• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

10 gün önce böyle bir kural yoktu ama.. Eminim o gün de bir şey olmuş unutmusumdur. Çok dikkatliyim bu konuda çünkü. Bazen tek kolumda kızım tek elimde telefon menü yazıyorum. Yine de uyarım var. Yani daha kural konulmadan öncesine gidilmiş ceza yazılmış anlamadım bu durumu. Benim bildiğim kural konduktan sonra geçerlidir. Bunlar da benim ufak eleştirilerim olsun. Zip zip cezani da akşama yaparım.
tatlım kural konduktan sonra menuleri tek tek yazmaya basladım zaten, eve gidince hangi gun olduguna bakar yazarım sana 1 uyarıdan bisey olmaz ben senin azmini biliyorum sıkma canını bu kadar :)
ay iyimi kötü mü bilemedim
yani bu menüdemi olmamış :dua:
bu olmus makarna haric :)

Dun gelen spor malzemeleri boş küçük bir odam var oraya koydum aslında çok müsait spor için sadece dun fatosunu attığım 2li koltuk var ama hiç spor yapasım yok :KK43:

Ay öyle deme kız. Ben artık kaçırdım da sporsuz gun geçirmek. Çok sevdim sporu ben. Oğlum uyusun yemekleri Ocağa koyup spor yapacam. Hadi sende usenme bu ara tartı da 82 83 arası gidip gelince sinirleri bozuluyor ama yine de vazgeçmeyecem. Ramazanda veririm zaten. Yarın da 1 günlük details yapcam

Anam mm kız nilsub nilsub ben şimdi bir uyarı daha alsam atılacak miyim leennnn
Hayır 3 uyarıda 1 kınama cezanız oluyor.
Toplamda 3 kınama cezanız olursa diskalifiye ediliyor.
3 kınama demek 9 uyarı demek. Bi zahmet 9 uyarı almayın lütfen :) Üstelik uyarılarınızı sildirmeniz de mumkunken :KK49:

Hayır 3 uyarıda 1 kınama cezanız oluyor.
Toplamda 3 kınama cezanız olursa diskalifiye ediliyor.
3 kınama demek 9 uyarı demek. Bi zahmet 9 uyarı almayın lütfen :) Üstelik uyarılarınızı sildirmeniz de mumkunken :KK49:

Anladım canım. Ya şu 80 lerden bir kurtulsam rahatlayacam ama sinir oldum. O zaman ssildirmeye için elimden geleni yaparım.
Şimdi de yapıyorum ama pek faydası olmuyor

tatlım kural konduktan sonra menuleri tek tek yazmaya basladım zaten, eve gidince hangi gun olduguna bakar yazarım sana 1 uyarıdan bisey olmaz ben senin azmini biliyorum sıkma canını bu kadar :)
bu olmus makarna haric :)

Haaa eğer öyleyse tamam o zaman :KK22: akşama zıplama cezasını ipsiz yapmamin bi sakıncası olur mu peki? Evin içinde zor oluyor iple

kizlar cok yazdim ama bunu yazmasam olmazdi bugun bi bayan geldi oda gorevli orda beni soru zincirine tuttu hangi uniyi bitirdin kac yilinda dedi bende soyledim sen mahmudu taniyonmu dedi bende ogretmense mutlaka taniyordurum dedim lubnanli dedi tamam iste ogretmense taniyordurum dedim kadin yok ogrenci o dedi:ıslık:universitenin kapisindan girince 4 katli bina varyaaa onun 2 .katinda 5.sinif dedi:KK70::KK70::KK70:ayyyy tutamadim kendimi ilk defa cildirmis gibi guldummmm:rolleyes:kadin anladi herhalde usulca gitti:21:
:KK48:Ayyy çok güldüm yaa

1464787794465.webp

Bu da soda Yeşilçay kürüm. Peki bu başağrısınin sebebi ne ki :( sanırım kansızlık var ben de

canım tabi ki listeye girebilirsin deneme surecindesin, ama menulerini bi duzene sokman lazım yoksa glremezsin :KK43:

onceden de bi kere bildirmedin canım toplam 3 olunca 1 uyarı yazıyorum :)

arkadasa 300 zıpzıp inatettimolacak inatettimolacak

ebruya 100 zıp daha vaktinde tamamlamadıgı icin ebrusonmez ebrusonmez

morordek morordek gecmis olsun tatlım

okuya okuya geliyorum kızlar
jj olarak yaptım ya bitiremedim
Boynum kıldan ince hemencik yaparım.

Back
X