Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın güzeller!!

Amelia menü spor güzel ama suyunu hiç yazmıyorsun canım.

Öğle öğününde börek çok ama doyuruculukaçısından az olmuş..
Salata falan yeseydin yanına yada yoğurt

Gzel menü simide laf etmem bende yerim arada çünkü..

Canım menü güzel ama suyu 2ye tamamlamaya çalş. Azda olsa spor yakışır bu menüye..

Açlıktan öldünmü yaşıyonmu canısı?
Gün içinde cok fazla yürüyorum 1 saate yakin suyuda gece yatana kadar en az 1.250 yapiyorum ama 2 ye tamamlamam zor disarda su icmek istemedigim icin . sporada bir dahaki ay baslayacagim insallah

Gün içinde cok fazla yürüyorum 1 saate yakin suyuda gece yatana kadar en az 1.250 yapiyorum ama 2 ye tamamlamam zor disarda su icmek istemedigim icin . sporada bir dahaki ay baslayacagim insallah
Eee spora yuruyus yaz ozaman canım.suresini tut yoksa spor yok sayılır.

Günaydın güzeller!!

Amelia menü spor güzel ama suyunu hiç yazmıyorsun canım.

Öğle öğününde börek çok ama doyuruculukaçısından az olmuş..
Salata falan yeseydin yanına yada yoğurt

Gzel menü simide laf etmem bende yerim arada çünkü..

Canım menü güzel ama suyu 2ye tamamlamaya çalş. Azda olsa spor yakışır bu menüye..

Açlıktan öldünmü yaşıyonmu canısı?
Aslinda borek esime yapmistim kendime bisey yapmaya usendim...dedimki kendime cislari bari gunduz yiyeyim dedim ustune spor
yaptim zaten.borek olmasi kotu haklisin...

Aksami hafif gecirdim sonra yuruyuse ciktim...gece 3 te ac olarak uyandim ;)))))ben ogle salata aksam salata yapamiyorum yaparsam spor yapamiyorum....su kis bitse taze taze guzel yaz sebzeleri ciksa sebze agirlik verecem...

günaydın arkadaşlar..dünkü menümü yazayım
sabah:kalkınca 1 bardak su 1 ceviz
kahvaltı:1 yumurta,1 dilim ezine peynir ,2 dilim tam bugday ekmek ,şekersiz çay,yeşillik 6 zeytin
arada :1 elma
öğle :6 kaşık pırasa 2 dilim ekmek 2 kaşık kapuska yeşillik
arada 1 mandalina 1 ceviz
akşam 3 köfte salata ayran 2 dilim ekmek
aksam 20 gibi ara öğünüm yerine 1 parça ekmek üzerine 1 tatlı kaşığı nutella:110::110:dayanamadım ne yapayım..
2,5 litre su..

selam kızlar geçmişi okuyamadım işe çok zor geldim canım da hiç bişey şstemiyor kollontai kollontai mennümü yazayım
dünki menü
sabah
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
1 çatal peynir
ara
2 kuru kayısı
1 yemek kaşığı yaban mersini
öğle
100 gr ızagara tavuk
çok az salata
ara
1 kuru kayısı
akşam
1 kaşık pilav+2 kaşık yoğurt (ilaç alacağım için eşim zorla yedirdi sürekli bir mide bulantısı da var hala bulanıyor)
su 2,5-3 lt arası
spor 100 ip atlama
3 km yürüyüş
ama bu gün hiç bişey yapamam heralde kendimi çok köü hissediyorm
sabah antibiyorik alacağım için 1 lokma peynir ve ekmek yedim şu an acaip bir şişlik var su bile içemiyorum boğazım lenf bezlerim şişmiş durumda

kendimi spotif hissediyorum :))) 30 günlük squata başladım... bi gün yapmazsam sonraki gün canım istemicek gibi geliyor....
30 gunluk squat programlarında da 3 gun squat 1 gun rest var bacım ;) daha once hic squat yapmadıysan dikkat et tutulur kalırsın ama ne selulitin kalır ne bisey ;) benden uzun benden zayıf olanların bacak olcusu basen olcusu benden kalın benim ince olmasının sebebi squat dır ;) ayrıca dogru esnemelerle yapmazsan tam tersi etki yapar kalınlastırır ve kas yapar squat dikkat bacım!!!

