- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #224.741

sadece leslie 3 mile indiriyim diyorum, yapmışken 45 dk yapayım hergün yaparsam da ne ala dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin.Herşey gönlünce olsun.Selamün aleyküm kardeş takım
Herkese hayırlı cumalar
Kızlar benim bu hafta inanılmaz yoğunluğum vardı hatta bugün akraba günü ve yarın yemekli misafirim var ( onlara hazırlıklarla temizlikle boğuştum )
Bizim takımın listesini paylaştım şimdikızlarada listeyi yapabilirlerse doldurmaları için tembihledim ama sizlere zahmet olurda akşam 6ya kadar ben giremezsem ( herkes gitmeden benim laptobu açmam olmaz doğal olarak ) bizim takımın listesinide paylaşırmısınız
Hemen duş alıp hazırlanmam lazım erken geliyorlar genelde
Şimdiden çoook teşekkür ederim
Umarım sizlerde güzel bildirimler yaparsınız![]()
Ayy o kadar çok varki çevredeİşte canım obsesif kompılsif bozuklukta kişi düşüncelerine hakim olamaz. Aslında mantıksız ve gereksiz olduğunu bildiği halde kompulsif yani ( kişinin kendini gereksiz yere zorlaması, zorlantılı davranış) devam eder. Bizim toplumumuzda malesef kadının titizliği takdir edilecek bir durum olarak görülürken toplulumuzda kadınların 5 te 2 si obsesif kompulsif bozukluga sahip ancak farkında bile değil. Bu bozuklukta kişi kendine engel olamaz bazen ocağı kapattım mı diye 3-5 defa kontrol eder, banyoda 1 kalıp sabunu bitirmeden çıkmaz, gecenin bir yarısı aklına fayans aralarındaki kirler ve o kirlerin kendisini hasta edebileceği düşüncesiyle diş fırçasıyla sabaha kadar fayansların arasını çıkarmaya çalışır, kaynar sayılabilecek suda yıkanır. Evi su ve hipo karışımıyla değil tamamen çamaşır suyuyla siler. Düzenin bozulmasından abartılı şekilde rahatsız olur. Eğer düzenin bozulduğunu hissederse aniden panik atak yani anksiyete yaşayabilir( Birden sıcak basması, el ayak titremesi, çarpıntı, yoğun huzursuzluk)![]()
Muhteşemsin yaaMerhaba 5. takımın taşş hatunları, çıtır kızları.
Kilo bildirimim gelsin o vakit.
Eski kilo 73.6
Yeni kilo:72.5
Fark:1.1 kg % 1.44
Bu arada 11 Ekimden bu yana takıma 82.5 la başlamıştım 10 kilo gitti, çook mutluyum.
70 in altına inmeme çoook az kaldı.@toplight
morordek @medusa38
toz-pembe
matilda34
azaydidem
ebrusonmez @KumraL_KrakeR
wendy
Haklısın bitanem. Tadını çıkarmak lazım hayatın.aynen titizlik takdir edilecek bişi olduğundan temizledikçe temizleyesimiz geliyo bi süre sonra da hoop titizlik hastalığı. neyse ki kızım ve kocam bu hastalığa yakalanmamı engelliyolar saolsunlar aynı gün kirleterek
ebrusonmez ebruşum ailede o kadar kişi varken kaptırma kendini, kassan bile ne kadar pis olabilirsin ki? bi makinele bi sil toz al tamam, gerisinde vakti kendine ve kocana ayır şekerim, o günlerin kıymetini bil derlerdi de ne var ki derdim, gerçi şükür çok seviyorum kızımı aramıyorum ama iş güç gezme açısından o günler de ne güzelmiş diyorum
![]()
Tamamdır Banucum biz göz kulak oluruzSelamün aleyküm kardeş takım
Herkese hayırlı cumalar
Kızlar benim bu hafta inanılmaz yoğunluğum vardı hatta bugün akraba günü ve yarın yemekli misafirim var ( onlara hazırlıklarla temizlikle boğuştum )
Bizim takımın listesini paylaştım şimdikızlarada listeyi yapabilirlerse doldurmaları için tembihledim ama sizlere zahmet olurda akşam 6ya kadar ben giremezsem ( herkes gitmeden benim laptobu açmam olmaz doğal olarak ) bizim takımın listesinide paylaşırmısınız
Hemen duş alıp hazırlanmam lazım erken geliyorlar genelde
Şimdiden çoook teşekkür ederim
Umarım sizlerde güzel bildirimler yaparsınız![]()
Süpersin canım tebrik ederim :)Merhaba 5. takımın taşş hatunları, çıtır kızları.
