- Emoji Skoru
- 45.342
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #213.681
Valla ben senin kadar olmasam da cok ustume geldim mi deliyi oynuyorum iyi oluyoryok kız gelmez ama hep ben gideyim ister onuda ben sevmiyorum bende gitmem pek gel dedimi işim var çocuklar var ödev yapıyoruz diye hep bahane üretirim oda anladı artık eskisi gibide çağırmıyor artık ben azcık dişli geliyorumda ondan yoksa çok fena azcık sessiz birini bulaydı maymun gibi oynatırdı eşim hiç git gel demez valla diyince bile gitmiyom ne yapcan boşucanmı boşa çocuklara bakarsınız babamın evinden getirmedim diyorum oda susuyor
![]()
cildirtmayin beni moduna giriyorum zaten bi kere baya bi girmiştim o zamandan beri cok ustume gelmiyolar gelseler de ben sallamiyorum banane Ayni ev zor vallahi Allah kimseyi dusurmesin o duruma :)ya vakvakım ne kadar iyi olsada aynı evde yaşamak çok başka bişey çok zor ne kadar iyi olsada aynı evde olunca illa bir sorun olur bende anneme anlatırım herşeyimi kv tartışıncada anlatırım ay deme kızım öyle der sonrada ben güveniyorum sana ezdirmezsin kendini der![]()
Ben hamilelikte cok sıkmayı düşünmüyorum canım, doğumdan sonra veririm diye dusunuyorum :)Kızz kaybolma sakın bi yerlere o zaman,morordek bak 13 aldım diyo, süper valla, taktik vermen lazım Doğum öncesi için :) hepimizin sıkıntısı canım, sana süper diyorum ya bende öle aldım, ama Doğum sonrası kendiliğinden gidicek kiloları emziriyom diye hoop yerleştirdim yerine :) yaz annesi olmakta zor valla, bebek az ele avuca gelmeye kış geliyo mecburen evde ye emzir moduna giriyorsun işte
![]()
Amin amin kimseye yasatmasin AllahAy o Buhranı ben de şimdiden geçiriyorum. Allah mecbur biraktirmasin canım. Yaaa...
da ondan yoksa çok fena azcık sessiz birini bulaydı maymun gibi oynatırdı eşim hiç git gel demez valla diyince bile gitmiyom ne yapcan boşucanmı boşa çocuklara bakarsınız babamın evinden getirmedim diyorum oda susuyor