- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #221.021
BİM e tirileçe gelmişşş1,85 fiyatıdaa almamak için zor tuttum kendimi ya
hıhhh söylediğin iyi oldu eve giderken aliim :)) yawww kardeşim düşman mısın :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzuk dur canım çok güzel gözüküyor beni ye diye sesleniyordu bana sonra koşarak uzaklaştım ordan![]()
Kızlar evde kendime bir calısma ortamı yarattım ki sormayın, bu gazla tezi bile bitiririm ben. Evde kocaman monitor varmıs, laptopın minicik ekranında görücem diye canım cıkıyordu, bagladım monitoru bi güzel, bi gaza geldim![]()
Tesekkur ederım destegınız içinnnKız 40ın çıktıktan sonra mı lohusa bunalımına mı girdin naptın.. İyisin bebeğim nıye bu kadar dertlendın.. gel artı nolacak emzıklısın bı de.. herkes her hafta verecek dıye bısey yok ya. bak gecen hafta ben de artıydım. Önceliğin sütün olsun maşallah metabolizman tıkır tıkır sıkma canını bebeyimm
Ahaha betüşüm ve meşhur ineği çatala takma fantezisi![]()
Kız bize de yolla.. Eski üyelerin ayrıcalığı mı sadece
Tatlım az yemek degıl dengelemek önemli. Dün mesela sürekli döndü agzım işim olmadıgı her vakıt. mesela bugunkı ogle yemegınde ben sızın orda olsaydım.corba eklerdım yemegın bıraz garnıturunu ayırırdım yogurt varsa bı de salata ekle yanına.bu menuye 1dlim de ekmek ekleyebılırsın. dıyetısyen vermıs ama cok ekmek var bence onu soyluyoruz sadece. Ara öğün ekle süt hurma badem üçlüsünü sevıyorum ben. yagsız tuzsuz çökelek bas pulbıberı naneyı ye. tasıması da kolay gelıyo bana mesela. akşam yemegının ekmegını ikindi ara öğüne 2yk çökelek 1dl peksımet ya da etımek ekleyebılırsın bence.. Yani şaşkınlıklar içinde takip ediyorum menülerini kilo verirsen helal valla![]()
Ay cok haklısın valla, tez hocam da aynı seyi diyor geriyor beni kadınhadi bizim ördük gelmeden bitir o tezi yoksa bitmez o tez :)))
hıhhh söylediğin iyi oldu eve giderken aliim :)) yawww kardeşim düşman mısın :)))
ben koşarak sarılırdım....
Bana da lazım öyle bi çalışma ortamı.. yatakta buluyorum kendimi hepKızlar evde kendime bir calısma ortamı yarattım ki sormayın, bu gazla tezi bile bitiririm ben. Evde kocaman monitor varmıs, laptopın minicik ekranında görücem diye canım cıkıyordu, bagladım monitoru bi güzel, bi gaza geldim![]()
Valla ben de aynı fikirdeyim ördekcim. yaz kurtul. gerilmeden yaz amaAy cok haklısın valla, tez hocam da aynı seyi diyor geriyor beni kadın![]()
Ay cok haklısın valla, tez hocam da aynı seyi diyor geriyor beni kadın![]()
duygularımı sizinle paylaşayım dedim sizde görün benim neler çektiğimi anlayın istedim![]()
Ben de bayıldım o emojıyeeee
benim ev mağma tabakasında gözükmüyor ki hiç bişi....
kız sapık desinler nolucekte her taraf karşılık maazaallah başka bişi sanarlar adamı gece gece..... patlatıyolar sağı solu teftişe çıktım sancaklar töbe töbe... aklıma o gelince girdim içeri....
arkadaş soruyo kimliğini aldın mı diyo pijamayla çıkmışımm ne kimliği :)))
gidleim kız buzluğu boşlatcakmış ordan bi inek çıkar bence....
