canım pilav makarna yemeden de yaşayabiliyoruz kızlar yazmış zaten akşamı hafif tutmaya çalış mümkün olduğu kadar.. öğle yemeklerini salatayla destekleyebilirsin hem gözüne de çok gelir beynin doyar önce

ilk başladığımda krizlerimi tarçınlı süt ve cevizle bastırmaya çalışıyodum ben canım sen de deneyebilirsin.. ve inan bi süre sonra küçülüyo miden farkediyosun daha çabuk doyuyosun.. memleketten yeni döndüm ben trabzonluyum. bizim meşhur bi pideci vardır geçen kış arkadaşla gittiğimizde 1pideyi tek başıma gömmüştüm-ortaboy pizza büyüklüğünde yuvalak açık full hamur pideden bahsediyorum-- yaklaşık 1ay önce ev arkadaşım tatile geldi yanımıza onu götürdüm çeyreği yiyemedim kaldı yani ve çok rahatsız etti beni.. vücut alışıyo buluyo kendi ritmini zamanla
kızlar yazmış leslie ablamızı..sen de cezalarını yapınca beni etiketleyebilirsin canım..düşerim ceza listesinden..
cumaya kadar atarsınız regli ödemini yeşilçayları unutmayın
Tamam canım gel sık sık.. gel günaydınn dee muhabbetlere katıl çenesi düşük hatunlarızdır hem daha kolay kaynaşırsınız takıma. hele benim bi ortim var nilgüncümmm anaaamm bi gelsin izinden siz o zaman görün buraları
Kız ebruşum sorma biz de geçen gün yarimle yürüyüşe gidelim sahile dedik.. bende eşofman altı giydim bi ed tişört çektim çıktım.. ohaa erimişsin sen dedi görünce direk

hatlarım belli olmaya başlamış..dedim canım onlar squatın nimetleri kıskanmayalım

allahtan çok takıp dert eden birisi değildir biraz bozuldu sadece..hepsinin bi açılıyoo radarları farkedince demekki
Sorma canım ya ben de sıkılaşma egzersizlerime başladım yeniden tatilde yapamamıştım bugün penguen gibi yürüdüm

ama kalkıp bi daha yapmam lazım daha kötü olucam yoksa sen de kalk yap sporunu kızarım yoksa heeee
bence o kşiden kişiye değişiyo canım benim son günler gitmeye başlar
balığın yanına yağlı mezeler ekmekler yeme sakın..yeşil salata kafii şekerim.. ayrıca kullanıyo musun bilmiyorum ama alkol de feci ödem yapıyo o konuya da dikkat et derim
cumaya var daha canım regliniz hafifler hepinizin o zamana kadar gelir eksiler güveniyorum ben size