- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #203.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su olursa adam ölür amaOlsun buz eriyince su olcak![]()
su dolu değil buz dolu o :)
hahahahsoğuk olur kız o kadar buzu nerde bulcaklar burası Türkiye kim gircek o zahmete bizi suya koyarlar :)
hahahahsenin böbrekleri gören almaz zaten iyi yağlanmıştır
![]()
ayyy bugün herkese sataşasım var . şişmanlıktan elbise bulamadım ,internetten sipariş verdiğim bluz hala kargoya verilmedi. cumartesi neyle gidecem ben bu düğüne .... kızaferim sana aferim yani düşür beni vasfiyenin diline.... teessüf ederim...
Pişşşttt naber bebisimmmmayyy bugün herkese sataşasım var . şişmanlıktan elbise bulamadım ,internetten sipariş verdiğim bluz hala kargoya verilmedi. cumartesi neyle gidecem ben bu düğüne .... kıznilsub betüşe anca ben laf ederim o benim tosbaammm ona tek laf etmiciikkksiinnn ona göreeee
![]()
ayyy bugün herkese sataşasım var . şişmanlıktan elbise bulamadım ,internetten sipariş verdiğim bluz hala kargoya verilmedi. cumartesi neyle gidecem ben bu düğüne .... kıznilsub betüşe anca ben laf ederim o benim tosbaammm ona tek laf etmiciikkksiinnn ona göreeee
![]()
O artık vasfiye fanıaferim sana aferim yani düşür beni vasfiyenin diline.... teessüf ederim...
sorma bebeğim ya elbise bulamadım kuzenin düğününe , hep o dondurmayı icat eden yaratığın yüzündenPişşşttt naber bebisimmmm![]()
Bu ne enerji sabah sabaj hatunlarrr.. neyse gunaydinlarrr..![]()
sorma bebeğim ya elbise bulamadım kuzenin düğününe , hep o dondurmayı icat eden yaratığın yüzünden![]()
arayınca hemen verirler mi kiiadei itibar heee neyse gel öpiim gelneyseki yımışacık bir kalbim var :)))
ara firmayı kavga et ben hep yapıyorum :) bende dolap aldım nerdeyse 1 ay olcak hala yok....
arayınca hemen verirler mi kigel öppp gelll sev beniiii ilgiye ihtiyacım var
![]()
erkektir kesin , pis yaratıklar ...boyu posu devrilesice benide o yaktı....
heeee dur ben bi arayım ozamanazcık çirkeflik yapınca işler hızlanıyo :)
kız sen betuşu görünce ayarları kaçırıyonerkektir kesin , pis yaratıklar ...
ayarlarım zaten bozuk benim bilmiyon mu senkız sen betuşu görünce ayarları kaçırıyon![]()