- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #144.061
bi aydır içmiyodum bi çay bardağı sütlü nescafe içtim tek sekerli

TOPLAM kalorim:731 kalori

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın kesinlikleCanım yediğin tatlıları yemesen daha güzel olur bence çekirdek küçük bi avuç kabak çekirdeği tüket
Sahurda dahil mi buna, çok iyi kaloribi aydır içmiyodum bi çay bardağı sütlü nescafe içtim tek sekerli
Günaydın tatlımHaklısın kesinlikle
Tadımlık yemeğe çalışıyorum ama aldığım kaloriyi çok yükseltiyorlar
Evde 1 avuç çekirdek kaldı, yarın da onu yerim bir daha da almayayım..
1 dilim baklava 300küsür kalori ya şaka gibi, küçücük şey
evet canım sahur dahil başım agrıyodu nöbette olunca içtim bi taneSahurda dahil mi buna, çok iyi kalori
Sütlü nescafede sorun yok bence ama şekerde sorun var
bi aydır içmiyodum bi çay bardağı sütlü nescafe içtim tek sekerli
Yok canım ben baklava yemedim CallanPinckney baklava yiyen ben baklava yemeyeli 3 ay olducanım sadece iki dilim baklava 700 kaloribence kullandığın site hatalı hesaplıyor
menün benim sitemde 1500 cal ediyor
ki bu kadar tatlının olduğu bi menü asla 700 kaloride kalmaz ben sana diyim
hangi siteden hesaplıyorsun canım toplam kalorini
![]()
fazla kaçırmazsan sıkıntı olacagını sanman canım tabi dolmanın çeşidide önemli ona göre ayarlarsın kendiniBenim menümde akşam dolma var bayanlar bugün davetliyim iftara. gündüzü de ona göre ayarlicam artık kb 50 yi geçmeyecek şekilde sabah-öğlen dünle aynı akşam farklı olacak![]()
Yok canım ben baklava yemedim CallanPinckney baklava yiyen ben baklava yemeyeli 3 ay oldu![]()
fazla kaçırmazsan sıkıntı olacagını sanman canım tabi dolmanın çeşidide önemli ona göre ayarlarsın kendini
Allah kolaylık versin tatlımkizlar slm sabahtan beri giremedim sabah buyuk oglani dr a goturdum jan verdik ogleyin yola cikacaktuk dr sonuclari gireyim sonra gidersiniz dedi kosturmaca cok anlayacaginiz kucuk un gittigi kresle ilisigini kestim simdi eve geldim az sonra tekrar hastane sonra aksam uzeri bursa yolu
aynenGünaydın tatlım
masum görünen şeyler aslında ne kadar zararlı onu ögrenmemiz ne kadar güzel zayıflarken bilinçleniyoruzda
sabahki menüm
1.5 dilim çökelekli börek
yarım ceviz
tek şekerli açık çay
hehehe benle fatmayı karıştırmışsıncanım sadece iki dilim baklava 700 kaloribence kullandığın site hatalı hesaplıyor
menün benim sitemde 1500 cal ediyor
ki bu kadar tatlının olduğu bi menü asla 700 kaloride kalmaz ben sana diyim
hangi siteden hesaplıyorsun canım toplam kalorini
![]()
1500 benim için iyi :))haa şimdi olduC CallanPinckney canım senin kalori 1507
zeytinyağlı kabak biber patlıcan falan karışıkdiyet yaptığımı biliyor arkadaşım çok şükür fazla ısrarcı biri de değildir
![]()