- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #181.881
Ayarlardan iptal edilebiyor canım.Yatma yatma gece hortlarsın sonra o daha beter oluyor. Ay allahım bu t9 zıkkımı beni delirtecek yazdığım herşeye karışıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayarlardan iptal edilebiyor canım.Yatma yatma gece hortlarsın sonra o daha beter oluyor. Ay allahım bu t9 zıkkımı beni delirtecek yazdığım herşeye karışıyor.
Hamileleikte ne kadar aldın.Dikkat ettin mi?? Şimdi kaçsın.?Gidicem canim 40 imin dolmasini bekliyorum
yok kız alsam ben alırdım bu sabah -800 çıktım düşün:)Yaa onda da alırsam. Bugun 60.3 çıktım. Çok berbat hissediyorum. Artıda olduğum için kahvaltıda yapmadım. 2 dilim ekmek yemedim. Açımm .![]()
kızım sen isveçimsi yapmıyon mu barni ne yaaa komşum 1 tabak pasta getirdi portakallı kek çilekli kek tramisu etli bibeber dolmaları poaçalar vs vs valla sabah akşam bebelere yediriyom ben sadece kokluyom valla isveç yapıyom diye tadına bile bakmıyomo zaman bi duble daha içiiim :))
aferim bende kek yedim barni diye bişi çıkmış ya parmak kadar şey 1 tl dedim acaba altın kaplama mı... niye o kadar pahalıysa artık..... sırf meraktan yedim yane... 30 gr.... 130 k alori
seninde maşallahın var zeynep cim kuşhan güzel verdirmişSüper gitmiş kilolar. Harikasın kaptanım.
Sakın yeme. Sonrasını düşün.
Bende kuşanı çok sevdim. Hatta 1 ay devam edebilirim. Olur mu ki acaba.
Bende 2 günde 1.3 kg verdim. Çok beğendim kuşanı
Denemek lazım.
kızım seninki isveç değilki o ne biçim isveç sen bildiğini yap isveç diye kandırma kendiniAhhh ahhh bilemedim ki
Bana isveç yaramadı heralde bugun düne göre + dayım.
Devam edeyim mi?? Daha çok almaktan korkuyorum. Oruca başlamak istiyorum.En azından oruçken kilomu koruyabiliyordum.
Sabah tartı nasıldı??@muska77 canım benim bir an önce iyileşirsin tatlım inş
benim 2. günümde gayet iyi gittibakalım yarın sabah kg kaybı olacak mı merakla bekliyorum
800 gr eksikSabah tartı nasıldı??
Bende de işe yaramadı.Acaba bunyeden bunyeye değişiyor mu?ya bana isveç hiç kilo verdirmemişti çünkü zaten aç geziyordum o ara, ama bir arkım yapmıştı mesela o her gün 1'er kilo veriyordu.
Şimdi okuyordun kaptanım.Yeni geçebildim bilgisayara :))800 gr eksik
sen geçmişi okumuyon mu bacım yaw 70,4 oldum sen artı çıkarken![]()
Ahh ahhh millet ne güzel veriyor yaabende bu sabah 1,6 kg eksiyi görünce daha bi heveslendim bakalım yarın kaç çıkacak
Verirsin canım.Grubumuzun kaptanı 54 kilo vermiş çok tatlı, çıtı bıtı bir çıtır. Ondan ilham alınca kilolar buharlaşıyor.Sağol canım.ben de kendimi düşündüğümden değil etrafımdaki düşündüğümden zayıflamıyorum.
Ah o 10 kilo.bir zamanlar 62 idim.![]()
kızım sen isveçimsi yapmıyon mu barni ne yaaa komşum 1 tabak pasta getirdi portakallı kek çilekli kek tramisu etli bibeber dolmaları poaçalar vs vs valla sabah akşam bebelere yediriyom ben sadece kokluyom valla isveç yapıyom diye tadına bile bakmıyom
seninde maşallahın var zeynep cim kuşhan güzel verdirmiş
kızım seninki isveç değilki o ne biçim isveç sen bildiğini yap isveç diye kandırma kendini
Canim ben kilolu hamile kaldim. 95 kiloydum hamile oldugumu ogrendigimde mecburen hamilelik boyunca diyetisyene gittim. En son tartildigimda 8 kilo almistim. Max 10 kilodur aldigim. Suan hamile kaldigim kilonun altindayim. Iki haftada gitti aldigim kilolar.Hamileleikte ne kadar aldın.Dikkat ettin mi?? Şimdi kaçsın.?
94.5 canim. Senle rakiptik hatirlarsan. Sen ne yaptin verdinmi baya. En son seninde hamilelik yuzunden ayrildigini hatirliyorum.Karatay yapıyorum canım bu şekilde oluyor menüler![]()
Kaptancanim en son tartildigimda 8 kilo almistim. Ilk iki hafta hepsi gitti. Hatta hamile kaldigim kilonun altina dustum. Sonra baktim sut olsun diye yedikce kilo alcam araniza donmeye karar verdim.canım hamilelikte kaç kg aldın bir de yediklerinden fazla kısma ama bol protein al sütü artırır tatlılardan uzak dur asıl dikkat edilmezse emzirme döneminde alınıyor kg
Nasıl bakıyoruz sen nereden baktın.? Link atarmısın.Ben bir ara kan grubuna gore beslenmeye baktigimda kirmizi et bana yaramaz diyordu beyaz et ve sebze agirlikli olmasi gerekmis zayıflamak icon test ettim dogru yani
Bende isitiyorumm amaOna özelden atarım artık, Betüş görmedigi sürece sorun yok benim için, korkuyorum ondan ben![]()
YAaa bendemerak ettim yaaçıtır mı bildiğin victoria bakhem gibi olmuş kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çok mutsuzum şuannnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Yok tabikiİsveçte pilavmı var kız![]()
Senle Nilsuya kuşhan bayağı yaradı.Ayyy cok ama cok mutluyummmm
82.7 geldim. Dunden bugune 800 gr eksideyim.
cumadan bu yana ise 1.1 kg eksi de
Pilavlı isveççbu nasıl isveç oluuum.....