Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahhh aynı ben... h,ç normal insan olamadım ona yanıyorum :))) hep bir dur yapma etme diye tutmasam kendimi daha ne yicem kimbilir :)))
Şöyle normal insanlar gibi sadece acıkınca bi şeyler yiyip geçsem ya. Yok ben daha bi gün önceden sabah yiyeceklerimin planını yapıyorum. Kışın yine okul-kurs derken zaman kalmıyo da yazın boş olduğum için aklım fikrim ne yesem ne içsem:63:

Iyi akşamlar kızlar

Sabah 11.15 kahvalti
2 haşlanmış yumurta
1 yk lor peyniri
yarım domates 1 salatalık
çeyrek simit (1 dilim ekmeğe denk)

ara 13.30
yesilcay
1 kaysı toplarım dan

16.30
fit puding
beni çok tok tuttu. Bu saatten sonra da yemem zaten kızlar.

Şu 3lt
Spor yok maalesef

nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak kollontai kollontai morordek morordek

Şöyle normal insanlar gibi sadece acıkınca bi şeyler yiyip geçsem ya. Yok ben daha bi gün önceden sabah yiyeceklerimin planını yapıyorum. Kışın yine okul-kurs derken zaman kalmıyo da yazın boş olduğum için aklım fikrim ne yesem ne içsem:63:

ayyy aynı beeennn... benim senden bir farkım var ben tembelim yemek hazırlamak zor geldiğinden aburcubura dalıyorum :) ama artık uslu olcam....

ayyy aynı beeennn... benim senden bir farkım var ben tembelim yemek hazırlamak zor geldiğinden aburcubura dalıyorum :) ama artık uslu olcam....
Bugün son yaramazlığımı yaptım sabah sabah hem de, sonra gerisi geldi zaten ama atağa döndürmeden bıraktım:KK17: cumaya kadar hiç denemediğim bi şeyi, yani sıkı diyeti denicem:KK53: bakalım sonucu merak ediyorum çorbaları hazırladım bile:21:

Bugün son yaramazlığımı yaptım sabah sabah hem de, sonra gerisi geldi zaten ama atağa döndürmeden bıraktım:KK17: cumaya kadar hiç denemediğim bi şeyi, yani sıkı diyeti denicem:KK53: bakalım sonucu merak ediyorum çorbaları hazırladım bile:21:

aferim çekirge olacak bu iş :))

bugün menüm
sabah : menemen
2kk peynir
4zeytin
2 dilim ekmek
2çk reçel

ara: 1.5 etiform
üzüm

öğlen: karppuz
2dilim ekmek
sucuklu yumurta
az peynir

akşam: güveçte patlıcan
yoğurt
1dilim ekmek

ara: üzüm

su: 1.5litre daha içiyorum

spor : 400 adet stepper üzerinde yürüyüş
60 ar adet kol çalışma
200 adet basen çalışma
50 adet ayakta mekik

sorma gııı ... seneler sonra saçımı boyayayım dedim . gittim lorealin bakır rengini aldım boyadım. saç yine siyah oldu

:)) niye bakır olmadı peki.... daha mı açık ton alman gerekiyordu ki acaba ayyy hiç anlamıyore bu işlerden aferim kız kendin boyadın demek helaal...

Kolay gelsin ördeğim.Çok yeme. Veya yürüyüşle dengele :KK36:
Yok canim bizim gunlerimizde artik hamurisi yapılmıyor. Salata agirlikli hep, tatlilar bile hafif. Ben de yogurtlu semizotu yedim bugun bol bol :)
:KK17::KK17: Evime dönünce daha iyi olcam ama şimdilik tam oturtamıyorum bi düzen:KK51::uykucu:
Ne zaman doneceksin canim?
yok badem şekeri valla :)))

ve mor leylekçim bu gün hiç aburcubur yemedim... karataya dönüş 1. gün için bana kocaman bir artı......aferim bana muckkk mcuukkk mmcuukkç....
Bravo pisicik, umarım devami gelir ;)

Bu nota olayı ne? Sonuncuya verilen ceza gibi bi şey mi.. Baktım bulamadım sabit konulardao_O
Grup ortalamasi 0.3'un altinda olursa takim nota aliyor. 2 nota once sari kart, 2 nota daha kirmizi kart yapiyor. Kırmızı kart alan takim da 4 hafta boyunca sonuc listesini hazirliyor

Back
X