Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasıl birinci günün?
Benim üçüncü gün kuşhanımsı iyi gidiyor valla, yazacağım menümü akşam :)
Yürüyüşe çıkacağım birazdan ama yorgun hissediyorum ya, uyumak da istiyorum bi yandan.
yok kuşanı değil tatlım zayıflayamıcaz diye umutsuzluğa kapılıp yapmasakmı diyoruz ona diyorum ohh misss köfte salata yedim ama 2 köfte fazla yedim olsun ama ekmeksiz yaptım bide ızgara yanlış anladım tatlım:KK48:

İşleerr işşşleeeerr bi çay içeydim bağlantıyı direk oraya kurdu beyinciğim. kuşhan yaptığım için menü yazmıyorum. Bugün ikinci gündü. Sabah 99.00 dum. Küsuratsız olmasına sevindim baya bi :KK70: ama çok acıkmıştım yarım porsiyon tavuğu ben baya baya 1.5 iskender modunda yedim :KK76:
B blanche_ea naber tatlım nasıl gidiyor

Ben geldiiim.
1000 mg lık Largopenimi aldım buda fayda etmezse bademcikleri aldırmam gerekiyormuş :KK17:
Muskaam cok gecmis olsun yaa. Insallah gecer bogazın da öyle seylere gerek kalmaz :(
adım damla 31 yaşındayım 3,5 yaşında kızım var özel şirkette çalışıyorum fırsat buldukça yazmaya çalışacağım. oyum 1,67 kg 74,6 hedefim 60 ve daha azı
Hosgeldin canım, ben de takımın vakvakı :) Kaptan yardımcısıyım, menülerinize bakar ceza yazarım, şu anki görevim bu :D
Hoşbuldum kaptan :) bu arada çok geçmiş olsun.Buraya gelmemde başarı hikayeniz etkili oldu.Geçmişide okuyorum sizin başladığınız andan itibaren neler yapmışsınız neler yaşamışsınız diye.Umarım bende ideal kiloma gelip sizin gibi başarımla gurur duyarım
Kız buranın geçmişi oku oku bitmez naptın :D
En kısa sürede hedefine ulaşırsın umarım.
Bende Ebru. 2 senelik evliyim. Çocuğum yok. 5-6 aydır buralardayım.Ama biraz tembelim sanırım pekde kilo veremedim. Boyum 161 kilom. 59-60 arası değişiyor.
Herkescikler veriyor, sen sabit kalıcam diye direniyorsun Ebruşum
wuuu 200 olmuş...
Çilektendir çilekten. Yiyip yiyip artı cıkmasan yazmayacaktım +100'ü.
morordek morordek
Canım cezamı 30 dk yürüyüş şeklinde yapsam olur mu? Ben zıplayamıyorum da :)
Olur tabi ki canım. 100 atlama = 15 dk yürüyüs.
Yeşil çay bende içemiyom ya..
Yeşil çay beni kabız yapıyormus, test edildi, onaylandı :)
1 saatte ne yazmışsınız arkadaş ancak bitirdim :KK34:
Sorma yaa ben de bitiremedim bi türlü. Ne zaman girmesem ceneler düsüyor.
Kız o zamn bu kuzular nasıl olucaktı. Nasıl sevicektin canından çok. Ben keşke daha önce tanısaymışım.Daha erken evlenseymişim diyorum.
Eee sen ne zaman cocuk yapcaksın kız? :))
muska77 muska77 canim haklisin. Zaten bugun cok.dikkat ettim. Sporumu u da yaptim cezami da yapiceemmm...
cumaya en az 1kg vermem lazim
Cezanı yapmadan gelme :KK20:

Kız o zamn bu kuzular nasıl olucaktı. Nasıl sevicektin canından çok. Ben keşke daha önce tanısaymışım.Daha erken evlenseymişim diyorum.

