Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

wendy wendy şimdi dukanami döndün cnm

yok canım ne yaptığımı bende bilmiyorum :( azıcık dinlenmeye ve sabitlemeye ihtiyacım var, hiç bişey yapamıyorum çünkü :( motivasyonumu kaybettim, 2 haftadır da kendimi kasıyorum resmen, en iyisi kendimi daha fazla yormayım, biraz dinleneyim sonra tekrar dönerim muhtemelen de dukana, çünkü ne denediysem gitmedi bi tek dukan iyi geldi bana hayatımda..

wendy wendy ne tatlısın. Çok teşekkürler eski halime göre çok daha iyiyim ama hala toparlayamadım ben. Diyete devam. Ama bu soğuklar illallah ettirdi sabah 7 de ağzım yüzüm yamularak gidiyorum okula. Lütfen bahar gelsin.

daha bahara çook var canım, iyileşte bak sağlıklı olunca soğuk falan vız gelir sana :)

Bu insulin direnci ne kotuymus ya bi kere sistemden sastin mi feleginde sasiyo ne güzel ne zamandır tatlı krizi falan yasamiyordum metformin de bi etkisi görülmedi daha acaba dozu mu az geldi ben akşam yemekten sonra titremeye başlıyorum tatlı tatlı diye
Allahtan bugun meyve yedim :-) aslında meyveyide azaltmak gerekiyor sıra onada gelecek bakalim

ne çektiğimizi anladın dimi :) ya insülin direnci varsa başta da vardır sonradan mı oldu yaa :( çok kötü bişey o. Allah yardımcın olsun biran önce geçsin :KK15:

kizlar ogleden sonra buyuk oglani disciye goturdum sonrada isyerine geldik beraber pc yi kaptirdim ona hic giremedim bu hafta hepimizde ulkemizde ve hslepte yasanan olaylardan kaynakli bir bosvermislik var yada benim icin oyle hersey bos geliyor gelecege umutla bakamiyorum maalesef ogullarimin geleceginden endiseliyim onlara guzel bir dunya birakamiyacagiz gibi geliyor
neyse benim canim sikkin gelememe gelsemde yazamama sebebim bu icimden geldi sizle paylasmak istedim

hepimiz öyleyiz kaptanım oğlunuza da çok geçmiş olsun.. Allah tüm yardıma muhtaçların yardımcısı olsunn.. daha dün soğukta üşüyen kediye ağladım yaaa, anayım ben ana dedim eşime de.. ülkecek üstümüze antidepresan atsalar valla..

dünkü menümü de yazayım

sabah ıspanaklı börek 1 dilim sütsüz şekersiz kahve

öğle
1 kepçe tarhana çorbası 3 lahana sarması 2 kaşık tavuk sote 2 kaşık makarna 2 dilim uno denge ekmek

ara şekersiz türk kahvesi

akşam yemedim

yürüyüş soğuktan dolayı 20 dk
su 1,5 litre kadar

toplight toplight morordek morordek

Kizlarr dun meyve gunuydu galiba bana meyve yaramadi dun cok aclik cektim 4 kasik kadr makarna yedm dunku kacamagim oydu bide yerli mali haftasi icin yaptgim butik kurabiyelerden yedim 1 tane ama sabaha almamis olrak uyandim kiloda vermemistim 66.5 di bu sabah yarin sabah ne ckicak tartida merkla bekliyorum :KK43:

meyve bana da hiç iyi gelmiyo kuzucum yaa, içindeki şeker oranı yüksek olduğundan heralde vucüt kilitliyo kendini :(

günaydın kızlarr
ben bugün +1 geldim geçen haftaya göre moralim bozuldu yaa :KK43: regl olcam 2-3 güne ondan mı acep bilemedim

geçen hafta 66
bu hafta 67

yüzde nasıl hesaplanıyor bilmiyorum ilk defa artı geldim o_O

haftaya derece isteriz o zaman senden canım :) regl şişkinliğidir o, haftaya pıtır pıtır gider :KK15:

***5. Takım 496. Etap***

toplight (71,8/)
inatettimolacak (68,4/)
wendigo (60,7/60,5/0,2/%0,33) izne ayrılmak istiyor
medusa38 (59,7/)
toz-pembe (66/67/-1/%-1,52)
azaydidem (67,5/)
Pdr93 (72,5)
servey (77/)
bsram09 (63,9/)

matilda34 (66,9/)
ebrusonmez (57,7)

5. Takım Ortalama: %

Morordek ekleseydin listeye yılbaşı kilo alma hedefini yazardı oda :-)
Güzel fikirmiş hiç aklıma gelmedi.
ocak ayina kadr 61.5 kilo hedefim aslinda bu diyetle
Ekledim canım.

toplight toplight
T tatlitambak
inatettimolacak inatettimolacak
wendy wendy 59 kg
medusa38 medusa38 57 kg
toz-pembe toz-pembe 64.6
azaydidem azaydidem 61.5
servey servey
B bsram09
matilda34 matilda34
ebrusonmez ebrusonmez 55.3 yılbaşı hedefim. :))
btlbetul btlbetul
candy_candy candy_candy

Kızlar herkes 31 aralıktaki hedefini yazsın..
Böylece azda olsa bi hareketlenme olur.

