- 11 Nisan 2016
- 188
- 386
- 23
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #181.561
Hoşbulduk :) inşallah sizin gibi azmedip başarı hikayemi yazarımmm :)Hoşgeldin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk :) inşallah sizin gibi azmedip başarı hikayemi yazarımmm :)Hoşgeldin canım
canim aksamlari tum gunun menusunu, ictigin suyu ve sporu yaz. Ayri ayri yazmana gerek yok :) Takibi de daha kolay bizim acimizdan :)tşk ederim beni de aranıza aldığınız için... sabah tekrar yazacağım bu akşam yediklerimi ve sabah kahvaltıda yediklerimi... tavsiyelerinizi bekliyorum.
Deşmeeee deşmeee...sevgilin olmustur ama canim ?
Oyy allah bağışlasın..Kizim oldu canim
Aynı evet sen emziriyormusun bebişi?Kizlar genel olarak neler yapiyosunuz. Bilgi verebilirmisiniz. Beslenme spor olarak. Yine cumalarimi kilo bildiriminde bulunuyoruz.
Hoşgeldin canım kilon 74,6 hedefin kaç?merhaba... benide alın takıma ne olur...
ayyy geçmiş olsun inşallah işe yarar da zavallı bademcikler kurtulur...
Amiiiin.Umarım ilaçişe yarar.Allah şifa versin.
İnşallah canım sabredersen olur.Hoşbuldum kaptan :) bu arada çok geçmiş olsun.Buraya gelmemde başarı hikayeniz etkili oldu.Geçmişide okuyorum sizin başladığınız andan itibaren neler yapmışsınız neler yaşamışsınız diye.Umarım bende ideal kiloma gelip sizin gibi başarımla gurur duyarım
Ayy şımarmak üzreyiimEvet yamuska77 'nin hikayesinden film olur valla, izleyen izlemeyen kilo verir :)
De git be! Bol gelecek o 38 beden boolonlar pantalon değil saygı duyulması gereken nesneler... pantalon olsaydı giyebilirdim... ben onlara layık değilim :)))
Sağool canım benide lahana mahvetti zannımca.Muskacim gecmis olsun canim, ya bu diyetten de oluyor biraz. Ben de bu kis o kadar cok hasta oldum ku gecen seneki olum diyetlerimden sonra![]()
Akşam bütün menünü toptan yaz canım su ve sporla beraber.yok öyle belirgin bir şey yapamıyorum malum iş yerinde ne bulsak onu yiyorum aşçı ablamız var sabahları sıcak limonlu su günlük 3 lt su 50 mekik aralarda kuru kayısı kuru dut vs bitki çayı ekmeksiz 2 kaşık yemek 1 kase çorba pilav varsa 1 kaşık pilav yoğurt akşam evde de aynı şekilde genelde 6 dan sonra hiçbir şey yatarken 2 kaşık yoğurt yarım limon suyu 1 şişe soda ile karıştırıp içiyorum pazar günü 75,3 düm bu sabah 74,6
Benim şu an vermek istediğim kilonun 5 katını vermişnasıl hayran olunmasın o ne güzel bir irade o nasıl çelik gibi bir sinir helal olsun
![]()
Valla olcak betüş az daha sabır kuzucum.şu an üzerimde 42 beden pantalonum var düşüyo bööyle çok değil 4 ay önce buna sığamıyodum :) onlarda bir gün öyle olur mu diyosun :)
Yürüyüş bile kabul canım..bugün hava fena değil burada kızımla parka gidebilirim o oynarken 2 tur yürüyüp birazda spor aletlerinde spor yaparım spor koşuluna uyar mı bu sizin için bir de şuan 2,5 lt su tamamladım geri kalanını akşam evde devam edeceğim
Olur canım zıplayamıyorsan yürü tabi..@morordek
Canım cezamı 30 dk yürüyüş şeklinde yapsam olur mu? Ben zıplayamıyorum da :)
İnşallah.Hoşbulduk :) inşallah sizin gibi azmedip başarı hikayemi yazarımmm :)
Gayet iyi ama akşam tavuğun yanına salata ye ekmek değil.Merhabalar bugun benim ilk günüm :)
Kahvaltı biraz geç yaptım,
2 bardak çay (biri az şekerli diğeri şekersiz )
1 adet haşlanmış yumurta (tuzsuz)
Yaklaşık 1.5 saat yürüyüş...
