- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #181.401

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eneeeee hayin kuzenim doktor ona sordum bide arkadaşım ilaç üretilen yerin müdürü ona sordum sağlıklı dedi hainler benimi kandırdılar acabaaa benimki bilindik bir marka yazmadım adını yasak diye öğün yerine geçiyorCanım bir ara gruptan kızlar almışlardı ama @kollontai nin doktoru çok zararlı olduğunu söylemişti.
Sen bilirsin canım.Eneeeee hayin kuzenim doktor ona sordum bide arkadaşım ilaç üretilen yerin müdürü ona sordum sağlıklı dedi hainler benimi kandırdılar acabaaa benimki bilindik bir marka yazmadım adını yasak diye öğün yerine geçiyorkafam karıştı şimdi yarın doktora gidecem birşey için bide ona sorayım
![]()
Ohh ohh ne güzell :))
Yeme kızz Cips çikolata cıssssss![]()
Ama hayallesınırlı kalmıyor.Gerçeğe dönüşüyorr.hayal bile kurdurmuyonuz bee :)
Evet var aktarlarda minik kavanozlarda satılıyor.mayayı plastik ince elekler var onlardan süzüyosun sonra kaynamış soğumuş su ile kreçsiz olması gerektiğinden yıkıyosun,sonra bi kavanoza 1_2bardaklık süt koyup mayayı ekliyorsun.kapağını sıkıca kapatıp güneş görmeyecek bi dolap içine koyuyorsun 1 gün sonra kontrol ediyosun hafif sulu yoğurt kıvamına gelince yine süzüyosun mayayı ayırıp yeniden aynı işlemleri yapıp yeni süt mayalıyorsun.yeniden mayalamak istemezsen mayayı kaynamış soğumuş suyun içinde kapalı kavanozla. Buzdolabına koyuyorsun.sonra yeniden kullanmak istersen aynı şeyleri yapıyorsun.birde asla mayaya metal birşey değmeyecek değerse ölür.hepsi bu :)
hepimizin sorunu aynıBenim boyum 1.65 kilom 74 hedefim 65.İlk olarak bi 70 lerden kurtulmak istiyorum.65 ten sonra duruma bakıcam ona göre yeni hedef belirleyebilirim :) Benim sorunum iştahım malesef yemek yemeyi çok seviyorum![]()
BEtüş ya kahve içsem olur mu??hayal bile kurdurmuyonuz bee :)
Ama hayallesınırlı kalmıyor.Gerçeğe dönüşüyorr.
Evet maaleseffhepimizin sorunu aynı![]()
Yok artıkyok ayy onu yapamayacak kadar tembelim şu aralar :)
kız dedikodumumu yapıyonuz sizde yapın kusan:)Amin aminn :))
Aynen yiyip yiyip duruyor bende burada aç aç geziyomm.![]()
Morördekcim benim burda akşam çabuk oluyoryaaa datlummmbak gene yazayım
Sabah
Shake 200 kalorilik
Öğle
Zıkkımın kökü yazmıştım açlıkdan
Akşam
Yine shake 200 kalorilik
Gece açlık krizine girdim ama direndim yemedim
Bugün yine akşam oldu
Sabah
Küçük küçük köfte yaptım domates rendesiyle kızarttım yağsız
3-4 zeytin
Küçücük parça kaşar
Küçük yine beyaz peynir
Öğle
Yeşilliklerle salata yaptım
Küçük somon balığı
Akşam
Shake içtim gene
Kızlarrrr size sır vereyim toplaşınnnnnn arkadaşım 2 sezeryan sonrası incecik göbekli oldu gr yağ fazlalığı yok sordum canım shake iç bir öğünde mutlaka dedi yani protein tozunu slim süte katıp içiyorum 300 ml süt 28 gr zayıflatan protein tozu inanmıyacaksınız ama 1 hAftadır içiyorum göbüşde erime var sadece göbekde değil diğer yerlerimdede
Spor olarak leslie ablamla 45 dk yürüdüm eşimin ağırlıklarınıda ellerime bağladım su içinde kaldım eneeeeeemmmm çok terletiyor ağırlık bağlayıp yürümek![]()
içme aç kal sen@toplight diyetin nasıl gidiyor??
Ben öğleyide kazasız belasız atlattım. Ama canım kahve istiyor içsem olar mı??![]()
Yok artık
Tambellikten ölücen yaa![]()
Zaten kilo veremiyorum.YA alırsam. Seni İstanbula kadar kovalarımm.kız dedikodumumu yapıyonuz sizde yapın kusan:)