- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #193.161
Bu arada herkese günaydın hanımlar..:)
Kızımı okula yollayıp gelicem ..
Kızımı okula yollayıp gelicem ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın naber:)gunaydiin kizlar :)
Tatlım günaydın moral bozmak yok diyete ve spora devam adetin geçince daha güzel kilo vermiş olursunGünaydın kızlar
Ben bugün nöbetçiyim yarın akşam eve gidebilicem o yüzden bugünden tartıldım ve tartı sonucu hiç ama hiç hoşuma gitmedi. Zaten bir gariplik olması normal bende balon gibi şişmeye başladım. Biraz bol olan yüzüğüm şimdi tam oturuyor. Bu adet dönemi beni tilt edio yaaaaaa
Bu hafta sıfır moralle gezicem arkadaşlar şimdiden bilgilerinize sunulur.![]()
Günaydın şekerim benden başka kimse yokkk...Günaydın kızlarr
DNA sıyla oynandığı için yemeyin diyor.Ama hakikaten ne yiycez yaaAnam Karatay tahıl yemeyin diyor.. Bulgura bile neler söylüyor ne yicez biz ...
Yaaa herkes bi yerde gelen giden yok hakikaten.Sen nasıl oldun tatlım? Döktünmü taşların hepsini rahatladınmı biraz?Günaydın şekerim benden başka kimse yokkk...![]()
gunaydin beybiiGünaydın naber:)
Ay o da abartiyor ya, her seyden azar azar yiyeceksin; mumkun oldugunca dogal ok de mesela ben onun proteini sinirsiz yiyin olayina da katilmiyorum.Anam Karatay tahıl yemeyin diyor.. Bulgura bile neler söylüyor ne yicez biz ...
Ay cok abartmamak lazim ben Karatay'in meyve yemeyin olayina da kiziyorum. Meyve, sebze, et, kuruyemis, tahil hepsinden kararinda yenmeli bence.DNA sıyla oynandığı için yemeyin diyor.Ama hakikaten ne yiycez yaaherşeyde bişey var.Karatayın dediklerine katılıyorumda onun dediği gibi beslenmemiz imkansız nerdeyse mutlaka yediklerimizde bişey var.Olduğu kadarını yapcaz artık
Valla istesemde yapamıyorum zatengunaydin beybii
Ay o da abartiyor ya, her seyden azar azar yiyeceksin; mumkun oldugunca dogal ok de mesela ben onun proteini sinirsiz yiyin olayina da katilmiyorum.
Ay cok abartmamak lazim ben Karatay'in meyve yemeyin olayina da kiziyorum. Meyve, sebze, et, kuruyemis, tahil hepsinden kararinda yenmeli bence.
Karatay kısaca diyorki kapatın şehirleri yerleşin köylere tavuk besleyin taze yumurtanız olsun inek alın sütünüz organik olsun bağı bahçeyi ekin yiyinBen karatay yaptigimda midem cok buyumustu, cok yiyordum. Tamam doyuyorsun da hep sis karinla kalkiyorsun sofradan.
Ben ara ogunlu beslendigimde mesela azar azar kararinda yiyorum, cok guzel oluyor.
Aynen ya, sehirde yasiyoruz sonucta. Sehirde de fit insan dolu yani, demek ki fit ve saglikli olunuyormus o kadar da koyde yasamaya gerek yokmus; biraz abarti geliyorKaratay kısaca diyorki kapatın şehirleri yerleşin köylere tavuk besleyin taze yumurtanız olsun inek alın sütünüz organik olsun bağı bahçeyi ekin yiyinyakında şehir hayatı biz türklere göre değil diyecek kapatalım tüm şehirleri yaşamıza ters demezse bende ne olayım
![]()
Aynen herşeyin kararı iyi sonuçta 2 ayda 8.400 verdim herşeyden yedim unlu ürünlerle şekerli ıvır zıvırlar hariç onun otu bunun kalorisi diyede kendimi üzmedim eti tarttım yalan değil 100-150 gr aldım bazen günlük bazen iki öğündeValla istesemde yapamıyorum zatenyani herşeyi kararında yemek lazım bencede.Tamam şeker hakikaten zehir, fast food yememek lazım filan ama meyvede yemeden duramam ben yaaa
Evet ama onlarda ekmek yok ve pilavıda çeşit çeşit sebze soteleriyle yiyiyorlar:)Aynen ya, sehirde yasiyoruz sonucta. Sehirde de fit insan dolu yani, demek ki fit ve saglikli olunuyormus o kadar da koyde yasamaya gerek yokmus; biraz abarti geliyorMesela uzakdogulular pilavla besleniyor, tek yedikleri pilav adamlarin ama masallah 100 yasina kadar da yasiyorlar.
Aynen herşeyin kararı iyi sonuçta 2 ayda 8.400 verdim herşeyden yedim unlu ürünlerle şekerli ıvır zıvırlar hariç onun otu bunun kalorisi diyede kendimi üzmedim eti tarttım yalan değil 100-150 gr aldım bazen günlük bazen iki öğündesabahları bazen shake yaptım kendime muzlu çilekli bazen elmalı portakallı slim sütle güzelde yandı yağlarım çok biliyor karatay çokkk bide birileri gazmı veriyor nedir çoşdukçaaa çoştuuuu
kurşun atsan tutturamazsın hergün birşeyler çıkarıyor
![]()
Aynen iste, sonucta dengelemek muhim olan. Ama mesela Karatay'a gore 1 kasik pilav bile vucuda girerse insulin direncini tetiklermis; bence fazlaca ya hep ya hic mantiginda. Oyle siyah-beyaz bir dunya yok yani; bizim dunyamiz renkliEvet ama onlarda ekmek yok ve pilavıda çeşit çeşit sebze soteleriyle yiyiyorlar:)
Etide marula sarıpyiyiyorlar daha ne olsun
Ya bence biraz dogru diyor. Bugdayın genetigi degistiginden dolayı tahıl ürünlerinin hepsi etkilendi. Ben bu gluten kesme olayını arastırırken okumustum, gluten intoleransı falan bugdayın DNA degisiminden de kaynaklanıyormus. O da türlü türlü hastalıga sebep oluyor işte...Anam Karatay tahıl yemeyin diyor.. Bulgura bile neler söylüyor ne yicez biz ...