- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #223.361
kızz düşün işte çatlicak herkes sen zayıflayınca :))canım öğlen yemekhaneye gidiyorum ne çıkarsa yiyorum pilavı makarnayı emiyorum sadece. evim işe çok uzak 8'deki mesai için 6'da uyanmam gerekiyor. bebeği kayınvalideme bırakıp (yürüyerek arabamda yok) servise yetişiyorum. zaten çıktığımda karanlık oluyoro yüzden de kahvaltıyı iş yerinde meyve kuruyemiş süt ve kahve ile geçiştirmeye çalışıyorum. bugün onu bile yapamadım çünkü elektrikler kesikti öyle çıktım evden burda atıştırdım cıss şeyler. yani ev hanımı olsam tamam ama benim yapabileceğim bi diyet değil. benim akşamı düzeltmem lazım tek oluru o.. bu arada dün planladığımdan fazla yedim ama 19.30'da yeme işini bıraktım ve planladığım gibi avuç içi kadar kuruyemiş ve 1 bardak tarçınlı zencefilli süt içtim saat 10'da da yattım
bu çok iyi görünmese de benim için önemli bi gelişme tabi
zaten sabah da -600 gördüm zaten mükafat olarak
inşallah bugün menüyü de düzgün yapıp 7'den sonra yeme olayını kapatmak hedefim
artık günlük hedefler koymaya başladım kendime
bugün çok iyi başlamadı ama iyi bitirirsem başarılı bi gün olacak
valla bişey diyim mi kimse benim zayıflayacağıma inanmıyor bu yüzden de o bakışları inan çok merak ediyorumhele bi arkadaşım var 3 ayda bi görüşüyoruz onun ifadesini çok merak ediyorum
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Sen sağlığına kavuş da bebek yine olur inşallah. benim de bi 3 ay sonra niyetim var 3 ayda 100'ün altına düşersem hamile kalmak istiyorum kalasıya kadar ilk 3 ayda falan biraz daha veririm belkiinşallah o üç ayda sen de sağlığına kavuşursan beraber hamiş oluruz
bugün aricam canım 1 hafta sonraya randevu veriyorlarmış
çok güzel dengeli bir menü olmuş canım tebrikler
canım mesela planlanan menümüzü paylaşırız ertesi gün için o menünün dışına çıkılmışsa eğer kaçamak olur. mesela burda 9 ay boyunca her sabah 3 dl ekmek ve birer tk bal pekmez yiyen bi arkadaşımız 40 kilo verdi. neyi ne kadar yediği de önemli bi insanınya da kişi bu kaçamak diye belirtir menüsünde sen de ceza kesersin öyle de olabilir
ben de günlerdir menü bilirmiyorum bir iki kişi hariç kimse bildirmiyor zaten. ben diyet yapamadığım için bilmedim. menü bildirmeme cezası da olsun o zaman
çok güzel çok çok teşekkür ederim destekleriniz için arkadaşlar ben de kendimi toparlamaya çalışıyorum hepinize çok teşekkürler T tatlitambakwendy
medusa38 @ebrusonmez
toz-pembe @azaydidem
tebrikler canım çok güzel. sporun da harika![]()
ooo süper kendimize göre istediğimiz meyveleri katabiliyoruz yanii yarın protein günü yiyemem ama cuma günü için yaoabilirim aslındaChaili tarifin birde nar ve cevizle yapılanı var bizde ayva ve muzla yoğurtla yedik oda güzeldi hepsini deneyebilirsin yaban mersini incir yoğurt karışımına güzel olabilir

mistik çayy bende burda duydum merak ettim aldım harika bişey bayıldım metobolizmayı hızlandırıyormuş bide benim öksürüğüme iyi geliyorYa canım ben bu mistik çayı merak ediyorum tadı nasıl. Ne gibi faydaları var. Geçen @matilda34 da gördüm bilgilendirir kızlar beni.
tadı çok güzel yaa tavsiye ederim