- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #195.221
Gecmis olsun kaptanım. Umarım iyilesir hemen oglusunselam kızlar benim oğluş hastaydı sabahleyin hastanedeydik beta çıktı gözünde de arpğacık onun nazıyla uğraştık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun kaptanım. Umarım iyilesir hemen oglusunselam kızlar benim oğluş hastaydı sabahleyin hastanedeydik beta çıktı gözünde de arpğacık onun nazıyla uğraştık
Hoşgeldin tatlım senin kilona uygun biri olmasa bile burası tontişler topiğiselam kızlar toplight ın daveti üzerine geldimyaklaşık 7 aydır uğraşıyorum kilo vermek için ve 20 kilo kadar verdim ama daha çoook yolum var şuan 97 yim ve boyum 1.70 hedefse 58
hipotroidim var ilaç kullanıyorum ama bu aralar durdu kilo vermem nedense
desteklerinizi bekliyorum var mı bu topikte benim kiloma yakın birisi
![]()
selam kızlar benim oğluş hastaydı sabahleyin hastanedeydik beta çıktı gözünde de arpğacık onun nazıyla uğraştık
muskamm
ne güzel annen de iyi imiş seninde iyi oolmana çok ama çokk sevindim
selam kızlar toplight ın daveti üzerine geldimyaklaşık 7 aydır uğraşıyorum kilo vermek için ve 20 kilo kadar verdim ama daha çoook yolum var şuan 97 yim ve boyum 1.70 hedefse 58
![]()
teşekkürler,en tombiğiniz benim tamamdırHoşgeldin tatlım senin kilona uygun biri olmasa bile burası tontişler topiğibirlikde destekle zayıflıyoruz yalnız o boya o kilo olmaz
168 boyla ben bile 64 istiyorum yaneee hele burda bi
btlbetul var benden duymuş olma
acayip kıl oluyor boyu uzun olanlara hele bide şu kiloya incem dersen fırçayı yersin
bol şans ve sabır diliyorum
diyet arkadaşım
![]()
Geçmiş olsun kaptanım
Hoşgeldiiiinnnnn
7 ayda 20 kilo vermişsin maşallah canım
Diğerleride şıpır şıpır gider inşallah![]()
Geçmiş olsun kaptanım
Hoşbulduk inşallah canımanladığım kadarıyla bu topiktekiler hep buraya yazıyor sonra da kaptan yarışma topiğine yazıyor değil mi?
Hoşgeldin canım. Ben kaptan yardımcısıyım, bu takımdan nisanda mezun oldum. Şimdi de buralarda korumaya calısıyorum kilomu :)selam kızlar toplight ın daveti üzerine geldimyaklaşık 7 aydır uğraşıyorum kilo vermek için ve 20 kilo kadar verdim ama daha çoook yolum var şuan 97 yim ve boyum 1.70 hedefse 58
![]()
canım yaa kızına kıyamadım ben de şimdi ama tr ye dönmeyi düşünmüyorsanız ordaki şartlara göre okula gitmesi iyi ama gene de küçük kuzu bunlar yaaaSlm kızlar sabah sabah üzüldük istanbul için az önce buranın kanalı hem türkiyeyi hemde burda caminin önündeki arabaları ateşe vermişler benzin döküptelevizyon yangın bombası (fire bomb )diye söyledi şimdide onun için üzüldüm
ölen yada yaralanan yokmuş çok şükür içerde 100 den fazla insanlar varmış namaz kılmak için gitmişlerdir insancıklar
rabbim bizi bu zor günlerden ferahlığa çıkarsın bizleri korusun aminnn
![]()
kollontai
morordek
nilsub
Sahur
Hiçbirşey yemedim
Akşam
Çok acayip acıkdım baş dönmesiyle titreme geldi heran çıkarmamak içinde zor tuttum kendimiacayipde migrenim tuttu herşeye saldırcam diyee çok bol limonlu domates çorbası içtim ilk başta midemi bastırsın diye 2 dilim kızarmış ekmek yedim
