- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #181.601

cumaya en az 1kg vermem lazim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kuşanı değil tatlım zayıflayamıcaz diye umutsuzluğa kapılıp yapmasakmı diyoruz ona diyorum ohh misss köfte salata yedim ama 2 köfte fazla yedim olsun ama ekmeksiz yaptım bide ızgara yanlış anladım tatlımNasıl birinci günün?
Benim üçüncü gün kuşhanımsı iyi gidiyor valla, yazacağım menümü akşam :)
Yürüyüşe çıkacağım birazdan ama yorgun hissediyorum ya, uyumak da istiyorum bi yandan.
Muskaam cok gecmis olsun yaa. Insallah gecer bogazın da öyle seylere gerek kalmazBen geldiiim.
1000 mg lık Largopenimi aldım buda fayda etmezse bademcikleri aldırmam gerekiyormuş![]()
Hosgeldin canım, ben de takımın vakvakı :) Kaptan yardımcısıyım, menülerinize bakar ceza yazarım, şu anki görevim buadım damla 31 yaşındayım 3,5 yaşında kızım var özel şirkette çalışıyorum fırsat buldukça yazmaya çalışacağım. oyum 1,67 kg 74,6 hedefim 60 ve daha azı
Kız buranın geçmişi oku oku bitmez naptınHoşbuldum kaptan :) bu arada çok geçmiş olsun.Buraya gelmemde başarı hikayeniz etkili oldu.Geçmişide okuyorum sizin başladığınız andan itibaren neler yapmışsınız neler yaşamışsınız diye.Umarım bende ideal kiloma gelip sizin gibi başarımla gurur duyarım
Herkescikler veriyor, sen sabit kalıcam diye direniyorsun EbruşumEn kısa sürede hedefine ulaşırsın umarım.
Bende Ebru. 2 senelik evliyim. Çocuğum yok. 5-6 aydır buralardayım.Ama biraz tembelim sanırım pekde kilo veremedim. Boyum 161 kilom. 59-60 arası değişiyor.
Çilektendir çilekten. Yiyip yiyip artı cıkmasan yazmayacaktım +100'ü.wuuu 200 olmuş...
Olur tabi ki canım. 100 atlama = 15 dk yürüyüs.
Yeşil çay beni kabız yapıyormus, test edildi, onaylandı :)Yeşil çay bende içemiyom ya..
Sorma yaa ben de bitiremedim bi türlü. Ne zaman girmesem ceneler düsüyor.1 saatte ne yazmışsınız arkadaş ancak bitirdim![]()
Eee sen ne zaman cocuk yapcaksın kız? :))Kız o zamn bu kuzular nasıl olucaktı. Nasıl sevicektin canından çok. Ben keşke daha önce tanısaymışım.Daha erken evlenseymişim diyorum.
Cezanı yapmadan gelmemuska77 canim haklisin. Zaten bugun cok.dikkat ettim. Sporumu u da yaptim cezami da yapiceemmm...
cumaya en az 1kg vermem lazim
Kız o zamn bu kuzular nasıl olucaktı. Nasıl sevicektin canından çok. Ben keşke daha önce tanısaymışım.Daha erken evlenseymişim diyorum.
canım zaten evlatlar olmasa ne erkek kadının kahrını çeker ne kadın erkeğinkini herşey çocuklar için...Canım ya galiba onu yaşarsın ve evlilik oturunca diyon eskiden bnde derdim şimdiki aklım olsa asla 28 den önce evlenmem diye. Ama yaş gitti evlenmeyen yaşıtlarımı görüyorum. Evlat dediğim nefes almak için amaç mış. Onların ki daha zor iyiki evlenmişim diyorum. 33 yaşındayım 13 yaşında ,1.5 yaşında iki kızım 14 yıllık evliliğim var. Unutma ekledik eleği astık çok şükür diyorum. Tabi büyüğün lise üniversite evlilik telaşı var. Küçüğü daha anaokulu na başlıcak. Aboooo iş çok daha![]()
ay allahım çok uykum geldi bide baş ağrısı yatsam çok erken dahaMuskaam cok gecmis olsun yaa. Insallah gecer bogazın da öyle seylere gerek kalmaz
Hosgeldin canım, ben de takımın vakvakı :) Kaptan yardımcısıyım, menülerinize bakar ceza yazarım, şu anki görevim bu
Kız buranın geçmişi oku oku bitmez naptın
Herkescikler veriyor, sen sabit kalıcam diye direniyorsun Ebruşum
Çilektendir çilekten. Yiyip yiyip artı cıkmasan yazmayacaktım +100'ü.
Yeşil çay beni kabız yapıyormus, test edildi, onaylandı :)
Sorma yaa ben de bitiremedim bi türlü. Ne zaman girmesem ceneler düsüyor.
Eee sen ne zaman cocuk yapcaksın kız? :))
Cezanı yapmadan gelme![]()
ay allahım çok uykum geldi bide baş ağrısı yatsam çok erken daha![]()
Gidicem canim 40 imin dolmasini bekliyorumO zaman çok kısmamalısın bi diyetisyenemi gitsen?
canım hamilelikte kaç kg aldın bir de yediklerinden fazla kısma ama bol protein al sütü artırır tatlılardan uzak dur asıl dikkat edilmezse emzirme döneminde alınıyor kgGidicem canim 40 imin dolmasini bekliyorum
olur tabii ya olmaz mı :)muska77 canım benim bir an önce iyileşirsin tatlım inş
benim 2. günümde gayet iyi gittibakalım yarın sabah kg kaybı olacak mı merakla bekliyorum
inş tatlım yaa bende haldizlik yok ama uykum var erkenden yatacam bugün spor olarak da 1 saat yürüyüş yaptım hatta 1,5olur tabii ya olmaz mı :)
ben de acıktım ya baya, bilmiyorum benim bugünüm çok yorgun geçti genel olarak. Enerjisizim.
ya bana isveç hiç kilo verdirmemişti çünkü zaten aç geziyordum o ara, ama bir arkım yapmıştı mesela o her gün 1'er kilo veriyordu.inş tatlım yaa bende haldizlik yok ama uykum var erkenden yatacam bugün spor olarak da 1 saat yürüyüş yaptım hatta 1,5
ama wc sorunu oldu bakalım yarın nasıl olcak sen yaptığında olmuşmuydu
Muskaam cok gecmis olsun yaa. Insallah gecer bogazın da öyle seylere gerek kalmaz
Hosgeldin canım, ben de takımın vakvakı :) Kaptan yardımcısıyım, menülerinize bakar ceza yazarım, şu anki görevim bu
Kız buranın geçmişi oku oku bitmez naptın
Herkescikler veriyor, sen sabit kalıcam diye direniyorsun Ebruşum
Çilektendir çilekten. Yiyip yiyip artı cıkmasan yazmayacaktım +100'ü.
Yeşil çay beni kabız yapıyormus, test edildi, onaylandı :)
Sorma yaa ben de bitiremedim bi türlü. Ne zaman girmesem ceneler düsüyor.
Eee sen ne zaman cocuk yapcaksın kız? :))
Cezanı yapmadan gelme![]()
İkinizde hoşgeldiniz kızlar.
Sevgili kaptan yardımcım gerekli açıklamaları yapmış.
Cuma günleri kilonuzu bildirmeyi unutmayında lütfen..
Güzel ama şıu öğünleri meyveyle geçiştirmeyin yahu.
Harikasın tatlım arkandayım..