Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu da yine bugün servey servey in katkıları ile meydana çıkan tamamen benim sallamasyon olan şekersiz yağsız kekim
sadece evdekilere yaptım sağlıklı şeyler yesinler diye

içerisinde
5 kuru kayısı
5 ceviz
20 fındık
1 yk chai
1 muz
2 yk bal
Bütün bu malzemeleri sütün içinde 30 dk kadar beklettim robota çektim. Içine 2 yumurta daha eleyip biraz daha robota çektim.
1 PKT vanilya
1 PKT kabartma tozu
25 gr kakao
2 yk tam buğday unu ekledim. Biraz koyu olunca süt ekleyerek kek kocamin elde ettim.

Ucundan tadına baktım.sekeri az gibi olunca 1 bardak ballı süt yapıp kekin üzerine döktüm vee yumsacik kek oldu
20161128_180444.webp

Bu da yine bugün servey servey in katkıları ile meydana çıkan tamamen benim sallamasyon olan şekersiz yağsız kekim
sadece evdekilere yaptım sağlıklı şeyler yesinler diye

içerisinde
5 kuru kayısı
5 ceviz
20 fındık
1 yk chai
1 muz
2 yk bal
Bütün bu malzemeleri sütün içinde 30 dk kadar beklettim robota çektim. Içine 2 yumurta daha eleyip biraz daha robota çektim.
1 PKT vanilya
1 PKT kabartma tozu
25 gr kakao
2 yk tam buğday unu ekledim. Biraz koyu olunca süt ekleyerek kek kocamin elde ettim.

Ucundan tadına baktım.sekeri az gibi olunca 1 bardak ballı süt yapıp kekin üzerine döktüm vee yumsacik kek oldu
Eki Görüntüle 1918282

Anam tambakım bu bana reva mı :KK57::KK57: inanılmaz güzel görünüyor, browni gibi Harika :kk77:

Şimdi kaç oldun didemcim.bende bu sabah tam 68 oldum yılbaşına kadar kaçamaksız ayşe nin de desteğiyle 60 olmak istiyorum.ne kadar yaklaşSam okadar iyi. hemen hemen aynı kiloyuz sende bana katıl destek olup kaçamaksız gidelim ne dersin:)
dun sabah 68.6 kiloydum ama dun mevlutte yiyince 600 gr aldim 69.2 dim sabah ama yarn sabah eksiyle uyanicagima eminim insallahda ole olur ;) ben varim canim insallah bgunden snra bozmadan devm edelim sen dukan yapiodun aysenin diyetine gectn galiba haftaya dukana donucekmisin ;)

valla benim eşimde tutturdu 2.ci diye, ben daha yeni kilo vermişim daha keyfini almadan doğurur muyum hiç :KK48: hayır daha 1 tanesine doğru düzgün bakamıoz, 2 çocukla rio karnavalına daha hiç gönlüm yok valla, kızım bi kreşe başlasaydı bari..
aslinda bende suan cok istemiyorum ama azra byudu biraz onada ugras olur ;)

wendy wendy azaydidem azaydidem
oh oh seneye burayı gebelik topics yapalım biz en iyisi ne güzel olur.

Didem senin çocuk kaç yaşında idi.

nilsub nilsub seni de 3. Icin davet ediyoruz:)
benim kizim 3 bucuk yasinda canim dogum yaptgim siralar ger hemn olursa bebek tabi 4 bucuk yaslarn da fln olur heralde oda ideal bi yas gbi geliyo bana daha fazla gec kalmakta istemiyorum

dun sabah 68.6 kiloydum ama dun mevlutte yiyince 600 gr aldim 69.2 dim sabah ama yarn sabah eksiyle uyanicagima eminim insallahda ole olur :KK66: ben varim canim insallah bgunden snra bozmadan devm edelim sen dukan yapiodun aysenin diyetine gectn galiba haftaya dukana donucekmisin :KK66:

aslinda bende suan cok istemiyorum ama azra byudu biraz onada ugras olur :KK66:

benim kizim 3 bucuk yasinda canim dogum yaptgim siralar ger hemn olursa bebek tabi 4 bucuk yaslarn da fln olur heralde oda ideal bi yas gbi geliyo bana daha fazla gec kalmakta istemiyorum
Yarın sabah bi daha tartılalım madem ayşe nin diyeti yle güzel verirsem dönmem dukana çok kabızlık çekiyorum dukanda
Ama şunu biliyorum ki yılbaşına kadar hiç kaçamak yapmıcam 1 ay tatlı bişi ekmek yemezsem ölmem heralde :))
Ozaman sende şu dk itibaren sıfır kaçamak la aralığı bitireceksin anlaştık cnm

Bugünkü menüm
Sabah
1 çatal peynir
3 dilim domates
1 küçük hamurisi misafire yapmıştım uzun zamandır yemedigim için yedim
Akşam 5:00
2 çatal balık
Az kıyma sote domates biberli
Bol limonlu yeşil salata
Zero
19:30 meyve
Ara
Beşi bi yerde
Türk kahvesi
2 lt su
2 saat bebek arabasiylA yokuş yuruyus
125 mekik
30 dakika pilates üst vücut hareketleri
morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight
Misafirim akşam yemekten sonra gitti yarın itibariyle kendi diyetime kacamaksiz devam

