Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sagol canm igne ve ilacla gecmesini umud ediyorum

Bugun olmadida arada gozume carpiyo kacamak gunu disinda yemeyelimki bizimde motivasyonumuz dusmesin.. ben kesmiyimde grup olarak ortak karar alalim mesela 500 ip atlama cezasi olabilir :sopa:
Birde grup ici yarismi yapsak gaza gelmem lazm:KK53:
İnşallah cnm gel katıl bize:) sende arada kaçamağı abartıyosun

Birde kaptanim su haftalik mesaj sayisinada dikkat edelim bence kurali ihlal edenler uyarilsn @toplight valla ben bazen bakiyom mesela busra bi geliyo bi gidiyo betulde oyle bu sefer bende kendi dendine amann diyom kimse menu yazmadgmn bile farknda degil girmiyim simdi diyom bu sederde diyetten kopuyom
vala bence haklisim canim bende saliyorum kendimi bazen ayni dedigin gbi ama kaptanimizinda isleri var heralde bu hafta kimse dgru duzgun ugramadi

Kacamagin acilimi benim icin soyle

Mesela bana gore kahvaltida yenen ceyrek simit kacamak degil ekmek yemedgm icin bagzi degisimler vardir diyette o degismlere gore diyetimi uygularm ben
Borek kek hamur isi kesinlikle olmamali
Aksam 19dan sonra yenen hersey yaga donustugu icin oda olmamali
Sabah kahvaltilarinda sucuk sosis vs olmamali recel balda olmamali
Pilav makarna 2yk gecmemeli
Bunlari diyetisyenmden ogrenmistim sizide bilgilendirym istedim :kahve:
Ben yazdım cnm açılımı kilo yapan yapmaya teşebbüs eden herşey kaçamak daha ne olsun :)
Tabiki buna simit pilav ve makarna da dahil
Bu sadece 1 aylık deneme cnm bütün bunları yemezsek nası olucaz

İnşallah cnm gel katıl bize:) sende arada kaçamağı abartıyosun
Herkez kacamak yapinca bende ister istemz yapiyom iste
Ben yazdım cnm açılımı kilo yapan yapmaya teşebbüs eden herşey kaçamak daha ne olsun :)
Tabiki buna simit pilav ve makarna da dahil
Bu sadece 1 aylık deneme cnm bütün bunları yemezsek nası olucaz
Simit makarna pilav bu ay 0 kacamak oldugu icin kacamak sayilir evet normalde degil ama dedigim gibi miktar onemli

Kızlar dünden beri cok yogundum giremedim, anca fırsat bulabildim kusura bakmayın

Tamam canım, kaptanımız bir sey yazdı mı görmedim ama izin hakkın var, eger istersen ayırırız izne. Ama izne ayrılan kolay kolay geri gelemiyor, genelde bi salma durumu oluyor goruyorsundur :KK43:

Kız sen uğramayinca ben merak ediyorum acaba nasıl. Beslenmesine dikkat ediyor mu oğlumuza iyi bakıyor mu diye. Bi aklımda sen de ha. Yani çirkin ordekte

Grupta motivasyon eksikligi var kaptanim nerelerdesn bi cozum bulsan @toplight

Kacamak yapanlar cok rahat sunu yedik bunu yedim diyor mesela nerde bunlarin cezalari :duduk: ben simdi olaya el atcamda ayip olcak :kahve:

Bağa mi diyon kiz.... el atıver amma spor verme bu soğukta totomu kaldıracak halim yok ama yedin madem kalk evi temizle de temizlerim utun var yap de yaparım. Yatakta iyidir.
Zaten yedim diye tam 1.5 saat ev temizliği yaptım. Bittim yanu

Kız sen uğramayinca ben merak ediyorum acaba nasıl. Beslenmesine dikkat ediyor mu oğlumuza iyi bakıyor mu diye. Bi aklımda sen de ha. Yani çirkin ordekte
Sagol canim iyiyiz çok sukur o konuda bir sıkıntımız yok :) bazen kosturmaca ile geciyor gunler maalesef.. Bir de donem sonu yaklasiyor yavastan malum..

Krakercim ve diğer 2 öğün yapan kızlar;

Zor olmuyo mu ya :KK43: çalışınca öğle yemeği modum mutlaka oluyo, Ee sabahta kaffaltısız olmaz, bende geçmek istiyorum 2 öğüne ama çok zor görünüyor gözüme :KK43:

Canim ben de iki öğün yapıyorum ama bazen 1 bazen de 2 ara öğün yapıyorum. Sen zaten ana menüler de de çok az yedigin için zorlanman normal canim. Ben sabah kahvaltisinda cok guzel doyunca ve oglene de canimin istedigi ni yedigigim zaman aksam beni pek etkilemiyir. Canimin istedigi ise meyve:)

Back
X