Henüz çok su içemedim ama 2 lt içicem en az.. :) akşama da haşlanmış tavuk yicem 1 dilim ekmek :)
Emziriyorum canimDeşmeeee deşmeee...
Oyy allah bağışlasın..
Aynı evet sen emziriyormusun bebişi?
Hoşgeldin canım kilon 74,6 hedefin kaç?
Amiiiin.
Ben asiri sıkı yapamam emziriyorum cunku sutumun azalmamasi lazimEvet canım cuma liste için tartılıyoruz.Pazarteside grup içinde kontrol amaçlı
Ben ve @toplight isveç diyetine başladık.Bugun2. günümüz.
@nilsub ve B blanche_ea da kuşhan diyeti yapıyorlar.
O zaman çok kısmamalısın bi diyetisyenemi gitsen?Emziriyorum canim
Olur canım zıplayamıyorsan yürü tabi..
İnşallah.
Canım kilonu ve hedefinide yazarmısın?
Gayet iyi ama akşam tavuğun yanına salata ye ekmek değil.
Henüz tartılamadım ama tahminimce 90 diyebilirim. Yarın tartılcam..Hedefim 60 ..innnşşallah :)
İlk gün olduğu için kendimi birden aç bırakmak istemiyorum ama denerim yine de salatayı .. gece çok acıkıp kaçamak yapmaktan korkuyorum da :) tavsiyeniz için teşekkür ederim :)
Yarın tartılı yaz ozaman canım başlangıç kilosu olarak yazmam lazım.Henüz tartılamadım ama tahminimce 90 diyebilirim. Yarın tartılcam..Hedefim 60 ..innnşşallah :)
İlk gün olduğu için kendimi birden aç bırakmak istemiyorum ama denerim yine de salatayı .. gece çok acıkıp kaçamak yapmaktan korkuyorum da :) tavsiyeniz için teşekkür ederim :)
Tamamdır yarın yazarım :) deneyeceğim salatayı çok teşekkürler :)Yarın tartılı yaz ozaman canım başlangıç kilosu olarak yazmam lazım.
Akşam salatayı doyana kadar ye tavukla emin ol ekmekten daha çok tok tutar.
Rica ederim canım bana takıl zayıflaTamamdır yarın yazarım :) deneyeceğim salatayı çok teşekkürler :)
ekmek tok tutmuyor aksine aciktiriyor canim, ben de mumkunse sadece sabahlari yiyorum. Onu da yemesem keske ama bu kez bagirsaklarim sikintiya giriyor. Yeme yani plis aksamlari :) Yogurt ve salata ye :)
Bundan sonra başınızın belasıyım o halde :))) görüşmek üzere iyi akşamlar :)Rica ederim canım bana takıl zayıfla![]()
Bela dediğin sizin gibi olsun canım.Bundan sonra başınızın belasıyım o halde :))) görüşmek üzere iyi akşamlar :)
Yok bee ne üzülmesi bakmaya bile gelmediler aman birşey olmaz dedi kvalide hanım zaten ondan sonra dedim kendi kendime bak gör rezil rüsva ettin hayatını kendini şu 5 para etmez insanlar için ondan sonra tedaviye yeşil ışık yaktımda kurtuldum ama ara sıra beynimde şiddetli elektriklenme kulaklarım yerinden çıkacak gibi tısss sesi oluyor doktor her tedavinin hasarı mutlaka olur dedi en çokda ona üzülüyorum bir gr değişme vicdan olmadı insanlarda ben neden üzeleyim bunlar için yeter ben üzüldüm bedelinide ağır ödedim benden bu kadar önceden vicdanım huzursuzdu acaba nerde kusurum oldu hatam ne diye şimdi kesinlikle sormuyorum ben elimden geleni fazlasıyla yaptım bu kadar bitti kapattım ben o defteri geçen gel bizde kal diye yalvarıyor eşim gece işteydi hayır dedim bir saati bulmaz oturmam gider kalkar gelirimTabiki de değerlisin canım. Neden kendine bu kadar eziyet ettin ki. Kim olursa olsun değmez. 2 sene boyunca hastane hayatına kendini hapsetmişsin.Bişey değişti mi? Düzeldiler mi? Büyük ihtimalle 'hayırr'.
O yüzden sakın canını sıkma. Sen üzülünce onlar üzülmiyecekler. O yüzden asla ve asla kafaya takma....