Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Beynimi ögrenciler yedi :KK35: Gecen hafta anlattıklarımı anlamamıslar, bu hafta tekrar baştan anlattım. Yeni konu işlicektim işleyemedim. Yordular beni cok :KK56:
Ebruşum olaya el atmıs bu arada, liste oluşturmus, iyi de olmus :KK48:

Hemen üşüştünüz mü başıma leeeeynnnn :KK53:
Ben yarın bi tartılayım da 31 Aralık'a kadar kaç kilo almalıyım bi hesaplayayım ona göre yazarım :p

Allah kolaylık versin hamiş öğretmenim, zor iş valla.

Kilo alma hedefi olsun seninki de, ne kadar az kilo o kadar mutluluk :)

Allah kolaylık versin hamiş öğretmenim, zor iş valla.

Kilo alma hedefi olsun seninki de, ne kadar az kilo o kadar mutluluk :)
Sagol canım :)

Ya evet ben minimum artıya cıkma hedefi koyayım kendime. Yarın kaç çıkacagım acaba korkuyorum tartıya cıkmaya :KK17: Bu akşam da çaya davetliyiz arkadaslara, yarın gene felaket bi sayı görebilirim bence tartıda :olamaz:

Ya evet ben minimum artıya cıkma hedefi koyayım kendime. Yarın kaç çıkacagım acaba korkuyorum tartıya cıkmaya :KK17: Bu akşam da çaya davetliyiz arkadaslara, yarın gene felaket bi sayı görebilirim bence tartıda :olamaz:
Doktorun biri önermiş davete gideceksiniz gitmeden yoğurt ve elma yiyin diye deneyin bakalim belki orda çok bise almazsin

Görmezsin inşallah ördekcim :)

Doktorun biri önermiş davete gideceksiniz gitmeden yoğurt ve elma yiyin diye deneyin bakalim belki orda çok bise almazsin

Beni kesmez şahsen hele hamileysem :) ama bu iş kafada bitiyo, yemicem diyosan çatal değdirmiyorsun valla, iştahta yedikçe artan bişi yemiyorsan canın da istemiyo bi süre sonra iştahta gidiyo haliyle.

sorma kuzucum, Allah yardımcıları olsun bu soğukta tüm evsizlerin, yardıma muhtaçların.

kaptanıma katılıyorum, ayazda yürüyüş çok çok çok fena, kar yürüyüşü çok kalori yaktıran bi spor ayrıca, tebrikler canım.

spor/ menü süpeer, suyu soğuktan içemedin eminim :)

@matilda34 kuzucum nasıl oldun cidden? ses ver arada.

hahaha, geçmiştir, metformin de alıyo ki :KK55:

dimi dimi :olamaz:

bi ayşeyle ben kaldık zaten kaptanım, Allah korusun iyi dayanıyo valla :)

hadi didoşumm, hakim ol kendineee, tartı öncesi yapma bunu kendineeee...

ayyy öyle mi :KK43: Allah rahmet etsin, haklarında hayırlısı olsun, çok üzüldüm :KK43:

aynen betüş naapıo acaba? anam bu kızlar merak ederi bizi de demiyolar bak hiç :)

@tatlitambak kuzucum sen nasılsın? kızın oğluşun nasıl? izne ayrıldın ses vermez oldun bak :)

Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee kuzucum sen toparlandın mı azıcık? hep döküldü takım yaa :KK43:

servey servey canım sen napıosun? dün poyraz karayele denk geldim, sen geldin aklıma :) ayşegül gibi ol inşallah isteyip duruyodun :)

B bsram09 sen napıosun kuzucum? ses vermeyengillerden olma bak kızarız :)

ördekcim buldun mu bişi? beyin fırtınası yapalım olmazsa :KK48:
canim valla ole yogun bi gunduki sanki hakim olamadim :(

