- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #224.141
Listenin hepsi değil o sadece akşam menüleriBen buluyorum canım, bu listede hiç bişi yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Listenin hepsi değil o sadece akşam menüleriBen buluyorum canım, bu listede hiç bişi yok![]()
Bi diyetisyen den tarif cnm uygulayacağız bakalım güzele benziyor yapınca solerizBrokoli köftesini çok merak ettim.Nasıl olacak acaba
Daha önce denedin mi?
Ben burdayım..Grup çok mi sessiz ne. Nerde bu hatunlar..
Öğretmen misin canım?Hayırlı akşamlar genjler şükür sınavlar bitti kendi halime kaldım
Hemen cumartesi menüsünü sunuyorum
Sabah güzel bir kahvaltı ettim
Bir dilim tam b ekmeği yedim
Akşam
1 yemek kaşığı mantı
Bir kepçe Patates yemeği
Pazar
Saat 3 gibi tavuk dürüm yedim
Günü kapattım
Spor ise
Üsküdar sahilinde dolaştık çamlıcaya falan çıktık toplamda 14 bin adım atmışım bugün
Artık aktif olarak aranızdayım şu dönemi atlattım ya şükür![]()
Hadi bakalım bende yarın hurma yoğurt diyetine başlıyorum.Bakalım kim daha çok verecekAyrıca patates diyetine başlıyorum efendim 3 gün boyunca sadece patates ve yoğurt ekstra olarak bol yeşillik yemeyi düşünüyorum
Hahhaa haklısınBen buluyorum canım, bu listede hiç bişi yok![]()
Bekliyorum canım.Bi diyetisyen den tarif cnm uygulayacağız bakalım güzele benziyor yapınca soleriz
Tamam cnm sen kaç kilosun şimdi artılar gitti miBekliyorum canım.
Bizim burda meşhur normalde 14 kavanoz yememiz gerekiyormuş kilo vermek için ben 2 kavanoz yemiştim sadece öğlendeVay canına bebek maması diyeti ha. Benim çevremdeki kilo almak isteyenler geceleri mama yiyip yatıyor. Bana garip geldi hiç duymamıştım.
Aranızdaaa benim kiloda olanınız varmı canlar77 kgyum yarış yapalım ben çok seviyorum yarışmayı
kim isterse hemen başlayalım
Dünkü menüm
Sabah
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
Birazcık peynir
4-5 zeytin
1 dilim kepekli lavaş ekmeği
Öğle
1 avuç kiraz
1avuç yeşil can eriği
2 küçük dilim kavun
1 mango
Akşam
Kızımın hamburgerinden tırtıkladım
Yoğurt 1 kase
1 dilim kepek ekmeği
Taze fasulye
2 bardak çay
200 ml suiçmişimbütün gün
şimdi taşlayın bakim bekliyorum son günlerde su içmiyorum hep unutuyorum
2 saat yürüdüm
Bunları yapıcam inşallah![]()
evet chıa puding yapıyorum canım aslında tahmin ettiğin gibi çıtır çıtır olmuyo jöle gibi oluyoSelamlar kizlar.. uyku tutmuyo.haftanin yorgunluğu hala tepemde ve sanirim soguga bagli depresyona girdim
Neyse guzel bi derece almisiz yine.tum takimi ve bireysel derece yapanları kutluyorum..
Kiz oyle deme ben yurttayken bi kiz kendini bebek mamasina vermişti. her ogün tuketiyodu nerdeyse. aralarda yogurda gomuluyodu icine bi suru baharat atip. incecik oldu kiz gozlerimizin onunde.. kac yıldır da almadi masallah.. yag tuz acisindan dusuk oluyolar zaten. ama biraz kh oranları yuksek e okadar da goze alinabilir sonucta biyerden kalori lazim :) sonucta bebeklere yedirdigimize göre biz de yoyebiliriz.. ben arkandayimsavurgan cim guzel bi çözüm bulmuşsun
Ayrica bir diger guzel cozum de kişisel olaraktoz-pembe den gelmis sabahlari simit borek yerine chia pudinglere gecmissin canim cok akillica ve pratik bi çözüm olmus tebrik ederim seni..
Ben de aldim ama haftaici denemeye cesaret edemedim belki siskinlik yapar diye. hazirladim attim dolaba yarin denicem severim ben citir citir seyleri incirin içi gibi olacak diye tahmin ediyorum yarin tatli krizimi bastiricam kendileriyle![]()