• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Duygusal modum açık şu ara napayim :) haklisin her donem farkli, doğunca da kakasiyla gazıyla ugrasiriz napalim :-) saglikla gelsin yeter ki olacak o kadar :-)

Hmm anladim iyi bakalim insallah ise yarar bu taktik :))
Suan tek ugrasım o kaka gaz cış emme

Duygusal modum açık şu ara napayim :) haklisin her donem farkli, doğunca da kakasiyla gazıyla ugrasiriz napalim :-) saglikla gelsin yeter ki olacak o kadar :-)

Hmm anladim iyi bakalim insallah ise yarar bu taktik :))
Amin cnm
Yarıyo gibi ya inşallah
Bu arada avatarın çok güzel kitabını yeni bitirdik oğlumla

bu günde kaçtı hep kaçamaklar :KK43: tüp taktırcam sonunda ...
Tüü sana :olamaz:
Suan tek ugrasım o kaka gaz cış emme
Seninki cook minik cunku o aylarda baska yol yok sanirim :))
Amin cnm
Yarıyo gibi ya inşallah
Bu arada avatarın çok güzel kitabını yeni bitirdik oğlumla
Ben de cok severim Kucuk Prens'i. Bi ara gene vardi avatarimda, o zamanlar totem yapıyordum hamile kalmaya calisirken:) bugun erkek oldugunu ogrenince de kucuk prensim geliyor diye yeniden koydum, totemim tuttu sanirim :)

Tüü sana :olamaz:

Seninki cook minik cunku o aylarda baska yol yok sanirim :))

Ben de cok severim Kucuk Prens'i. Bi ara gene vardi avatarimda, o zamanlar totem yapıyordum hamile kalmaya calisirken:) bugun erkek oldugunu ogrenince de kucuk prensim geliyor diye yeniden koydum, totemim tuttu sanirim :)
Hikayede bi harika :)

İyi akşamlar şeker kızlar bugünkü menum; Sabah: Peynirli omlet ( Yarım porsiyon)
Ara: 1 bardak ayran
Ogle: Starbucks Pumpkin Spice latte( non fat)
Ara: 1 bardak sut
Aksam: Haşlanmış 60 gr sade karnibahar, Light ton baligi
Spor: 35 dk yürüyüş
Su: 1.5 litre limonlu su
Servey bunu begendi:rapci:

Oğlanın odevler bıttı uyudu
Kız ıyına ıle yıkandı emzırıldı goklatıldı uyutulde
Ese kahve yapıldı
Anne yorgunluktan catladı:temizlik:
Poyraz ızlıyorumm ask ne guzel sey yaa

Sucukları canım istediği için değil açlıktan yedim yiyecek bisey buAlamadım evde :-) anlattım ya
Cacık a gelince diğer sınırlı izinliler yemeyince tursudaki salatalık hakkımı bazen caciktan yana kullanıyorum saf protein günlerinde de olsa farketmiyo bana çok iyi geliyo. @wendy bilir bi ara her gün menumde vardı bu ara azalttim :-)

Hmm anladm canm ;)

Yazayim bugun menusuni de
Sabah öğle aksam ayni
2ser kase corba
Aralara da 1er bardak light süt ve 1er minik yesil muz totalde yarim lt sut 3muz etti

Su 3lt gecti
Yesilcay ve kayisi cayi içtim
Spor yok

morordek morordek nilsub nilsub toplight toplight

Yarının yemegini de hazirladim.. tavuk izgara yaptim 2parça,biraz da brokoli hasladim.. sabah kayvaltiya corba icip ogle yemegimi yanima götürmeyi dusunuyorum ;)

Kendıme ödul sıstemı koyuyorum her cuma koydugum hedefe ulasabıldıgım taktırde kendıme odul olarak bır gıysı alacagım ne oldugu önemlı degıl ufak bışey de olabılır, gıysılerımı hıc begenmiyorum dolabı yenılemek için sabırsızlanıyorum m

Kendıme ödul sıstemı koyuyorum her cuma koydugum hedefe ulasabıldıgım taktırde kendıme odul olarak bır gıysı alacagım ne oldugu önemlı degıl ufak bışey de olabılır, gıysılerımı hıc begenmiyorum dolabı yenılemek için sabırsızlanıyorum m
Sorma benim de o derdim var.. yazi atlattim kisliklar da zaten bol bol diyodum ama giydigim cuval gibi oluyo..tabi gecen kis 90küsur kilo olunca :olamaz: hayvan gibi genislemis hersey simdi annesinin kazagini giymis kiz çocuğu gibi gidiyom hergun okula :KK51: ufak tefek bikac sey aldim bakalim ne kadar idare edicem

Back
X