Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canim menun cok gzel 72 grursun pazartesiye kesin :KK66:

Valla ben hala bayilmadim canim hemde leslie mekik flnda yapiyorum hemen hemen hergun haftanin 2 gunude pilates yapiyrum suanlik bayilmadim ilerde ne olur bilemem :KK70: ama kesinlikle herseyi arastirip listeye ekliyoruz ayse bizede soruyo napalim ne yiyelim bu hafta fln dye sevip sevmedigimizi fln soruyo mesela aksam meyve bana yaramiyo bazi menulere aksamlari meyve koymuyo koysada ben yemiyorum mesela zaten kendimize gorede ayarliyruz menuleri :KK66:
Naber dido gönderiyom şimdi menüyü

Canım senin bu menüleri bizim kızlar uygulasa açlıktan bayılırlar. :KK48: Bence herkes kendi kan değerleri, yaşam stili ve beslenme tarzına göre kendi özel planını yapmalı. :KK66:
Canım şimdi biz bütün konuşmalarımızda burdan yapmıyoruz whatsapptanda da gorusup bi haftalık menüyü hazırlamadan önce beraber konuşuyoruz yiyeceklerin etkileri kalorileri sevdiklerimiz yediklerimiz bize yarayıp yaramadığı gibi konuları konuşup menü hazırlıyoruz listede alternatif aralar ve ana öğünler oluyo ama ücümüzün ortak yanı sabahı zaten öğleye doğru yapmamız geç kalkıyoruz çünkü şahsen ben erkenden kalksam sabah yiyemiyorum ama menulerde butun ogunler Var

Mesela haftaya çarşamba menumuz :-)
Didem matilda Medusa ortak yapim
Screenshot_2016-12-03-01-11-09.webp

Iyi geceler kizlar
Yarin ve pazartesi benim icin cok yogun bi gun olacak. Sabahtan sınav gorevim var, ogleden sonra da arkadasimin nişanı icin Eskisehir'e gideceğiz. Pazartesi sabah dönüp ogleden sonraki gozetmenlige yetisecegim. Pazartesi gunu 2 sınav var :ıslık: Isin ozeti ben taaa pazartesi aksama kadar gelemezsem beni merak etmeyin tatlislar, yogun gunlere akiyorum yarindan itibaren :KK55:

Iyi geceler kizlar
Yarin ve pazartesi benim icin cok yogun bi gun olacak. Sabahtan sınav gorevim var, ogleden sonra da arkadasimin nişanı icin Eskisehir'e gideceğiz. Pazartesi sabah dönüp ogleden sonraki gozetmenlige yetisecegim. Pazartesi gunu 2 sınav var :ıslık: Isin ozeti ben taaa pazartesi aksama kadar gelemezsem beni merak etmeyin tatlislar, yogun gunlere akiyorum yarindan itibaren :KK55:
Kolay gelsin cnm

Iyi geceler kizlar
Kolay gelsin kaptanım supurgeye binmisiniz havalar burda soğuk malum usutmeyesiniz siz en iyisi araçla gidin :-)

Selamlar kizlar.. uyku tutmuyo.haftanin yorgunluğu hala tepemde ve sanirim soguga bagli depresyona girdim :(
Neyse guzel bi derece almisiz yine.tum takimi ve bireysel derece yapanları kutluyorum..

:KK70: :KK70:
Bebek maması nedir yani amac ne, niye?
Kiz oyle deme ben yurttayken bi kiz kendini bebek mamasina vermişti. her ogün tuketiyodu nerdeyse. aralarda yogurda gomuluyodu icine bi suru baharat atip. incecik oldu kiz gozlerimizin onunde.. kac yıldır da almadi masallah.. yag tuz acisindan dusuk oluyolar zaten. ama biraz kh oranları yuksek e okadar da goze alinabilir sonucta biyerden kalori lazim :) sonucta bebeklere yedirdigimize göre biz de yoyebiliriz.. ben arkandayim savurgan savurgan cim guzel bi çözüm bulmuşsun ;)

Ayrica bir diger guzel cozum de kişisel olarak toz-pembe toz-pembe den gelmis sabahlari simit borek yerine chia pudinglere gecmissin canim cok akillica ve pratik bi çözüm olmus tebrik ederim seni..
Ben de aldim ama haftaici denemeye cesaret edemedim belki siskinlik yapar diye. hazirladim attim dolaba yarin denicem severim ben citir citir seyleri incirin içi gibi olacak diye tahmin ediyorum yarin tatli krizimi bastiricam kendileriyle ;)

Yalnız kalori den ziyade içindeki şeker ve yag oranına bakmalısın caaaanim. Üzgünüm ama bence diyete pek uygun bir menü değil. Sanki kilo alma menüsü gibi geldi bana:-)
Aman zaten beğenmedim tatsız tuzsuz birşey :63:içinde şeker yağ yok yazıyor neysekiii yarın salata yanınada ızgara birşeyler aldımmı olduda bitti :dondurma:bebekmiyim ayollll bennn:KK46:

Back
X