Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Abartılmadıgı sürece kullanılır heralde, hamilelik grubunda kullananlar vardı. Öyle yapayım olmazsa...

Bir sey cıkmamasına sevindim canım, dedigin gibi herkesin bünyesi farklı, sen demek ki hızlı kilo verenlerdensin :KK66:

Ihlamur içtim. Bu bitki çaylarını çok fazla tüketmeyin diyorlar. Hepsinden azar azar mı icsem napsam üf :KK43: İlaç alamıyoruz, bitki çayı içemiyoruz. Sıkıntılı ya hasta olmak bu dönemde..
Ayy aman ördekcim şimdiden önlemini al hasta falan olma

Ben salata sini alayım tarif olarak canım. Yemek çok karışık geldi. Belki bir daha ki sefere onu denerim. Bana ayrıntılı anlat ama püf noktası Var mı haşlama olarak mı nasıl yapiliyor
Canım kerevizin soyup limonlu suda yarım saat bekletin acısı çıksın yoksa keskin tadı kalır birde rendeleyene kadar limonlu suda kalsın çıkarma kararır
Püf noktası önce 2 portakalı suyunu sık üzerine bir limon suyu sonra kerevizin rendeleyip siyunu sıkarak beklemeden portakal suyuna at ve hemen karıştır yesil elmayida rendeleyip karıştır sonra katı yoğurt veya süzme yoğurt tuzunu ekle asıl tarifte mayonez var ben hiç koymadim
Üzerine normalde bir bardak ben 3 ceviz koyuyorum sen miktarını kendine Gore ayarla birde damak tadına Gore yoğurda sarımsak eklersen süper olur instegramda resimde var salatanın afiyet olsun deneyenlerbeğeniyor tadını

Sabah 6.30
1 haşlanmış yumurta
1 yk lor peyniri
salatalık domates kuzu kulağı
5 zeytin
1 tb ekmeği

ara 11
Türk kahvesi
1 kuru kayısı
5 fındık

öğlen 14.
Yulaf lapasi

ara 16.30
3 yk yoğurt
1 tarçınlı yeşil elma

Akşam 18.30
Fırında tavuklu ispanak yemeği ben sallamasyon yaptım kızlar. Börek tadında oldu
1 kase yoğurt

Su 2lt geçti

morordek morordek toplight toplight

Doktorum da adaçayına dikkat et ıhlamur fazla abartmadan içebilirsin demişti. Ben zaten diğer bitki çaylarını sevmiyorum, ıhlamuru da anca böyle hastalanırsam falan içerim. 1 bardak içtim bir şey olmaz heralde..

Hahah günlük menü yerine de her gün rapor alırım sizden artık, bugün neler hissettiniz diye :-)

O bana da oluyodu ama sonra moralim bozuluyor kilo almaya başladığım için, toparlamaya çalışıyodum kendimi :)
Sen hala ideal kilonun altindasın demi? :)
Çıtır anne

Doktorum da adaçayına dikkat et ıhlamur fazla abartmadan içebilirsin demişti. Ben zaten diğer bitki çaylarını sevmiyorum, ıhlamuru da anca böyle hastalanırsam falan içerim. 1 bardak içtim bir şey olmaz heralde..

Hahah günlük menü yerine de her gün rapor alırım sizden artık, bugün neler hissettiniz diye :-)

O bana da oluyodu ama sonra moralim bozuluyor kilo almaya başladığım için, toparlamaya çalışıyodum kendimi :)
Adaçayı nı gargara yap içme zaten ıhlamur da izin vermiş az içersin napcan cnm işte
Aslında boğaz için hamilelikte agumentin kullanabiliyorsun dr bi sorsaydın

servey servey kuzucum sabah aç karna hurma yesene, valla wc sorunu falan kalmıomuş, bi dene, süte de iyi gelir, wc'ye çıkınca yaparsın kaffaltını :)

toplight toplight kaptanım mutlaka başlıyosunuz hurma-yoğurta, sizinde seveceğinize eminim :)
Aklımda sekerımo olk fırsatta hurma alcam
Tuvaletımı az da olsa yaptım anca k hala regl olmadım 6 gun gectı cokkk korkuyorumm allahım yardım ettt

Kaç defa indim bu kilolara ama çok üzülüyorum ya bu yaşta vücudumu deneme tahtası gibi kullanıyorum
Ben 29 yaşında anne oldum o yaşına kadar kilo problemim olmamıştı sonra hamilelik düşük sonra 2. hamilelik derken kilo problemi sahibi oldum :( emzirmeyi bırakınca diyetisyenle 55 e düştüm ama sonra yine aldım anlıyacağın bende korumayı beceremedim:(

Ben greyfurt u unuttum birazdan yiyeyim bari afiyet olsun cnm
Sağol cnm ye ben sevdim greyfurtu hiç hoşlaşmazdım aslında :)
İnş cnm SanAda iyi gelir cumaya 65 olursun iyi gelirse bi kaç gün devam et cnm ama hurma diyetine baslayacaksinya sabah tartil ki ne kadar gittiğini bilesin
Tamam cnm tartılayım bakalım kaç olcam :)

Back
X