Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

o zaman bi duble daha içiiim :))

aferim bende kek yedim barni diye bişi çıkmış ya parmak kadar şey 1 tl dedim acaba altın kaplama mı... niye o kadar pahalıysa artık..... sırf meraktan yedim yane... 30 gr.... 130 k alori
kızım sen isveçimsi yapmıyon mu barni ne yaaa komşum 1 tabak pasta getirdi portakallı kek çilekli kek tramisu etli bibeber dolmaları poaçalar vs vs valla sabah akşam bebelere yediriyom ben sadece kokluyom valla isveç yapıyom diye tadına bile bakmıyom
Süper gitmiş kilolar. Harikasın kaptanım.

Sakın yeme. Sonrasını düşün.

Bende kuşanı çok sevdim. Hatta 1 ay devam edebilirim. Olur mu ki acaba.

Bende 2 günde 1.3 kg verdim. Çok beğendim kuşanı

Denemek lazım.
seninde maşallahın var zeynep cim kuşhan güzel verdirmiş
Ahhh ahhh bilemedim ki
Bana isveç yaramadı heralde bugun düne göre + dayım.
Devam edeyim mi?? Daha çok almaktan korkuyorum. Oruca başlamak istiyorum.En azından oruçken kilomu koruyabiliyordum.
kızım seninki isveç değilki o ne biçim isveç sen bildiğini yap isveç diye kandırma kendini

kızım sen isveçimsi yapmıyon mu barni ne yaaa komşum 1 tabak pasta getirdi portakallı kek çilekli kek tramisu etli bibeber dolmaları poaçalar vs vs valla sabah akşam bebelere yediriyom ben sadece kokluyom valla isveç yapıyom diye tadına bile bakmıyom

seninde maşallahın var zeynep cim kuşhan güzel verdirmiş

kızım seninki isveç değilki o ne biçim isveç sen bildiğini yap isveç diye kandırma kendini

sen de ne azarlıyon bizi yeaaa :)

ben isveçi bıraktım başlamadan hem de :)

Hamileleikte ne kadar aldın.Dikkat ettin mi?? Şimdi kaçsın.?
Canim ben kilolu hamile kaldim. 95 kiloydum hamile oldugumu ogrendigimde mecburen hamilelik boyunca diyetisyene gittim. En son tartildigimda 8 kilo almistim. Max 10 kilodur aldigim. Suan hamile kaldigim kilonun altindayim. Iki haftada gitti aldigim kilolar.

canım hamilelikte kaç kg aldın bir de yediklerinden fazla kısma ama bol protein al sütü artırır tatlılardan uzak dur asıl dikkat edilmezse emzirme döneminde alınıyor kg
Kaptancanim en son tartildigimda 8 kilo almistim. Ilk iki hafta hepsi gitti. Hatta hamile kaldigim kilonun altina dustum. Sonra baktim sut olsun diye yedikce kilo alcam araniza donmeye karar verdim.

Back
X