Çok zor ama ya okadar şeyin içinde olupta yememek..
Kolay gelsin.Umarım en az kalorili olanlarını seçersin.
okadr cok cesit vardiki ben makarna saltasi aldim 1 kasik 1 kasik kisir aldim 1 findiktan byuk vmcevizden kcuk kurabiye yedm 1 tanede iki lokmalik kadr borek yedm ufak hasarla atlattim galiba bu gunu aslinda yemezdn ama bos bukundum ana geldi galiba kizimda gosterideydi siir okucakti onunla ugrastm hep ne blim okumadida bide skldim ben demeye basladi oda benim gibi nezle oldu ole isde okulda naptgimi bende bilmiyom snf annesi olrakda hep yardimci oldum cokda oturmadm orda heo yardmci oldum ama artik yarin ne olur nasil gelirim tartida bilmiyorum

ocak ayina kadr 61.5 kilo hedefim aslinda bu diyetle istedigim gbi kilo veremedm ama olsun daha onumde 2 haftadan fazla var neden olmasn ;)

Kizlarr dun meyve gunuydu galiba bana meyve yaramadi dun cok aclik cektim 4 kasik kadr makarna yedm dunku kacamagim oydu bide yerli mali haftasi icin yaptgim butik kurabiyelerden yedim 1 tane ama sabaha almamis olrak uyandim kiloda vermemistim 66.5 di bu sabah yarin sabah ne ckicak tartida merkla bekliyorum :(

kizlar ogleden sonra buyuk oglani disciye goturdum sonrada isyerine geldik beraber pc yi kaptirdim ona hic giremedim bu hafta hepimizde ulkemizde ve hslepte yasanan olaylardan kaynakli bir bosvermislik var yada benim icin oyle hersey bos geliyor gelecege umutla bakamiyorum maalesef ogullarimin geleceginden endiseliyim onlara guzel bir dunya birakamiyacagiz gibi geliyor
neyse benim canim sikkin gelememe gelsemde yazamama sebebim bu icimden geldi sizle paylasmak istedim

wendy wendy ne tatlısın. Çok teşekkürler eski halime göre çok daha iyiyim ama hala toparlayamadım ben. Diyete devam. Ama bu soğuklar illallah ettirdi sabah 7 de ağzım yüzüm yamularak gidiyorum okula. Lütfen bahar gelsin.

Bugün ki menüm
Biraz daha iyi gibiyim daha düzgün listelere geri döndüm bugün akşamda yarindan itibaren uygulayacağim gi diyetimi belirleyeceğim.
Sabah öğle
2 yumurtadan pul biberli az peynirli omlet
4 zeytin
Çay
Ara
Bir elma
Beşi bi arada cayi
Akşam
Kıymalı ve kinoali lahana yemeği
Kendi uydurmasyon yemeğim tadı hiç fena değildi
Yanında yoğurtla
Ara
Meyve
Ara
Kahve
Yatmadan yulaf kepekli yogurt
Su 2lt
100 mekik
Kol gogus hareketleri
morordek morordek toplight toplight
IMG_20161215_194139.webp

Bugün ki menüm
Biraz daha iyi gibiyim daha düzgün listelere geri döndüm bugün akşamda yarindan itibaren uygulayacağim gi diyetimi belirleyeceğim.
Sabah öğle
2 yumurtadan pul biberli az peynirli omlet
4 zeytin
Çay
Ara
Bir elma
Beşi bi arada cayi
Akşam
Kıymalı ve kinoali lahana yemeği
Kendi uydurmasyon yemeğim tadı hiç fena değildi
Yanında yoğurtla
Ara
Meyve
Ara
Kahve
Yatmadan yulaf kepekli yogurt
Su 2lt
100 mekik
Kol gogus hareketleri
morordek morordek toplight toplight Eki Görüntüle 1925445
ben menu hic yazmadim 2 haftadir cunku dengesiz duzensiz beslenjyorum ins haftaya daha iyi olacak

sorma kuzucum, Allah yardımcıları olsun bu soğukta tüm evsizlerin, yardıma muhtaçların.

kaptanıma katılıyorum, ayazda yürüyüş çok çok çok fena, kar yürüyüşü çok kalori yaktıran bi spor ayrıca, tebrikler canım.