aman da amannn.... Allah bir yastıkta kocatsın :)
amiiiiiiiiin insallah :)
Tatlım gevrekleri çıkar hayatından. Güzel bir kahvaltı yap.
Öğle börek akşam lazanya bu bir diyet menüsü değil farkındasın dimi? :KK66:

Al sana garantili çözüm akşamdan iki hurmayı çizip bir su bardağı suya koy sabah aç karnına suyu iç hurmaları ye ve bana dua et :-)

Oooo allah 10. 20. yıllarıda aynı mutlulukla kutlamanızı nasip etsin inşallah..
Kız benimde alyansım olmuyordu... Şimdi rahat takıyorum.

Meyveleri akşam yeme bi daha ebrucum aralarda yemeye çalış.
Gerisi iyi..
amin canım hepimize mutluluk dolu yıllar nasip etsin insallah :) senin kociş benimkinden şanslı desene ;)

Allah agzinizin tadini bozmasin canim hep boyle musmutlu olun ins:) ben de alyansimi kucuk geliyo diye degistirmistim simdi ilk alyansim parmagima olcakmi diye hergun takiyorum daha tam olmuyo:KK66:
sagolasın canım :) az daha verdin mi olur ilk alyansın ;)

#kollontai canım senide tebrik ederim Allah daha nice yıl dönümleri kutlamayı nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar:
amin canım sagolasın :)
Ben keyif yapmisim borekle valla :KK66:)) neyse daha dikkat edeyim...masum gibi duruyordu 3 tane kucucuktuuuuu;(((((
yok canım hic masum degil ve diyette degil uzgunum :( sen daha cok baslardasın hic yememen lazımken 3 tane :(

günaydın arkadaşlar..dünkü menümü yazayım
sabah:kalkınca 1 bardak su 1 ceviz
kahvaltı:1 yumurta,1 dilim ezine peynir ,2 dilim tam bugday ekmek ,şekersiz çay,yeşillik 6 zeytin
arada :1 elma
öğle :6 kaşık pırasa 2 dilim ekmek 2 kaşık kapuska yeşillik
arada 1 mandalina 1 ceviz
akşam 3 köfte salata ayran 2 dilim ekmek
aksam 20 gibi ara öğünüm yerine 1 parça ekmek üzerine 1 tatlı kaşığı nutella:110::110:dayanamadım ne yapayım..
2,5 litre su..
Deryacim çok ekmek yiyorsun.
Sabah iki Öğlen bir dilim ye akşam yeme.
Nutellayida kahvaltıda ye bari.

selam kızlar geçmişi okuyamadım işe çok zor geldim canım da hiç bişey şstemiyor kollontai kollontai mennümü yazayım
dünki menü
sabah
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
1 çatal peynir
ara
2 kuru kayısı
1 yemek kaşığı yaban mersini
öğle
100 gr ızagara tavuk
çok az salata
ara
1 kuru kayısı
akşam
1 kaşık pilav+2 kaşık yoğurt (ilaç alacağım için eşim zorla yedirdi sürekli bir mide bulantısı da var hala bulanıyor)
su 2,5-3 lt arası
spor 100 ip atlama
3 km yürüyüş
ama bu gün hiç bişey yapamam heralde kendimi çok köü hissediyorm
sabah antibiyorik alacağım için 1 lokma peynir ve ekmek yedim şu an acaip bir şişlik var su bile içemiyorum boğazım lenf bezlerim şişmiş durumda
Kötü olmuş ya tüh!
Rapor alıp dinlenin bari evde.

Back
X