- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #182.081
Az kaldı kız. Birkaç ay sonra benide geçeceksin.sağol canım bi 60 ları görsem hayırlısı ile

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kaldı kız. Birkaç ay sonra benide geçeceksin.sağol canım bi 60 ları görsem hayırlısı ile
şimdi oturdum ay ne yoruldum ama içim rahatladı yarın 75 nasip olursa:)Yaptın mı organik
öyle olucak bi seni bide betüşü geçmek için bir yemin ettiki dönememAz kaldı kız. Birkaç ay sonra benide geçeceksin.![]()
tatlım ishal gaz yapmıştır ..362 mesaj tey tey
morordek @kollontai B blanche_ea
nilsub
Kızlar dün geceden beri çok fenayım ishal oldum bugün kuşhan ın son günü ona karar verdim. Dışarıdayken çok kötü bi durum üstelik sinirimi esas bozan dün Sabah gördüğüm 90 ı onca tuvalete taşınmama rağmen bu sabah 103 olmam dı. Anlamıyorum tam tersi resmen aç gezdim bütün gün tuvalete gitmemek için. Yaptığım herşey boşa gitmiş gibi .... çok moral bozucu
duygu senin kilon ne alemde ortim tartıldın mı bugun:)tatlım ishal gaz yapmıştır ..
Ben buradayim :)kızlarben size beni bekleyin demedim mi nerdesiniz bakem
Biraz daha iyi oldun mu?Ben buradayim :)
Ayy bakalim ben yarin kac cikacagim, bu hastaliklar metabolizmayi dusuruyor biraz ya![]()
Karnım ağrıyor ve acıktım ama ne yesem bilmiyorum yarın korkuyorum biraz. Doktora da gitmeyi hiç sevmiyorum yarın napsam bilemedimBiraz daha iyi oldun mu?
Bende hemen giderim hiç ağrı çekmeyi sevmiyorum o yüzden hemen gidip kurtulmak isterim ağrı eşiğim çok düşüktür :)Karnım ağrıyor ve acıktım ama ne yesem bilmiyorum yarın korkuyorum biraz. Doktora da gitmeyi hiç sevmiyorum yarın napsam bilemedim![]()
valla canım gram gram iniyo işte kilo veremem herhalde bu hafta .. o adet gecikmesinden sonra vücut kastı ünsilin direncim var sanırım tahlillerimde ünsilin yüksek çıkmıştı.. inatlaşıyo kilolar benimle anlıycağın .. 80 kilo civarında 3 sene geçirdim haliyle hemen bırakmak istemiyo vücut ...yaşanmışlıkları var duygusal bağ oluşmuş yağlarladuygu senin kilon ne alemde ortim tartıldın mı bugun:)
Duygu kuşanamı başlasan vucudun şarır belki bana iyi geldi:)valla canım gram gram iniyo işte kilo veremem herhalde bu hafta .. o adet gecikmesinden sonra vücut kastı ünsilin direncim var sanırım tahlillerimde ünsilin yüksek çıkmıştı.. inatlaşıyo kilolar benimle anlıycağın .. 80 kilo civarında 3 sene geçirdim haliyle hemen bırakmak istemiyo vücut ...yaşanmışlıkları var duygusal bağ oluşmuş yağlarla![]()
pazartesi başlıycam sanırım tatlım .. 80 i görsem bu hafta halay çekicem evde o modda dolanıyorum..Duygu kuşanamı başlasan vucudun şarır belki bana iyi geldi:)
Slm h.bilduk cnm tesekkurler.Hoşgelldinn canım. @qarden ne zamandır gelmiyor. Belkide de ben dikkat etmedim.
İkizlerin ne kadarlık. Çok güzel kilo vermişsin umarım yine verirsin.
menülerin nasıl, ya yürüyüş eritiyor bildiğin yürüyüş yapın kızlar.pazartesi başlıycam sanırım tatlım .. 80 i görsem bu hafta halay çekicem evde o modda dolanıyorum..
aç kaldığımamı yanıyım tartıyla her sabah karşılıklı saydırmalarımıza mı..![]()
boyun kaç? bence 80 hedefini daha aşağı çekebilirsin, 80 de çok sağlıklı olmaz yani.Slm h.bilduk cnm tesekkurler.
Ikizlerim 6 ayliklar.
Ins veririm. 1 ay once basladum 9 kilo verdim aslinda 1ayda. Gittim spor salonu olan bi kuzenim var tartildim 3 kilosu odem siskinlik6 kilosu yag kaybi cikti.sevindim tabi.simdi istjkrarla devam ediyorum.
Esra nerrelerde acaba
tatlım günde 1 saat kesin yürüyorum onun dışında 4 mil leslie yapmaya çalışıyorum.. ama bende adet düzensizliği var maalesefmenülerin nasıl, ya yürüyüş eritiyor bildiğin yürüyüş yapın kızlar.