdum jan verdik ogleyin yola cikacaktuk dr sonuclari gireyim sonra gidersiniz dedi kosturmaca cok anlayacaginiz kucuk un gittigi kresle ilisigini kestim simdi eve geldim az sonra tekrar hastane sonra aksam uzeri bursa yolu

kizlar slm sabahtan beri giremedim sabah buyuk oglani dr a goturdum jan verdik ogleyin yola cikacaktuk dr sonuclari gireyim sonra gidersiniz dedi kosturmaca cok anlayacaginiz kucuk un gittigi kresle ilisigini kestim simdi eve geldim az sonra tekrar hastane sonra aksam uzeri bursa yolu
Allah kolaylık versin tatlım

Bir kaç günden beri, bir insanın başına ne kadar aksilik arka arkaya gelebilir diye deneme yapıyorum Fatmacım. :KK43::KK43:
Kahvemi içmeden güne uyanıyorum resmen.
Neyse, bugün iyi bir gün olur umarım.

Menümü yazamamıştım dün. Onu yazayım.
rabbim herşeyin hayırlısını versin tatlım

Günaydın tatlım

masum görünen şeyler aslında ne kadar zararlı onu ögrenmemiz ne kadar güzel zayıflarken bilinçleniyoruzda :KK19:

sabahki menüm
1.5 dilim çökelekli börek
yarım ceviz
tek şekerli açık çay
aynen
börek yerine tam buğday ekmeği olsaydı daha güzel olurmuş
bir büyüklüğü nekadar dı
bence küçükse sorun yok

hehehe benle fatmayı karıştırmışsın

haa şimdi oldu :KK53: C CallanPinckney canım senin kalori 1507 :KK70:

zeytinyağlı kabak biber patlıcan falan karışık :kk77: diyet yaptığımı biliyor arkadaşım çok şükür fazla ısrarcı biri de değildir :KK19:
1500 benim için iyi :))
yavaş yavaş azaltacağım

Back
X