- 4 Şubat 2013
- 976
- 1.203
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #192.241
ay iyimi kötü mü bilemedimmenulerin boyle devam ederse bu cuma degil haftaya cuma listede olursun canım
yani bu menüdemi olmamış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay iyimi kötü mü bilemedimmenulerin boyle devam ederse bu cuma degil haftaya cuma listede olursun canım
tatlım kural konduktan sonra menuleri tek tek yazmaya basladım zaten, eve gidince hangi gun olduguna bakar yazarım sana 1 uyarıdan bisey olmaz ben senin azmini biliyorum sıkma canını bu kadar :)10 gün önce böyle bir kural yoktu ama.. Eminim o gün de bir şey olmuş unutmusumdur. Çok dikkatliyim bu konuda çünkü. Bazen tek kolumda kızım tek elimde telefon menü yazıyorum. Yine de uyarım var. Yani daha kural konulmadan öncesine gidilmiş ceza yazılmış anlamadım bu durumu. Benim bildiğim kural konduktan sonra geçerlidir. Bunlar da benim ufak eleştirilerim olsun. Zip zip cezani da akşama yaparım.
bu olmus makarna haric :)ay iyimi kötü mü bilemedim
yani bu menüdemi olmamış![]()
Dun gelen spor malzemeleri boş küçük bir odam var oraya koydum aslında çok müsait spor için sadece dun fatosunu attığım 2li koltuk var ama hiç spor yapasım yok![]()
Olur canım neden olmasın...Ebru bu chia tohumunu akşam yaptığım sutlu incirin içine koyup sabah tuketsem diyorum olurmuki acep kızlar ses verin bakem....
T tatlitambak sen yiyiyordun dimi...
Hem sabah sabah bağırsaklarımı çalıştırır...Olur canım neden olmasın...
Hayır 3 uyarıda 1 kınama cezanız oluyor.Anam mm kıznilsub ben şimdi bir uyarı daha alsam atılacak miyim leennnn
Hayır 3 uyarıda 1 kınama cezanız oluyor.
Toplamda 3 kınama cezanız olursa diskalifiye ediliyor.
3 kınama demek 9 uyarı demek. Bi zahmet 9 uyarı almayın lütfen :) Üstelik uyarılarınızı sildirmeniz de mumkunken![]()
Bilmem ki ben hiç kullanmadım.Ebru bu chia tohumunu akşam yaptığım sutlu incirin içine koyup sabah tuketsem diyorum olurmuki acep kızlar ses verin bakem....
T tatlitambak sen yiyiyordun dimi...
Tartılıyor musun? Kilo almışmısın.Kızlar 1kepçe yoğurda çekilmiş 1çk keten tohumu 1tanede yeşil ekşi elma bu ara abarttım kızlar izindeyim diye ebru vakvakım takip edin beni diğer kızlar sizde .. Eki Görüntüle 1840886
tatlım kural konduktan sonra menuleri tek tek yazmaya basladım zaten, eve gidince hangi gun olduguna bakar yazarım sana 1 uyarıdan bisey olmaz ben senin azmini biliyorum sıkma canını bu kadar :)
bu olmus makarna haric :)
ay iyimi kötü mü bilemedim
yani bu menüdemi olmamış![]()
kizlar cok yazdim ama bunu yazmasam olmazdi bugun bi bayan geldi oda gorevli orda beni soru zincirine tuttu hangi uniyi bitirdin kac yilinda dedi bende soyledim sen mahmudu taniyonmu dedi bende ogretmense mutlaka taniyordurum dedim lubnanli dedi tamam iste ogretmense taniyordurum dedim kadin yok ogrenci o dediuniversitenin kapisindan girince 4 katli bina varyaaa onun 2 .katinda 5.sinif dedi
ayyyy tutamadim kendimi ilk defa cildirmis gibi guldummmm
kadin anladi herhalde usulca gitti
![]()
jj olarak yaptım ya bitiremedimcanım tabi ki listeye girebilirsin deneme surecindesin, ama menulerini bi duzene sokman lazım yoksa glremezsin
onceden de bi kere bildirmedin canım toplam 3 olunca 1 uyarı yazıyorum :)
arkadasa 300 zıpzıpinatettimolacak
ebruya 100 zıp daha vaktinde tamamlamadıgı icinebrusonmez
morordek gecmis olsun tatlım
okuya okuya geliyorum kızlar
Ekmek niyetine 2 yemek kaşığı yiyem didiydim tühhhbu olmus makarna haric :)
Ben övgüye çok hazırlamıştım kendimi gururla sundum menümüValla bir övgü olmadığı kesin![]()
kollontai'ye menu begendirmek deveye hendek atlatmaktan zordurBen övgüye çok hazırlamıştım kendimi gururla sundum menümü
kaptan öle diyince bi afallama evresi oldu![]()
Katılıyorumkollontai'ye menu begendirmek deveye hendek atlatmaktan zordur![]()