- Konu Sahibi Cherry Mom
- #164.481
günaydın güzel kadınlar sabah bitki karışımımı içtim kahvaltımı yaptım şimdi 8 km yürüyüşüm var ...grsz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlağım benim :))ölmek mi... depo nasıl sağlamsa acıkmadım bile :))) deve gibi hörgücümde biriktirmişim :)) hem kötüler ölmez :))
Fırında makarnanın italyan versiyonu.lazanya ne ola ki...
Günaydın iyi yürüyüşler..günaydın güzel kadınlar sabah bitki karışımımı içtim kahvaltımı yaptım şimdi 8 km yürüyüşüm var ...grsz
Çatlağım benim :))
Fırında makarnanın italyan versiyonu.
Saol canım deniycem muhakkak :))Al sana garantili çözüm akşamdan iki hurmayı çizip bir su bardağı suya koy sabah aç karnına suyu iç hurmaları ye ve bana dua et![]()
günaydın güzel kadınlar sabah bitki karışımımı içtim kahvaltımı yaptım şimdi 8 km yürüyüşüm var ...grsz
Öyle valla..wışşş :)) alemin makarnası bilem asortik....
Dene canım pişman olmazsın..Saol canım deniycem muhakkak :))
Sanada günaydın.Bu arada herkese günaydın
neşeli, huzurlu ,sağlıklı ve bol kilo kayıplı günler dilerim size bugünnn![]()
Bu arada herkese günaydın
neşeli, huzurlu ,sağlıklı ve bol kilo kayıplı günler dilerim size bugünnn![]()
Gün içinde cok fazla yürüyorum 1 saate yakin suyuda gece yatana kadar en az 1.250 yapiyorum ama 2 ye tamamlamam zor disarda su icmek istemedigim icin . sporada bir dahaki ay baslayacagim insallahGünaydın güzeller!!
Amelia menü spor güzel ama suyunu hiç yazmıyorsun canım.
Öğle öğününde börek çok ama doyuruculukaçısından az olmuş..
Salata falan yeseydin yanına yada yoğurt
Gzel menü simide laf etmem bende yerim arada çünkü..
Canım menü güzel ama suyu 2ye tamamlamaya çalş. Azda olsa spor yakışır bu menüye..
Açlıktan öldünmü yaşıyonmu canısı?
Eee spora yuruyus yaz ozaman canım.suresini tut yoksa spor yok sayılır.Gün içinde cok fazla yürüyorum 1 saate yakin suyuda gece yatana kadar en az 1.250 yapiyorum ama 2 ye tamamlamam zor disarda su icmek istemedigim icin . sporada bir dahaki ay baslayacagim insallah
Aslinda borek esime yapmistim kendime bisey yapmaya usendim...dedimki kendime cislari bari gunduz yiyeyim dedim ustune sporGünaydın güzeller!!
Amelia menü spor güzel ama suyunu hiç yazmıyorsun canım.
Öğle öğününde börek çok ama doyuruculukaçısından az olmuş..
Salata falan yeseydin yanına yada yoğurt
Gzel menü simide laf etmem bende yerim arada çünkü..
Canım menü güzel ama suyu 2ye tamamlamaya çalş. Azda olsa spor yakışır bu menüye..
Açlıktan öldünmü yaşıyonmu canısı?
Ben keyif yapmisim borekle vallacanım tamam biz az yiyoruz da sende fazla yiyosun 3 dilim borek olmamalı nefsini körleyecek kadar yemelisin!!!
30 gunluk squat programlarında da 3 gun squat 1 gun rest var bacımkendimi spotif hissediyorum :))) 30 günlük squata başladım... bi gün yapmazsam sonraki gün canım istemicek gibi geliyor....
amiiiiiiiiin insallah :)aman da amannn.... Allah bir yastıkta kocatsın :)
amin canım hepimize mutluluk dolu yıllar nasip etsin insallah :) senin kociş benimkinden şanslı deseneTatlım gevrekleri çıkar hayatından. Güzel bir kahvaltı yap.
Öğle börek akşam lazanya bu bir diyet menüsü değil farkındasın dimi?
Al sana garantili çözüm akşamdan iki hurmayı çizip bir su bardağı suya koy sabah aç karnına suyu iç hurmaları ye ve bana dua et
Oooo allah 10. 20. yıllarıda aynı mutlulukla kutlamanızı nasip etsin inşallah..
Kız benimde alyansım olmuyordu... Şimdi rahat takıyorum.
Meyveleri akşam yeme bi daha ebrucum aralarda yemeye çalış.
Gerisi iyi..
sagolasın canım :) az daha verdin mi olur ilk alyansınAllah agzinizin tadini bozmasin canim hep boyle musmutlu olun ins:) ben de alyansimi kucuk geliyo diye degistirmistim simdi ilk alyansim parmagima olcakmi diye hergun takiyorum daha tam olmuyo![]()
amin canım sagolasın :)#kollontai canım senide tebrik ederim Allah daha nice yıl dönümleri kutlamayı nasip etsin inşallah![]()
yok canım hic masum degil ve diyette degil uzgunumBen keyif yapmisim borekle valla)) neyse daha dikkat edeyim...masum gibi duruyordu 3 tane kucucuktuuuuu;(((((
Deryacim çok ekmek yiyorsun.günaydın arkadaşlar..dünkü menümü yazayım
sabah:kalkınca 1 bardak su 1 ceviz
kahvaltı:1 yumurta,1 dilim ezine peynir ,2 dilim tam bugday ekmek ,şekersiz çay,yeşillik 6 zeytin
arada :1 elma
öğle :6 kaşık pırasa 2 dilim ekmek 2 kaşık kapuska yeşillik
arada 1 mandalina 1 ceviz
akşam 3 köfte salata ayran 2 dilim ekmek
aksam 20 gibi ara öğünüm yerine 1 parça ekmek üzerine 1 tatlı kaşığı nutelladayanamadım ne yapayım..
2,5 litre su..
Kötü olmuş ya tüh!selam kızlar geçmişi okuyamadım işe çok zor geldim canım da hiç bişey şstemiyorkollontai mennümü yazayım
dünki menü
sabah
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
1 çatal peynir
ara
2 kuru kayısı
1 yemek kaşığı yaban mersini
öğle
100 gr ızagara tavuk
çok az salata
ara
1 kuru kayısı
akşam
1 kaşık pilav+2 kaşık yoğurt (ilaç alacağım için eşim zorla yedirdi sürekli bir mide bulantısı da var hala bulanıyor)
su 2,5-3 lt arası
spor 100 ip atlama
3 km yürüyüş
ama bu gün hiç bişey yapamam heralde kendimi çok köü hissediyorm
sabah antibiyorik alacağım için 1 lokma peynir ve ekmek yedim şu an acaip bir şişlik var su bile içemiyorum boğazım lenf bezlerim şişmiş durumda