Eski kilo 73.6
Bu arada 11 Ekimden bu yana takıma 82.5 la başlamıştım 10 kilo gitti, çook mutluyum.
morordek @medusa38
toz-pembe
matilda34
azaydidem
wendy
Aktif olması lazım canım cunku onlar benim Dropbox linklerimdi :) Atayım sana simdimorordek ördekcim bana yolladığın leslie linkleri hala aktif midir? bi de o diğer hesapta kaldı bi daha yollar mısın?
sadece leslie 3 mile indiriyim diyorum, yapmışken 45 dk yapayım hergün yaparsam da ne ala dimi?
Canım çok çok iyi olur.Bende yapmaaya başlarım.Birlikte daha motive edici olur.morordek ördekcim bana yolladığın leslie linkleri hala aktif midir? bi de o diğer hesapta kaldı bi daha yollar mısın?
Aktif olması lazım canım cunku onlar benim Dropbox linklerimdi :) Atayım sana simdi
Canım çok çok iyi olur.Bende yapmaaya başlarım.Birlikte daha motive edici olur.
Hem vucut da şekilleniyor sporlaçok teşekkür ederim
bence de, yorgunluktan ölsem de hergün yapayım istiyorum, spora yazılsam git gel zor olcak, en azından evde sabah/akşam bi saatte yaparım yaa, olmazsa sabah erken kalkar yaparım napim.. yapalım ebruşum birbirimize zorunlu kılalım ki kilo almayalım da.
aaa bi tek ben mi kaldım yapan şimdiYok canım ben bıraktım. Yumurta yedim kahvaltıda
süpersinn beybiii çok güzel bi gelin olcaksınnMerhaba 5. takımın taşş hatunları, çıtır kızları.
Eski kilo 73.6
morordek @medusa38
toz-pembe
matilda34
azaydidem
wendy
Evet yaaKimse bildirim yapmamış ya
Sanırım..aaa bi tek ben mi kaldım yapan şimdi![]()
Hem vucut da şekilleniyor sporla
Kilonu göstermiyorsun spor yaptıkça
Hem rakibeler böyle şeyler için var. Hadi bakalım indir müsaitolduğunda başlayalım.
Sömür kv'yi hep onlar mı gelinleri sömürecekAkşam kv gidicez, orda indireyim inşallah wifi var nasılsa :)
Sömür kv'yi hep onlar mı gelinleri sömürecek![]()
Çok teşekkür ederim wendicimmm inşallah. Çok heyecanlanmaya başladım.sinemcim süpersin canım, bence artık kafanı kurcalayan şişman gelin muhabbetini at kafandan, fıstık gelin oluyosun![]()
Ne demek tabiki her zaman aklını kurcalayan şeyleri sorabilirsin.Ayy o kadar çok varki çevrede
Korkmaya başladım.İlerlemeden bu takıntıyı bırakmalıyım. Yoksa destek şart.
Teşekkür ederim zamn ayırdığın için.
Çok teşekkür ederim kuzumm inşallah.. Kv catlasın.Muhteşemsin yaa
Bence çok zarif bi gelin olacaksın.
Sende çok zarif ve güzelsin fatmacım.süpersinn beybiii çok güzel bi gelin olcaksınn![]()