- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #194.421
oda bir çözüm tabiiiiiiİkisini de atem de rahatlleyem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oda bir çözüm tabiiiiiiİkisini de atem de rahatlleyem![]()
zaten morali bozukken iştahı kesilip yemeyenlere gıcık olurum moralim bozuk olunca deli gibi tatlı yerdimHoşgeldin rakibem daha bugün çınlattık kulaklarını rakip olalım dedi sona yok oldu dedim;(
Canım umarım sıkıntıların bir an önce biter rahatlarsın ;( bende sıkıntıda dolabın önünde yatanlardanım kopma gruptan hep motive olur hem kafanı dağıtılsın canım
Tekrar hoşgeldiiiinn![]()
canim nerelerdesin merak ettim bende sana mesaj atacaktim umarim onemli bisey yoktur bu hafta ceza yok ama salmayin hemen cumaya eksi bekliyom senden ona gore ordek yurtdisinda bu hafta yokmerhaba kızlar, uzun bir süre uğrayamadım kusura bakmayın moralim bozuktu. ancak kendime gelebildim. kaptanım uyarıları vermiştir bana menü bildirmeyince. uyarıları sildirdim derken tekrardan aldım galiba. şunu da anlıyorum ki burası olmadan yediklerine insan dikkat etmiyor, bir sorumluluğu var aynı Zamanda buranın. İnşallah hepiniz iyisinizdir. @ nilsub Nasıl oldun Can'ım? taşların belli bir sürede düşme durumu var mı? ne zaman kurtulacaksın bu Ağrılardan, çekmesi çok zordur eminim.@inatettimolacak reglini neden bu kadar ağrılı oluyor ki Can'ım? altında bir sebep var mıdır acaba? bu arada gözün de aydın regli olmuşsun. kızlar diyet Nasıl gidiyor?
Ayyy canım yaa sen egedeydin dimi çok özeniyorum sana vallaay kız bir tavuğum yine gurk oldu altına 11 yumurta koydum inşallah hepsini çıkarır....
bekliyorum öylee ...
unutmadan ben hem azcık yürüyüş yapıyım hem tavuklarımı kapatıyım yumurtalarımı alıp geleyim iftardan sonra görüşürüz sızmaaaaa..... sakın...
ay sorma şekerim cennet buralar bugun balıkesir merkeze gittik sıcak heryer kalabalık binalar üst üste ay daral geldi sorma eve gelene kadar oh mis şimdi balkondayım bir sessizlik sorma hava misss püfür püfür ohhh dünya varmış dedim....Ayyy canım yaa sen egedeydin dimi çok özeniyorum sana vallabenimde hayalim birgün muğlanın ilçelerinden birinde bahçeli bir evde yaşamak.kimbilir belki komşu oluruz :) 2 yıl sonra şansımı deniycem bakalım plan proğram yapıyorum datça olur, marmaris olur, fethiye ,akyaka olur :) senin gibi zeytinlerimi yapmak,tavuklarımdan yımurta almak,bahçemi ekmek istiyorum.bide böyle denize kolayca ulaşayım ahhh ahhh
bak damarıma basmaya başladın seni bir geçerin arkamdan kamyon yazımı okursun![]()
canım 3 hafta dönemiyorsun diye biliyorum ...
kusura bakma ex rakibem başka rakibe bulmuşsun kendine. tabii baktın benden umut yok. neyse buradayım artık hafta sonunu da atlatayım hayırlısıyla, ondan sonra kimse tutamaz beni. arkadaşlar biliyor beni hızlı veriyorum iki hafta hariç hep iyi yüzdelerle gelmiştim. tabi onlar hamilelik kilosuydu bakalım bundan sonra Nasıl olacak ex rakibemHoşgeldin rakibem daha bugün çınlattık kulaklarını rakip olalım dedi sona yok oldu dedim;(
Canım umarım sıkıntıların bir an önce biter rahatlarsın ;( bende sıkıntıda dolabın önünde yatanlardanım kopma gruptan hep motive olur hem kafanı dağıtılsın canım
Tekrar hoşgeldiiiinn![]()
Canım diyet sütümü etkiler mi diye düşündüğünü ve tereddüte düştüğünü hatırlıyorum. bu menüyle gerçekten tereddüte düşebilirsin.burada sana süt yapacak bir şey yok ki. sabah mutlaka 1 yumurta yemelisin öğle yediğin iki dolma ve tatlı sana kilo yapmaktan başka bir şey yapmaz, öğle Kocaman bir kase bol yeşillklisalata yemeni tavsiye ederim ( en azından ben öyle yapıyorum) sütün miktarını etkiliyor.akşamki pilavı ise yememen en güzeli.ve akşamda menünde bol salata ve ana yemekten iki 3 kaşık Yemen yeterli olabilir. bir de yoğurt yiyebilirsin.heö yağ yakar hem sütün kalitesini etkiler. ben böyle menülerle ve hafif kaçamaklarımla işk ay 7 kilo ikinci ay da 3 kilo verdim ve karnım çok iyi doydu sütüm de bol oldu . başını ağrıttım kusura bakma Canımİlk menü benden sanırım
morordek
nilsub M melampusefe
Sabah:
az pide arası peynirli tost
Ara: 1 dilim karpuz
Öğle:
2 dolma
1 supangle
Akşam:
Karnıyarık
3 kaşık pilav
Cacık
Karpuz
Spor: yarım saat yürüyüş
Su:4 lt
bir dönem ben öyleydim Can'ım ya. üzgünler hiçbir şey yemezdim. bir ara 3 4 gün boyumca hiçbir şey yememiştim en son tırnağım kadar bir ekmek alıp ilaç içmiştim. ya şimdi üzgünken aklıma durmadan yemek tatlı şeylere abanmak geliyorzaten morali bozukken iştahı kesilip yemeyenlere gıcık olurum moralim bozuk olunca deli gibi tatlı yerdim
ama tatlıyla aram bozuldu takıma girdikten sonra:)
inşallah Canım eksiyle gelirim.tartıda sabittim en son.yarında biraz dikkat etmeyle veririm artıkcanim nerelerdesin merak ettim bende sana mesaj atacaktim umarim onemli bisey yoktur bu hafta ceza yok ama salmayin hemen cumaya eksi bekliyom senden ona gore ordek yurtdisinda bu hafta yok
hoş geldin Canım umarım kalıcı olursunMerhabalarr![]()
ben bu konuda deneyimliyim Canım tatile gitmiştim ister istemez abartmıştım ve yazamıyordum bir de çok yoğundun kaç tana uyarım vardı hatırlıyorsan. bir tatile daha çıkarsam izne ayrılırım kesinKızlar canlar gitmeme tam 1 hafta kaldı ve ben iftardan önce hergün 45 dk bisiklet sürecem. Ve izne ayrılmayı düşünmüyorum. Ama size de sorayım napayım. Izne ayrılan kaç hafta donemiyorum dimi. Bizim izin 20 gün.
Siz söyleyin. Napayım. Ama bu tatil kilo almadan hatta kilo vererek gelmek istiyorum
Aynen canım doğum yapalı ne kadar olduİnşalllaaaahhh canım gitmeli. Çünkü doğum sonrası pantolonlarıöın hepsi yarıda kalıyor şuan![]()
4 ay canımAynen canım doğum yapalı ne kadar oldu