Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım öğlen yemekhaneye gidiyorum ne çıkarsa yiyorum pilavı makarnayı emiyorum sadece. evim işe çok uzak 8'deki mesai için 6'da uyanmam gerekiyor. bebeği kayınvalideme bırakıp (yürüyerek arabamda yok) servise yetişiyorum. zaten çıktığımda karanlık oluyor :KK43: o yüzden de kahvaltıyı iş yerinde meyve kuruyemiş süt ve kahve ile geçiştirmeye çalışıyorum. bugün onu bile yapamadım çünkü elektrikler kesikti öyle çıktım evden burda atıştırdım cıss şeyler. yani ev hanımı olsam tamam ama benim yapabileceğim bi diyet değil. benim akşamı düzeltmem lazım tek oluru o.. bu arada dün planladığımdan fazla yedim ama 19.30'da yeme işini bıraktım ve planladığım gibi avuç içi kadar kuruyemiş ve 1 bardak tarçınlı zencefilli süt içtim saat 10'da da yattım :KK52: bu çok iyi görünmese de benim için önemli bi gelişme tabi :KK48: zaten sabah da -600 gördüm zaten mükafat olarak :KK22: inşallah bugün menüyü de düzgün yapıp 7'den sonra yeme olayını kapatmak hedefim :KK51:artık günlük hedefler koymaya başladım kendime :KK48:

bugün çok iyi başlamadı ama iyi bitirirsem başarılı bi gün olacak :rapci:

valla bişey diyim mi kimse benim zayıflayacağıma inanmıyor bu yüzden de o bakışları inan çok merak ediyorum :KK70: hele bi arkadaşım var 3 ayda bi görüşüyoruz onun ifadesini çok merak ediyorum :KK39:

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Sen sağlığına kavuş da bebek yine olur inşallah. benim de bi 3 ay sonra niyetim var 3 ayda 100'ün altına düşersem hamile kalmak istiyorum kalasıya kadar ilk 3 ayda falan biraz daha veririm belki :KK51: inşallah o üç ayda sen de sağlığına kavuşursan beraber hamiş oluruz :anneadayı:

bugün aricam canım 1 hafta sonraya randevu veriyorlarmış :KK51:

çok güzel dengeli bir menü olmuş canım tebrikler :KK9:

canım mesela planlanan menümüzü paylaşırız ertesi gün için o menünün dışına çıkılmışsa eğer kaçamak olur. mesela burda 9 ay boyunca her sabah 3 dl ekmek ve birer tk bal pekmez yiyen bi arkadaşımız 40 kilo verdi. neyi ne kadar yediği de önemli bi insanın :KK51:ya da kişi bu kaçamak diye belirtir menüsünde sen de ceza kesersin öyle de olabilir

ben de günlerdir menü bilirmiyorum bir iki kişi hariç kimse bildirmiyor zaten. ben diyet yapamadığım için bilmedim. menü bildirmeme cezası da olsun o zaman :21:

çok güzel çok çok teşekkür ederim destekleriniz için arkadaşlar ben de kendimi toparlamaya çalışıyorum hepinize çok teşekkürler T tatlitambak wendy wendy medusa38 medusa38 @ebrusonmez toz-pembe toz-pembe @azaydidem

tebrikler canım çok güzel. sporun da harika :super:
kızz düşün işte çatlicak herkes sen zayıflayınca :))
Chaili tarifin birde nar ve cevizle yapılanı var bizde ayva ve muzla yoğurtla yedik oda güzeldi hepsini deneyebilirsin yaban mersini incir yoğurt karışımına güzel olabilir
ooo süper kendimize göre istediğimiz meyveleri katabiliyoruz yanii yarın protein günü yiyemem ama cuma günü için yaoabilirim aslında :kk77:
Ya canım ben bu mistik çayı merak ediyorum tadı nasıl. Ne gibi faydaları var. Geçen @matilda34 da gördüm bilgilendirir kızlar beni.
mistik çayy bende burda duydum merak ettim aldım harika bişey bayıldım metobolizmayı hızlandırıyormuş bide benim öksürüğüme iyi geliyor
tadı çok güzel yaa tavsiye ederim :kk77:

Günaydın kızlar, sabah sabah tartı yüzümü güldürdü eksilere geçtim çok şükür, cumaya kendimden bi bomba bekliyorum inşallah :nazar:, epeydir sabit kalmanın sonucunu görmeye başlıcam sanırım, gerçi erken konuşmayayım cumaya daha kocaa 2 gün var :KK48:
Yav nıye artı 2 cıkıyorum kafayı uıyecegım regl olamadımmm tuvalete gıdemıyorum yaaa

Yav nıye artı 2 cıkıyorum kafayı uıyecegım regl olamadımmm tuvalete gıdemıyorum yaaa

