Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

13 gün beyaaa...... hem muka da kiloverebilmek için 1 hafta çorba yedi o da sağlıksız ona bakarsan çabalamadan olmuyo.... hadi sende yap yeaaaa.... öğlen yicen işte... bi 4 saat duramıcan mı.....
betüş dayanabilirmiyimki acaba? içimede heves soktun:) bu ay sonu 69 ları görsem süper olurdu

du bakalım büyük ihtimalle bende sana katılır sonra şu 65 i görürüm

yaa ben aslında başta da yazdım çok sağlıksız diye ama bi 6 gün dişimi sıkayım diyorum 71 e takıldım kaldım

tatlım sağlık sebebleriyle izne ayrılacağın için istediğin zaman listeye dönebilirsin bu arada inşallah atlatacaksın bu hastalıkları ama lütfen depresyona falan gireyim deme moral çok önemli biliyorsun
Tamam sultanım sen ne diyorsan öyle olsun :KK66:
ben kahvaltı yapmadan duramam en çok sevdiğim öğün kahvaltı benim bana hiç uymuyor bu diyet
Benimde! Kahvaltı olmadan olmaz.
13 gün beyaaa...... hem muka da kiloverebilmek için 1 hafta çorba yedi o da sağlıksız ona bakarsan çabalamadan olmuyo.... hadi sende yap yeaaaa.... öğlen yicen işte... bi 4 saat duramıcan mı.....
Beni karıştırma uleyn.
Canım anlayışınız için çok teşekkür ederim. Depresyon yıllardır girip çıkmak istemediğim yer ama bir türlü giremiyorum. Çünkü ne zaman ben depresyona giricem hısım akraba eş dost bir sorun çıkartıp dertlerini anlatıp yardım isterler banada yardım etme kısmı düşer ve depresyona giremem :KK70:
Aman girme zaten ne işin var.
Hayat güzel
Hayat kısa!

Tamam sultanım sen ne diyorsan öyle olsun :KK66:

Benimde! Kahvaltı olmadan olmaz.

Beni karıştırma uleyn.

Aman girme zaten ne idin var.
Hayat güzel
Hayat kısa!

ayyy sorryyy şekerim ama doğru söyledim hani :) bir hafta çorba yemekde bir çaba isteyen şey yani... bunda bari çeşit var sıkılmayız babında dedim :)

Back
X