- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #180.441
amin canım allahım herkesin evladını iyi etsin :)Insallah canim. Aklini hayirda kullanan ahlakli evlatlarimiz olur inşâallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım allahım herkesin evladını iyi etsin :)Insallah canim. Aklini hayirda kullanan ahlakli evlatlarimiz olur inşâallah
betüş dayanabilirmiyimki acaba? içimede heves soktun:) bu ay sonu 69 ları görsem süper olurdu13 gün beyaaa...... hem muka da kiloverebilmek için 1 hafta çorba yedi o da sağlıksız ona bakarsan çabalamadan olmuyo.... hadi sende yap yeaaaa.... öğlen yicen işte... bi 4 saat duramıcan mı.....
pantalonlar diyom olmuyo diyombaşka nasıl zayıflıcam ya böyle kalırsam panik moddayım....
bende de biraz çatlaklık var tatlım yaa ondan bi deneyeyim diyomkaptanım uymayın siz bu çatlak betüşe hepimizi isveçli yapıcak![]()
kız betüş sen isveç diyetini yap ben muzaffer kuşanınki bakalım hangimiz daha fazla kilo vericek ne dersin :) hemde yarış gibi olur?betüş dayanabilirmiyimki acaba? içimede heves soktun:) bu ay sonu 69 ları görsem süper olurdu
Yiyecegin cezaları düsün ona göre karar ver :)kız betüş sen isveç diyetini yap ben muzaffer kuşanınki bakalım hangimiz daha fazla kilo vericek ne dersin :) hemde yarış gibi olur?
kız betüş sen isveç diyetini yap ben muzaffer kuşanınki bakalım hangimiz daha fazla kilo vericek ne dersin :) hemde yarış gibi olur?
Ama ama neden bıraktın ki tatlım sen?ee güzel işte boşver ne yapcan depresyona girip şekerim ama izne ayrıldım diye de bizi unutma bak ben bıraktım kaptanlığı ama burdan ayrılamıyom gene burdayım
ahaha sosis var ama 2 tane :)
o da haslanmis :)
ya neyse bence saglikli tabii de yine siz bilirsiniz![]()
yarın başlıyomuyuz o zaman?bana uyar inşallah....
Tamam sultanım sen ne diyorsan öyle olsundu bakalım büyük ihtimalle bende sana katılır sonra şu 65 i görürüm
yaa ben aslında başta da yazdım çok sağlıksız diye ama bi 6 gün dişimi sıkayım diyorum 71 e takıldım kaldım
tatlım sağlık sebebleriyle izne ayrılacağın için istediğin zaman listeye dönebilirsin bu arada inşallah atlatacaksın bu hastalıkları ama lütfen depresyona falan gireyim deme moral çok önemli biliyorsun
Benimde! Kahvaltı olmadan olmaz.ben kahvaltı yapmadan duramam en çok sevdiğim öğün kahvaltı benim bana hiç uymuyor bu diyet
Beni karıştırma uleyn.13 gün beyaaa...... hem muka da kiloverebilmek için 1 hafta çorba yedi o da sağlıksız ona bakarsan çabalamadan olmuyo.... hadi sende yap yeaaaa.... öğlen yicen işte... bi 4 saat duramıcan mı.....
Aman girme zaten ne işin var.Canım anlayışınız için çok teşekkür ederim. Depresyon yıllardır girip çıkmak istemediğim yer ama bir türlü giremiyorum. Çünkü ne zaman ben depresyona giricem hısım akraba eş dost bir sorun çıkartıp dertlerini anlatıp yardım isterler banada yardım etme kısmı düşer ve depresyona giremem![]()
Canim ben basladim di ama 4. Gunde esim bozdurdu sagolsun. Ama ramazana 2 hafta kala yapmayi duusunuyorum. Kilo gidisatima bagli olarak
yarın başlıyomuyuz o zaman?
aa olmaz ama listeye uyarsak 14 gün ceza vermiceksiniz ceza alırsak listeyi nasıl yapıcazki? sevgili kaptanımYiyecegin cezaları düsün ona göre karar ver :)
Tamam sultanım sen ne diyorsan öyle olsun
Benimde! Kahvaltı olmadan olmaz.
Beni karıştırma uleyn.
Aman girme zaten ne idin var.
Hayat güzel
Hayat kısa!
tamam sen pazartesi başla o zaman ben yarın tamam mı sen 2 gün sonra bitirirsin sonuca bakarız :)verdin mi peki o 4 günde
tamam sen pazartesi başla o zaman ben yarın tamam mı sen 2 gün sonra bitirirsin sonuca bakarız :)
Senin kadar cezadan kaytarıkcısını da görmedim ha!aa olmaz ama listeye uyarsak 14 gün ceza vermiceksiniz ceza alırsak listeyi nasıl yapıcazki? sevgili kaptanımmuska77 siz ne diyosunuz bu duruma
sen beni sevmiyon dimi hiç öleyim ben o zamanSenin kadar cezadan kaytarıkcısını da görmedim ha!