Ya ben hala hastalanmasım 16 gun gectı şindı 77 yım ınş 75 olurum canımmm
toplight toplight
T tatlitambak
wendy wendy 59 kg
medusa38 medusa38 57 kg
toz-pembe toz-pembe 64.6
azaydidem azaydidem 61.5
servey servey 75
B bsram09
matilda34 matilda34
btlbetul btlbetul
candy_candy candy_candy

Hedef 56,9 dur benimo_O

toplight toplight
T tatlitambak
wendy wendy 59 kg
medusa38 medusa38 57 kg
toz-pembe toz-pembe 64.6
azaydidem azaydidem 61.5
servey servey 75
B bsram09 56.9
matilda34 matilda34
btlbetul btlbetul
candy_candy candy_candy

Arkadaşlar
Son günlerdeki duruma herkes gibi bizde üzülüyoruz bu da modumuzu fazlasıyla dusurdu
Takımımız sessizliğe gömüldü
Artık menü paylaşımı bile çok az kötü beslensek bile yazsak hatalarımızı gorsek birbirimize destek olsak
Biraz daha takımı canlı tutsak
Yapıcı eleştiri yapsak
Olmazmi yoksa son kalan bizlerde bırakıp gidecek gemiyi
Canım sana kayılıyorum.Evet çok zor zamanlar geçiriyoruz gerçekten artık görmeye dayanamıyorum. Ama bişekilde devam etmeliyiz
Dünkü menum
Kahvaltı
Yarim yesil elma
Yarim ayva
1 portakal
1 mandalina
5'i bi arada cay

Arada
Yarim elma
Yarim ayva
1 mandalina

Aksam
yarim elma
Yarim ayva
1portakal
2 mandalina

Arada cok aciktim gzum dondu bende 4 kasik kadar manti yedim 1 tanede kendi yaptgim butik kurabiyelerden yedm ve meyve bana yaramadi bu sabah sabit ciktim mantida tabi tuz biber oldu ustune
Su 2.5 tl
Spor 1 saat pilates

morordek morordek toplight toplight

Bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta

Yerli mali partisinde
1 dolu kasik makarna saltasi
1 dolu kasik kisir
1 kcucuk ufacik krabiye
1 borek oda kcuktu

Aksam 2 haslanmia yumrta uzerine sarimsakli yogurt dokup yedim

Arada mandalina
5'i bi arada cay

Su 1.5 lt

morordek morordek toplight toplight
Canım bana toparlamışsın gibi geldi.En az hasarla atlatmışın.Pravoo :KK9:
günaydınlarrr

bildirimimi yapıp iznimi istemekteyim.

Yaa beni terk mi ediyon :KK61:
hepimiz öyleyiz kaptanım oğlunuza da çok geçmiş olsun.. Allah tüm yardıma muhtaçların yardımcısı olsunn.. daha dün soğukta üşüyen kediye ağladım yaaa, anayım ben ana dedim eşime de.. ülkecek üstümüze antidepresan atsalar valla..
Gerçekten antidepresana ihtiyacımız var

***5. Takım 496. Etap***

toplight (71,8/)
inatettimolacak (68,4/)
medusa38 (59,7/)
toz-pembe (66/67/-1/%-1,52)
azaydidem (67,5/)
Pdr93 (72,5)
servey (77/)
bsram09 (63,9/)

matilda34 (66,9/)
ebrusonmez (57,7)

5. Takım Ortalama: %
Ellerine sağlık güzelim.. eklemişsin

dünkü menümü de yazayım

sabah ıspanaklı börek 1 dilim sütsüz şekersiz kahve

öğle
1 kepçe tarhana çorbası 3 lahana sarması 2 kaşık tavuk sote 2 kaşık makarna 2 dilim uno denge ekmek

ara şekersiz türk kahvesi

akşam yemedim

yürüyüş soğuktan dolayı 20 dk
su 1,5 litre kadar

Canım sabahki sorun değil ama tarhana çorbası zaten karbonhidrat sarmada aynı şekilde pirinç veya bulgur içeriyor. makarna da var. Bunların yanına ekmek olmamış gibi.Akşam yemiyorsun biliyorum ama ben artının sebebini buna bağladım.

kuzum buralardayım ama çok kasıyorum kendimi, inan artık gerilmeye başladım azıcık dinleneyim, sanırım izne minimum 2 hafta ayrılabiliyorum, yılbaşına tekrar girerim listeye :KK43:
Sıkıntı yopma canım.Sen ideal kilona yaklaştığın için böyle gidiyor.Üstelik uzun zamndır diyettesin.Bencede bi ara sana iyi gelecektir. Ama arada uğra zaten sessiz burası..
Özletme kendini

Back
X