• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cezayı ip atlama yerine para kesseydiniz bütün kacamaklar yok olurdu ya da tam tersi olur muydu ki parasını verir kacamagida yaparım diye:-) bizde stajinizi yanında profesyonel olarak yaparsanız referans oluruz bizi zayiflattilar diye
Kız senin kafa iyi calısıyormus haa :KK70:
Bundan sonra öyle mi yapsak, kaçamak yapana hesap no.muzu verelim kacamak başına para isteyelim :KK70:
Hep aklımdada şuan yeni donduğum için yeni arkadaşları ve yeni alınan kuralları bilmediğim için mudahele edemiyorum o yüzden :KK70: :KK70: yoksa paranın ne önemi var :KK70: :KK70: :KK70:
Tanış işte sendeki o çeneyle kaynasmaman mümkün degil zaten :p

Selam canım, merhabalar memnun oldum. morordek morordek canın isterse napalım tüm kızlar birlik olur buluruz yollarız bi şekilde bizde :KK48:

Zero konusuna gelince ben ikisinin farkını anlıyorum ya zero tatlandırıcılı bence daha tatlı sanki hatta.
Tatlı çünkü tatlandırıcı normal şekerden iki kat daha tatliymis bende alirsam stevia alırım 0 kalori ama beyin tatlı aldığını hissedip mutlu oluyo

Kız senin kafa iyi calısıyormus haa :KK70:
Bundan sonra öyle mi yapsak, kaçamak yapana hesap no.muzu verelim kacamak başına para isteyelim :KK70:

Tanış işte sendeki o çeneyle kaynasmaman mümkün degil zaten :p
Zatiii bu çeneyle en çok parayı ben kazanırdım herhal....:D

Ben Kayseriliyim olacak o kadar ticari zeka
Merhaba Nilsub biz hep buralardayiz yeniyiz ama takımı ele geçirdik sizlerinde bekleriz :-)
Bende uzunca bir suredir burdayım canım hatta bu mor maykuştan o cadaloz ozgedenden önce :D...
Evet çok memnun oldum aktif arkadaşlar olduğunuza ;)

Ben Kayseriliyim olacak o kadar ticari zeka
Merhaba Nilsub biz hep buralardayiz yeniyiz ama takımı ele geçirdik sizlerinde bekleriz :-)
Tam soracaktım aslında Kayserili misin diye :D
Valla sizdeki bu ticari zeka kimsede olmuyor :D
Haha bana geveze diyen hatuna bakkkk :KK70: içindeki cadaloz garuuuuuu çıkacak....:KK70:
Tabiiii :D Sonra herkes benden nefret edecek :p

Back
X