ya kızlar ben belki de 7-8 ay oldu diyet yapmıyorum doğru dürüst bol bol da abur cuburla beslendim bu süredeki 12 kilo almamdan da bu belli zatenhazır bu kadar süre diyet yapmamışken şimdi şok diyetler ağır menüler yapmak metabolizma hızını bozmak istemiyorum o yüzden diyetisyene gittim. hiç listeden çıkmadan 1 ay denicem yok veremezsem azaltırım ama düşük kalorili diyet yapmicam ben artık
ben zaten boş boğazım yemeden duramıyorum sürdüremiyorum o diyetleri
buradaki arkadaşlarım bilir artık listemin beni tatmin etmesini tercih ediyorum ama bu şekilde veremezsem tabi ben de devam etmem. daha bugün başladım ve bir ay devam edicem yani böyle
![]()
Bende öyleyim yoğun olayım yemeğe vuruyorum sinirlerim bozuk olsun yemeğe vuruyorum ne olacak bilmem...
kesinlikle canım, tüm menüyü birden yayınla sen, böle parça parça hakim olunamıyo.canım menü bizde sabit çıkıyo çorba ve salata yoktu bugünhayırlısı bakalım inşallah veririm
mesela yarın fırında tavuk + sebzeli pilav + salata ve yoğurt var ben bu menüde sebzeli pilavı yemem çünkü pirinç pilavı. onun yerine ne yicem mesela esmer ekmek yicem
arasıra çıkıyo çorba acaba ben 120 kilo olduğumdan dolayı bi farklı geliyor olabilir mi ki
mesela diyetisyenin verdiği akşam menüsünde sebze yemeği 4 kaşık ve pilav hiç yok 1 kase çorba varbelki akşamdan öğlene kaydırmıştır öyle dengelemiştir. ben en iyisi toplu olarak paylaşayım menüleri böyle kafalar karışıyor
![]()
anladık yaşamış kadar olduk içimizde taaa ciğerimizde hissettik acını.... acını paylaşıyoruz....
Valla ben de öyleydim Özgecim, hep bi kaçış modundaydım ama nereye kadarBana da lazım öyle bi çalışma ortamı.. yatakta buluyorum kendimi hepkafama kadar battaniye çekili halde
![]()
ben işleri görmezsem onlar da beni görmez sanıyo olabilirim içten içe
![]()
Valla ben de aynı fikirdeyim ördekcim. yaz kurtul. gerilmeden yaz amabizim bi arkadaş yazıcam yazıcam diye diye doğuma gitti kızın 1.yaş günün kutlıycaz 2ay sonra
![]()
hoca hala sonuc beklıyo
![]()
![]()
Bunu hocama da söylersen Betüşcümgerilmek yook çok gzüel şeyler bunlar..... relax... ördüğü de germe :)
Daha dün gece geldim kaptanım. Gorumcem de benle geldi 1 hafta kalacak bizde. Hamile kendisi degisiklik istedi.
kg azcık artı var ama uçuk değil öyle. Bu hafta da sabit gelirim sonra eksiler inerim tahminim.
ama bugun arkadasa gittim her gören daha da zayiflamişsin dedi. Galiba kiyafetten olsun bu da motivasyon oldu bana. Iyi geldu
Geldim canım artık buradayım. ...Hepiniz gezmwlerde misiniz hatunlar
Ne oldu ortim T tatlitambak sana burda faalken daha iyi veriyosun biran önce dön yoksa sen gelene kadar ben mezun olacağım bugün itibariyle 69.5 kg yum kaldı mezuniyete 14.5 kg
Hani yılbaşı 62 olacaktık ortim beni terketti
Bu hafta benle yarışmak isteyen varmı hatunlar @Pdr93 @bsram_ hızlı vermek isteyen hatunlar gelin kapisalim![]()
Kız 40ın çıktıktan sonra mı lohusa bunalımına mı girdin naptın.. İyisin bebeğim nıye bu kadar dertlendın.. gel artı nolacak emzıklısın bı de.. herkes her hafta verecek dıye bısey yok ya. bak gecen hafta ben de artıydım. Önceliğin sütün olsun maşallah metabolizman tıkır tıkır sıkma canını bebeyimm![]()
yalnız bu sodalı yeşilçay ne iğrenç bişeymiş yaa![]()
Bana da lazım öyle bi çalışma ortamı.. yatakta buluyorum kendimi hepkafama kadar battaniye çekili halde
![]()
ben işleri görmezsem onlar da beni görmez sanıyo olabilirim içten içe
![]()
![]()
Ayy ne gzel aciklamissin bi hafta kacamk yapiorum bi hafta sonu tutuyorun kendimi ama kilom fazla oldgu icin gidiyo az olsa gtmez kalir yapisir yakamayok kaptanım izne gerek yok, halledicem ben, olmadı gr gr gidick napim
birazdan gidicem yanına, söylerim.
