Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok tatlım geveze değil azimli çıtırlar demek istedim:KK66:diğer sitedekiler çok esnek bir yazmış bidaha 3 gün sonra yazan var tek başınada insanın tadı tuzu olmuyor zaten tatsız tuzsuz yiyorsun tüm yediklerini ağız tadımız bozuk bari ruhumuz canlı olsun :63:

ayyy bize çıtır dedi hahaayyyttt pantalonuna sığamayan çıtır :)) çatır olur benden....

Hahhhayyyy kız biraz daha kıskanırsan vakvak bal kabağına dönüşecekk:p

dönüşsün diye uğraşıyom balkabağı olmalı o :)))

Yok tatlım geveze değil azimli çıtırlar demek istedim:KK66:diğer sitedekiler çok esnek bir yazmış bidaha 3 gün sonra yazan var tek başınada insanın tadı tuzu olmuyor zaten tatsız tuzsuz yiyorsun tüm yediklerini ağız tadımız bozuk bari ruhumuz canlı olsun :63:
Büyük ihtimalle kabul edilirsin savurgan hatunn. Ben ebru 59.4 kilo ve 161boyum var. 2 senelik evliyim.Sende kendini tanıtırmısın

Büyük ihtimalle kabul edilirsin savurgan hatunn. Ben ebru 59.4 kilo ve 161boyum var. 2 senelik evliyim.Sende kendini tanıtırmısın
Sagol canim bende esra 168 boyundayim çarşamba günü başladım 78.400le dikkat etmeye 5den sonra yemedim bu sabah 77 kilo çıkdım bende evliyim 1 cimcimem var 5 yaşında çok bilmiş ben üzülmeyim diye benim haşlanmış sebzeleri oooo çok lezzetli anniş bunlar diye beni gaza getiren:KK66:2 yıl önceye kadar zayıflık sorunum vardı kilo alamıyordum şimdide kilo sorunum var:mad:

Sagol canim bende esra 168 boyundayim çarşamba günü başladım 78.400le dikkat etmeye 5den sonra yemedim bu sabah 77 kilo çıkdım bende evliyim 1 cimcimem var 5 yaşında çok bilmiş ben üzülmeyim diye benim haşlanmış sebzeleri oooo çok lezzetli anniş bunlar diye beni gaza getiren:KK66:2 yıl önceye kadar zayıflık sorunum vardı kilo alamıyordum şimdide kilo sorunum var:mad:
Canım hedefin kaç peki?
Bir de takımımızda yarışmak istiyorsan ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor.
Buraya her gün yediklerimizi yazıp kilo vermeye calısıyoruz. Aktif bir katılımcı olmanı bekliyoruz, eğer koşulları saglarsan da 2 hafta sonra listemize dahil oluyorsun ;)

Kızın çok tatlıymışş.Sende böyletatlı bi evlat olduktan sonra sen fit olursun merak etme. Benden taraf tatlı tatlı öp yanaklarından.
2 senede ne değişti ki artık kilo problemi yaşıyorsun. Kilo almak için uyguladığın şeyler bağımlılık mı yaptı canım.
Neyse sıkma canını hep birlikte vericeğizz. Taş hatunlar olucağıızz.

Kızlar bugün yediklerimi yazayım
Sabah
2 kutu shake aldım 2 kutuda cornflakes aldım dönüşümlü yemek için zamanım yok kahvaltı için
Bu sabah shake tozu ve slim sütle karıştırıp içtim hepsi 215 kalori
Ögle
2 dilim tost ekmeğiyle ince kaşarlı tost
125 gr meyveli yoğurt
Akşam
Bol limonlu yogurtlu az pirinçli çorba
1,5 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı nutella yememem gerekiyordu ama çok canım çekti
4 litre su
Birkaç bardak bitki çayı

Back
X