Canım ya galiba onu yaşarsın ve evlilik oturunca diyon eskiden bnde derdim şimdiki aklım olsa asla 28 den önce evlenmem diye. Ama yaş gitti evlenmeyen yaşıtlarımı görüyorum. Evlat dediğim nefes almak için amaç mış. Onların ki daha zor iyiki evlenmişim diyorum. 33 yaşındayım 13 yaşında ,1.5 yaşında iki kızım 14 yıllık evliliğim var. Unutma ekledik eleği astık çok şükür diyorum. Tabi büyüğün lise üniversite evlilik telaşı var. Küçüğü daha anaokulu na başlıcak. Aboooo iş çok daha :KK70:

Canım ya galiba onu yaşarsın ve evlilik oturunca diyon eskiden bnde derdim şimdiki aklım olsa asla 28 den önce evlenmem diye. Ama yaş gitti evlenmeyen yaşıtlarımı görüyorum. Evlat dediğim nefes almak için amaç mış. Onların ki daha zor iyiki evlenmişim diyorum. 33 yaşındayım 13 yaşında ,1.5 yaşında iki kızım 14 yıllık evliliğim var. Unutma ekledik eleği astık çok şükür diyorum. Tabi büyüğün lise üniversite evlilik telaşı var. Küçüğü daha anaokulu na başlıcak. Aboooo iş çok daha :KK70:
canım zaten evlatlar olmasa ne erkek kadının kahrını çeker ne kadın erkeğinkini herşey çocuklar için...

Muskaam cok gecmis olsun yaa. Insallah gecer bogazın da öyle seylere gerek kalmaz :KK43:

Hosgeldin canım, ben de takımın vakvakı :) Kaptan yardımcısıyım, menülerinize bakar ceza yazarım, şu anki görevim bu :KK70:

Kız buranın geçmişi oku oku bitmez naptın :KK70:

ay allahım çok uykum geldi bide baş ağrısı yatsam çok erken daha :KK51:

muska77 muska77 canım benim bir an önce iyileşirsin tatlım inş
benim 2. günümde gayet iyi gittibakalım yarın sabah kg kaybı olacak mı merakla bekliyorum
olur tabii ya olmaz mı :)

ben de acıktım ya baya, bilmiyorum benim bugünüm çok yorgun geçti genel olarak. Enerjisizim.

olur tabii ya olmaz mı :)

ben de acıktım ya baya, bilmiyorum benim bugünüm çok yorgun geçti genel olarak. Enerjisizim.
inş tatlım yaa bende haldizlik yok ama uykum var erkenden yatacam bugün spor olarak da 1 saat yürüyüş yaptım hatta 1,5
ama wc sorunu oldu bakalım yarın nasıl olcak sen yaptığında olmuşmuydu

inş tatlım yaa bende haldizlik yok ama uykum var erkenden yatacam bugün spor olarak da 1 saat yürüyüş yaptım hatta 1,5
ama wc sorunu oldu bakalım yarın nasıl olcak sen yaptığında olmuşmuydu
ya bana isveç hiç kilo verdirmemişti çünkü zaten aç geziyordum o ara, ama bir arkım yapmıştı mesela o her gün 1'er kilo veriyordu.

Muskaam cok gecmis olsun yaa. Insallah gecer bogazın da öyle seylere gerek kalmaz :KK43:

Hosgeldin canım, ben de takımın vakvakı :) Kaptan yardımcısıyım, menülerinize bakar ceza yazarım, şu anki görevim bu :KK70:

Kız buranın geçmişi oku oku bitmez naptın :KK70:

o pazar günüydü yaaa kalanı buzlukta yemedim ki aa aa iftiraa

muska77 muska77

menüm

sabah 1 yumurta + 3 dilim salam

öğlen 200 gr tavuk + 1 kase salata

akşam 1 kase cacık

su : 2lt

spor 4 mil leslie
200 de zıpladım 100 ip 100 jj şeklinde

selam kızlar

dün zıplamamı yaptım morordeğim benim :KK66:
kociş izinliydi bugün benim.. hafta sonu izin olmuyo onun işte ondan hafta içi ona uyuyorum 1 gün ..
valla muskacım bugün eksi gördüm 1 lahmacun yedim öğlen :)

muska77 muska77 , kollontai kollontai , morordek morordek , nilsub nilsub
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 dl kepek ekmeği
yarım domates
yarım salatalık

ara sade Türk kahvesi

öğlen
1 lahmacun
1 ayran

ara 2 bardak şekersiz çay

akşam 1 kase yoğurt

su 3 lt
spor 2 saat yürüyüş 2 mil leslie
dün akşam gaz varmış bende sabah o aldığım kilonun 2 katını vermiş uyandım pek mutluydum :)))

Y
İkinizde hoşgeldiniz kızlar.
Sevgili kaptan yardımcım gerekli açıklamaları yapmış.
Cuma günleri kilonuzu bildirmeyi unutmayında lütfen..

Güzel ama şıu öğünleri meyveyle geçiştirmeyin yahu.

Harikasın tatlım arkandayım..

Haklosin kaptanim aksamina cok aciktim zaten;(

Back
X