Salata
Acıbiber yoğurtlusu
Izgarada ekşili soslu tavuk gögüs onuda çok az yedim bir iki çatallık birşey
2 litre su
30 dk buz gibi havada deli gibi hiçbirşey düşünmeden kulaklarım kızarana kadar yürüdüm eve geldiğimde burnum tıkandıiftardan sonra sıcak birşeyler içtim yeniden canlandım
kızıma ders yaptırdım 10 km yürümekden daha beter azıcık birşey desem yapmak bak diyor sankiii bana yapıyor yahuuu
bugün uykusu gelmiş kuzumun arkadaşıyla sınıftaki minderlerin üzerine yatıp tam uyuyacaklarmışkiii öğretmene yakalanmışlar oda çok kızmış
erkenden yattı kuzum
kızlar çokmu erken verdim okula daha 5 yaşına yeni girdi buranın kanunlarına göre o yaşda başlaması lazım eğer ben hayır istemiyorum deseydim gitmezdi kızım tanıdığım doktor öğretmen avukat arkadaşlar aynı yaşda olan çoçuklarını vermediler
içlerinde tek benim kızım gidiyor bugünde uykum vardı diyince yarı canım gitti meleğime hatamı yaptım acaba diye
![]()
hoşgeldin tatlım ben takımın eski kaptanı bende mezun oldum yaklaşık 1 sene önce maalesef koruyamadımteşekkürler,en tombiğiniz benim tamamdır58 kilo olmasa da 36 beden bir elbisem vardı kilo almadan önce onun içine girmek istiyorum
ama tabi ki bu şuan için daha uzak hedefim ilk hedefim 8li sayıları görmek şuan
kaçıncı sayfalara bakarsam sizi tanıyabilirim okumaya çalıştım ama pek anlayamadım açıkçası
![]()
Hoşgeldin tatlım senin kilona uygun biri olmasa bile burası tontişler topiğibirlikde destekle zayıflıyoruz yalnız o boya o kilo olmaz
168 boyla ben bile 64 istiyorum yaneee hele burda bi
btlbetul var benden duymuş olma
acayip kıl oluyor boyu uzun olanlara hele bide şu kiloya incem dersen fırçayı yersin
bol şans ve sabır diliyorum
diyet arkadaşım
![]()
kiloooboy 1,7 kalkmış buraya gelmiş şimdi kıl olmiyimda napiim.....
kabul ettim gittiHoşgeldin canım. Ben kaptan yardımcısıyım, bu takımdan nisanda mezun oldum. Şimdi de buralarda korumaya calısıyorum kilomu :)
Takımımızda yarısmaya baslamak icin ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor. 2 hafta deneme süresi oluyor, günlük menülerimizi, su ve spor miktarını yazıyoruz ve yorum yapıyoruz birbirimize :)
Senin kilona yakınparkbyull var aslında o da emin adımlarla ilerliyor kilo verme sürecinde. Birbirimize destek olup insallah en kısa zamanda sen de istedigin kilona ulasırsın
Sırayla herkes sana kendini tanıtır zaten, sen de biraz kendinden bahset istersen ne iş yaparsın, evli misin okuyor musun vs :)
ama ama 97ayyy bide ağlıyo çıldiriciğiiim....
ben orucu bırakınca uyku olayım geçti betüş biliyon muçok uykum var yaaa göz kapaklarım akıyo resmen böyyle aşağı aşağııı![]()
ama ama 97![]()
ben orucu bırakınca uyku olayım geçti betüş biliyon mu
gencecik yaşta tansiyon kilo troid filan nelerle uğraştım canım ben tek olayım sana sınırsız çekiştirme hakkı veriyorumverirsin verirsin 58 olursan dilimden çekeceğin var o ayrı :)