@matilda34 kuzucum nasıl oldun cidden? ses ver arada.

hahaha, geçmiştir, metformin de alıyo ki :KK55:

dimi dimi :olamaz:

bi ayşeyle ben kaldık zaten kaptanım, Allah korusun iyi dayanıyo valla :)

hadi didoşumm, hakim ol kendineee, tartı öncesi yapma bunu kendineeee...

ayyy öyle mi :KK43: Allah rahmet etsin, haklarında hayırlısı olsun, çok üzüldüm :KK43:

aynen betüş naapıo acaba? anam bu kızlar merak ederi bizi de demiyolar bak hiç :)

@tatlitambak kuzucum sen nasılsın? kızın oğluşun nasıl? izne ayrıldın ses vermez oldun bak :)

Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee kuzucum sen toparlandın mı azıcık? hep döküldü takım yaa :KK43:

servey servey canım sen napıosun? dün poyraz karayele denk geldim, sen geldin aklıma :) ayşegül gibi ol inşallah isteyip duruyodun :)

Ayy inş canım yaaa sun gene yazacaktımmm :halay:

Oruç mu tutuyorsun?
Yok oruç tutmuyorum. Koca müdahale ediyor. O yüzden yiyemiyorum :KK45:

Ben tütün denetimi yapıyorum ya ihbar gelip duruyor malum kış dönemi. Akşam dokuzda girdim eve.

toplight toplight
@tatlitambak
@inatettimolacak
wendy wendy 59 kg
medusa38 medusa38 57 kg
@toz-pembe
azaydidem azaydidem
servey servey
B bsram09
@matilda34
@ebrusonmez
@btlbetul
@candy_candy

Kızlar herkes 31 aralıktaki hedefini yazsın..
Böylece azda olsa bi hareketlenme olur.
Benim aralık ayında ki hedefime ulaşmam mümkansız gözüküyor. Malesef bu ara duraklama döbemindeyim sanırsam ne yapsam veremiyorum 600 gr artı gözüküyorum hatta yarına inşallah gider. Mens dönemi yaklaştı ondan mı acep?
Hedef 56,9 dur benimo_O

Bu insulin direnci ne kotuymus ya bi kere sistemden sastin mi feleginde sasiyo ne güzel ne zamandır tatlı krizi falan yasamiyordum metformin de bi etkisi görülmedi daha acaba dozu mu az geldi ben akşam yemekten sonra titremeye başlıyorum tatlı tatlı diye
Allahtan bugun meyve yedim :-) aslında meyveyide azaltmak gerekiyor sıra onada gelecek bakalim

Arkadaşlar
Son günlerdeki duruma herkes gibi bizde üzülüyoruz bu da modumuzu fazlasıyla dusurdu
Takımımız sessizliğe gömüldü
Artık menü paylaşımı bile çok az kötü beslensek bile yazsak hatalarımızı gorsek birbirimize destek olsak
Biraz daha takımı canlı tutsak
Yapıcı eleştiri yapsak
Olmazmi yoksa son kalan bizlerde bırakıp gidecek gemiyi

Dünkü menum
Kahvalti
Yarim yesil elma
Yarim ayva
1 portakal
1 mandalina
5'i bi arada cay

Arada
Yarim elma
Yarim ayva
1 mandalina

Aksam
yarim elma
Yarim ayva
1portakal
2 mandalina

Arada cok aciktim gzum dondu bende 4 kasik kadar manti yedim 1 tanede kendi yaptgim butik kurabiyelerden yedm ve meyve bana yaramadi bu sabah sabit ciktim mantida tabi tuz biber oldu ustune
Su 2.5 tl
Spor 1 saat pilates

morordek morordek toplight toplight

Bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta

Yerli mali partisinde
1 dolu kasik makarna saltasi
1 dolu kasik kisir
1 kcucuk ufacik krabiye
1 borek oda kcuktu

Aksam 2 haslanmia yumrta uzerine sarimsakli yogurt dokup yedim