Canim emzirirken buna çok farkli Heleki kabızlık varsa sebebi belli takma kafaya
karabugday ve kinoa kabizliga iyi geliyormuş deneyeceğim bakalım . Keten tohumu da aldim:)

kızlar cuma akşamı şehir dışından yatılı misafirlerim gelcek sabah çıktım alışveriş yaptım şimdi yemek hazırlıyorum yarın işe başlayacağım için vaktim olmayacak o yüzden dolma sarma cd yapacam pişirmeyecem cuma akşamüzeri pişirsem biley olmaz heralde fırsat buldukça gelirim

kaptanım yarın akşam pişir bence enfes olur zeytinyağlı yapıyorsan eğer :super:

Ya canım ben bu mistik çayı merak ediyorum tadı nasıl. Ne gibi faydaları var. Geçen @matilda34 da gördüm bilgilendirir kızlar beni.

ben de içiyorum ama ne faydası var bilmiyorum. süte çok yakışıyor tatlı gibi oluyor hoşuma gidiyor ben bazı günler öğleden sonra içiyorum. internetten sipariş etmiştim :KK51:

canım tartın bozulmuş olabilir benim kardeşimin başına geldi tartı birdan 2 kilo fazla tartı kız diyetini de bozmuyor hafiflediğini de hissediyor. ona da tartın bozulmuştur dedim sonra başka bi tartıyla denedi harbiden de fazla tartıyor. sen kendini nasıl hissediyorsun 2 kilo + yı hissedersin çünkü. tuvalete çıkmadıysan ondan da olur ama stres yapma daha fena oluyor :KK43: oluruna kendi haline bırak:KK51:

Bu konuda haklisin bende giriyorum çıkıyorum kimse yok kendi kendimize idare ediyoruz SanAda tabiki motivasyon asilMak isterim ama sen çok yogundum hep buralarda olamiyosun
Havaların soğumasına birde olumlu yönünden baksan hava soğuk olunca vücut daha çok kalori harcarmis hala dukana devam ediyor musun eğer etmiyorsun menune seni daha enerjik hissettirecek meyve ve sebzeler ekle. Bime mesela chai karabuğday falan gelmiş onları da kullanabilirsin sağlıklı karbonhidratlar hemde protein oranlarında yüksek Biraz daha sabret ve azmet eminim hedefe ulasacaksin
Çok teşekkürler malesef dukani bıraktım çünkü çok sıkıldım. Aslında genel olarak uzun zamandır diyette olmanın vermiş olduğu bikmislik var bende. Az uz değil 22 kilo oldu. Ben diyeti bırakmadım hala dikkat ediyorum ama eskisi kadar titiz olamıyorum. Meyve yiyorum günde 2 tane mesela. Normalde dukanda yasaktı ya. Artık daha hafif hafif ilerleyeceğim eskisi kadar kasamiyorum malesef. İzlediğim yol sabah ve öğle protein ağırlıklı, akşam ise sebze ya da çorba yanında yoğurt şeklinde.

sölemem, cuma süprizi olsun :KK48:

walla dolapta saklayın bari kaptanım ama ekşiyebiliyo, yarın mı yapsaydınız dolma-sarma işini? hem bi gün dinlenince daha bi lezzetli oluyo :KK48: evde geçen hafta temizlendi şöyle bi üstünden geçseniz yeter aslında.
canım tyyarın işe başlayacağım için bugün yaptım hem etli kuru patlıcan biber hem de zeytinyağlı dolma etliyi yarın pişireyim diyorum zeytinyağlıyı şimdi koydum benim sıpalarda seviyo birazını onlar yer
Bır ıkı kez oldum ama normal olma degıl
canım akşam yatmadan kuru incir ye bol su iç sabaha çıkarsın ec ye tatlım diğerleri sana dokunur kuru kaysıda olur

Çok teşekkürler malesef dukani bıraktım çünkü çok sıkıldım. Aslında genel olarak uzun zamandır diyette olmanın vermiş olduğu bikmislik var bende. Az uz değil 22 kilo oldu. Ben diyeti bırakmadım hala dikkat ediyorum ama eskisi kadar titiz olamıyorum. Meyve yiyorum günde 2 tane mesela. Normalde dukanda yasaktı ya. Artık daha hafif hafif ilerleyeceğim eskisi kadar kasamiyorum malesef. İzlediğim yol sabah ve öğle protein ağırlıklı, akşam ise sebze ya da çorba yanında yoğurt şeklinde.

canım dukandan çıktığın için bu değişimler kilonda artış ya da duraksamaya sebep olabilir ama bu şekilde yılmadan devam eder biraz egzersizle dengelersen dukanda kaybettiğin metabolizma hızını normale getirebilirsin :KK51:

canım tyyarın işe başlayacağım için bugün yaptım hem etli kuru patlıcan biber hem de zeytinyağlı dolma etliyi yarın pişireyim diyorum zeytinyağlıyı şimdi koydum benim sıpalarda seviyo birazını onlar yer

canım akşam yatmadan kuru incir ye bol su iç sabaha çıkarsın ec ye tatlım diğerleri sana dokunur kuru kaysıda olur
Kaptanımmhergun 2 incir yıyorum yavvvv

Back
X