kızım bi sana biservey 'e hastayım, haftasonu kaçırıp cumaya maşallah
eksilerle gelionuz hainler, vücudu şaşırtıyosunuz büyük ihtimalle, vücut diyette olduğunu anlamıyo safım
kv yolla, gelir mi bilmem![]()
Cok tesekkur ederim canim hepimiz oleyizSupersınnnn
Aynen canim insallah hedefimi tutturim baska bsey istemiyorumOhh masallah ne güzel cumaya güzel bi eksiyle geleceksin demek ki
Heheh di mi eger benle de anlasamazsa kimle anlasacak, alırım elime oklavamı vallahi![]()
![]()
aaa sendemi biraktin dukani ay bayilazammmmvee doktorumla görüştüm, demirim haliyle hala düşük, ilacını 2 ay daha içmeye devam et dedi. diğer vitaminlerim yükselmiş ama elevit saolsun, hala tavsiye ediyorum gidin eczaneden elevit alın için, denedim oluyo
asıl sıkıntı kolestrolde, bekliyodum zaten. kolestrolüm ve LDL'm (kötü kolestrol diye geçiyo) yüksek, doktorum diyet mi yapsan dedi koptum orda
napsam bilemedim, sanırım dukana dönmiceem bi süre, azıcık sebzeli besleneyim bari hayvansal gıdalardan uzak.
oo betusum yoklugundan anliyoz hemenama dükkanı kapadım yarına kadar yemicem bişi... artık napsam kurtarmaz ama olsun :))))
bim in kazandibi de guzel seviyom ama su an tatli bisey resmen midemi bulandiriyo allahim basima tas mi dustu tatli midemi bulandiriyo hemde regli ikenBİM e tirileçe gelmişşş1,85 fiyatıdaa almamak için zor tuttum kendimi ya
hadi kolay gele tatlimKızlar evde kendime bir calısma ortamı yarattım ki sormayın, bu gazla tezi bile bitiririm ben. Evde kocaman monitor varmıs, laptopın minicik ekranında görücem diye canım cıkıyordu, bagladım monitoru bi güzel, bi gaza geldim![]()
sen gecen haftada sabityin 100 gr da olsa eksi bekliyom senden haberin olaDaha dün gece geldim kaptanım. Gorumcem de benle geldi 1 hafta kalacak bizde. Hamile kendisi degisiklik istedi.
kg azcık artı var ama uçuk değil öyle. Bu hafta da sabit gelirim sonra eksiler inerim tahminim.
ama bugun arkadasa gittim her gören daha da zayiflamişsin dedi. Galiba kiyafetten olsun bu da motivasyon oldu bana. Iyi geldu
canim dikkat et o zaman lahanadan sonra kalori sayarak devam et tatlim biraz yavas gider ama saglik bu sakaya gelmezvee doktorumla görüştüm, demirim haliyle hala düşük, ilacını 2 ay daha içmeye devam et dedi. diğer vitaminlerim yükselmiş ama elevit saolsun, hala tavsiye ediyorum gidin eczaneden elevit alın için, denedim oluyo
asıl sıkıntı kolestrolde, bekliyodum zaten. kolestrolüm ve LDL'm (kötü kolestrol diye geçiyo) yüksek, doktorum diyet mi yapsan dedi koptum orda
napsam bilemedim, sanırım dukana dönmiceem bi süre, azıcık sebzeli besleneyim bari hayvansal gıdalardan uzak.