Yarın sabah bi daha tartılalım madem ayşe nin diyeti yle güzel verirsem dönmem dukana çok kabızlık çekiyorum dukanda
Ama şunu biliyorum ki yılbaşına kadar hiç kaçamak yapmıcam 1 ay tatlı bişi ekmek yemezsem ölmem heralde :))
Ozaman sende şu dk itibaren sıfır kaçamak la aralığı bitireceksin anlaştık cnm

Anlastik canim bakalim ben tekrar denicem aysenin diyetini onu yaparken cok kacamk yaptim bu hafta dukana devm edim snra belki tekrar dnerim ben kabizliga form cayiyla care buldum gnde 2 defa icince rahatim ama bunyemin alismasndan da korkmuyo degilim bide dun dukan yaoan bi arkadasla knustum btun evrelerini yaomis korumada normal hayatina donmus tabi snrada kilo almis braz gzum korktu degil hani :(

Anlastik canim bakalim ben tekrar denicem aysenin diyetini onu yaparken cok kacamk yaptim bu hafta dukana devm edim snra belki tekrar dnerim ben kabizliga form cayiyla care buldum gnde 2 defa icince rahatim ama bunyemin alismasndan da korkmuyo degilim bide dun dukan yaoan bi arkadasla knustum btun evrelerini yaomis korumada normal hayatina donmus tabi snrada kilo almis braz gzum korktu degil hani :KK43:
Cnm şu varki hangi diyeti yaparsan yap eski düzenine döndüğünde anda geri alıyosun ben diyetisyen diyeti yle 18 kilo vermiştim ama eski yeme alışkanlığıma dönünce hepsini aldım işte ayşe burda kendine iyi gelen yiyeceklerle ömür boyu sürdürebileceği bi düzen oturmaya çalışıyor bizim yapmamız gerekende bu yoksa hepsi geri gelir bu nedenle aslında yaptığın diyetin önemi yok önemli olan yaşam şekli haline getirebilmek
Kilo veriliyor bi şekil önemli olan korumak işte
O çay ilk başlarda iyi geldi ama sonraları çok gaz yaptı bide onunla uğraştım ama bu ara çok rahatım:)

Cnm şu varki hangi diyeti yaparsan yap eski düzenine döndüğünde anda geri alıyosun ben diyetisyen diyeti yle 18 kilo vermiştim ama eski yeme alışkanlığıma dönünce hepsini aldım işte ayşe burda kendine iyi gelen yiyeceklerle ömür boyu sürdürebileceği bi düzen oturmaya çalışıyor bizim yapmamız gerekende bu yoksa hepsi geri gelir bu nedenle aslında yaptığın diyetin önemi yok önemli olan yaşam şekli haline getirebilmek
Kilo veriliyor bi şekil önemli olan korumak işte
O çay ilk başlarda iyi geldi ama sonraları çok gaz yaptı bide onunla uğraştım ama bu ara çok rahatım:)

Aysenin diyeti iyi geldimi sana canim sebzeler fln kabizligina cozum olmustur
Evet dgru soluyosun yasam tarzimizi degistrmek en gzeli ayse kendine iyi gelen seyleri buldu kurtardi kendini :) sende insallah bida almazsn canm verdigin kilolar bende 10 kilo aldm smdi hem onlari hemde daha fazlasini vermkle ugrasiyorum :olamaz:

Anlastik canim bakalim ben tekrar denicem aysenin diyetini onu yaparken cok kacamk yaptim bu hafta dukana devm edim snra belki tekrar dnerim ben kabizliga formdönmesire buldum gnde 2 defa icince rahatim ama bunyemin alismasndan da korkmuyo degilim bide dun dukan yaoan bi arkadasla knustum btun evrelerini yaomis korumada normal hayatina donmus tabi snrada kilo almis braz gzum korktu degil hani :KK43:

Canim sen zaten dukani bayagi aksattigin için dukan yapıyorum geri alaçam diye korkma yani. Ayşenin diyeti en makul sağlıklı bir diyet. Geneli sebze protein meyve den oluşuyor.. haftada 2 gün saf prosu var.hamur işi şeker tatlı olmadığı için sağlıklı olarak gidiyir kilolar.
Bence dukani tamamen bırak bir düzeni oturttur.
Ayrıca kim hangi diyeti yaparsa yapsın. Dikkat etmediği sürece geri alır kiloları. Koruma da en az 1 yıl aynı kiloda kalmali insan ve saglikli beslenmeyi aliskanlik haline getirmeli ki verilen kilolar tekrar donmesin bize.

Bende menümü yazayım;

Sabah; 2 haşlanmış yumurta, kk peynir, acı sos

Ara; sütlü şekersiz nescafe

Öğle; fırın tavuk, tavuk sote bol baharatlı, yanında yoğurt

Ara: Türk kahvesi, yeşil çay

Akşam; 2-3 çatal yumurtalı ıspanak, bol tarçınlı yoğurt, bi kaç parça da çiğ lahana (eşim yeniden lahana diyetine başlıyo da :))

Su; 1,5 lt üstü
Spor; 200 zıp zıp, 30 mekik, 50 sn plank, 30ar yan bacak hareketi :spor:

morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight nilsub nilsub

Back
X