Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kocamin karsimda cikolata yemesine bile dayandiysam vr ustelik ye ye diye bana verirken israrla yemeyecem dedim. Kizlar sayeniz de bu gunu de atlatacam...
1 ogun icin hayallerimden vazgecmeyecegim. Yarina da saf protein gunu yaparim
İyi yapmıssın canım, diyet tamamen irade işi.
Yarın sıkı tut, hatta bu akşam da halin varsa biraz daha spor yapabilirsin.

muska77 muska77 morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub bende menümü yazayım

Sabah
2 dilim ekmek
bol yeşillik peynir ve
5 duble çay

Öğlen
İki duble nescafe

Akşam
1 tabak bulgur pilavı

Su 2 lt oldu tamamlıcam inşallah
bu hafta 98 olmam lazım ennn az biraz önce 100.2 gördüm tartıda cinlerim tepeme çıktı. Gün sonunda tartılmam bi daha. 99.8 çok sınırda o 400 gram beni 3 harfliler le karşılaştırdı. Çok ama çok sinir bozucu
canım salçalı vs olmazsa bulgur arada yenebilir ama saati önemli akşam yersen vücudun su tutar, o nedenle öğlen yemeye çalış

@YitikMavi ve @deryalimm07 arkadaşlar katılımınız neredeyse hiç yok, kilo bildirimi dışında takıma hiç uğramıyorsunuz. elbette haklı nedenleriniz olabilir, ama takımın da kuralları var. günde 5 mesaj yazmanız gerekiyor. bu haftada listedesiniz ancak katılımınız bu şekilde devam ederse sonraki hafta diskalifiye olacaksınız, bilginiz olsun .

morordek morordek , @ muska77 @ kollontai
Bu günkü menüm.
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domates
1 dilim tb

Öğlen 14.00
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği

Akşam 18.30
1 kase tavuk suyu çorba
1 kas3 salata

2 litre su ve 1 saat yürüyüş
Gayet güzel bir menü canım.
200 cezan var, yarına atlamıs olursun degil mi? ;)

Kocamin karsimda cikolata yemesine bile dayandiysam vr ustelik ye ye diye bana verirken israrla yemeyecem dedim. Kizlar sayeniz de bu gunu de atlatacam...
1 ogun icin hayallerimden vazgecmeyecegim. Yarina da saf protein gunu yaparim
Ah canim bizimkiler de simdi gozumun onunde en sevdigim dondurmayi yediler bu yil daha siftah etmedim dondurmaya;(

Canım tokken kesinlikle tartıma Yeni başladığın için motivasyonun kırılır. Devam etmezsin diyete
Bulgur tok tutar ama akşam yerine öğle olsaydı daha iyiydi.
Öğlen hiçmi vaktin olmuyor.En azından meyve ye canım.Akşamı daha hafif atlatmana yardımcı olur.

Ya aslında Mefkurem Mefkurem abla dedi kuru yemiş gibi bişey yesen diye onu denicem . Pratik ve hızlı olur evet akşama eve gel yatak yorgan kaldır yemek yap bide küçük hanımların keyfiyle uğraş derken çok acıkmış oluyorum

Back
X