Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar nerelerdesiniz kimsecikler yok bugün yawwww
Bir de cuma ya
Bildirimler bile gelmedi
Yaaa yerim seni ne güzel moral verdiiin :KK68:
Hormonlarımla oynadıgı cok dogru, dun internette hamile günlüklerini okuyordum iste 20. hafta icin ne yazmıslar diye. Tam yarısı hamilelik döneminin, artık geri sayım başlıyor falan yazmıslar. Ay aldı mı beni bi aglama :KK48: Allahım hem dogsun istiyorum bir an önce kavusmak icin hem de acaba hazır mıyım, hayatım baştan asagı degisecek modundayım. Duygularım birbirine karıstı resmen :KK48:
Canım senin bunları düşünmen bile kesinlikle hazır olduğunu gösteriyor.Sen çok iyi bir anne olacaksın ben eminim.
Heleki o minicik elleriyle seni kavramaya çalıştığında hayatım şimdiye kadar eksik kalmış diyeceksin.
Düşünsene artık canından daha çok sevip değer verdiğin, hayatta her zorluğa onun için göğüs gerebileceğin biri var artık. Ve sen onun biricik dayanağısın..
yok yok ben burdayım canım, merak etme, sadece azıcık dinlenme niyetim.
O zamn sıkıntı yok.Sevindim.
kaptanım 100 gr mı düzgünce diyet yapmadığınız halde verdiniz, daha ne isteyelim :) sizin dikkat edince neler yaptığınızı da gördük, yine yaparsınız :KK15:
Bi kere kaptan isveç yapmıştı. 2 kiloya yakın vermişti.Sen bakma şimdi yoğunluktan asılamıyor.
toplight toplight bence kesinliklehedefine ulaşacaksın.
hahah ebruşum aynen bende anlamamıştın o işi :KK48::KK48:
Neyseki tek değilim.. :))
evet canım ev yemekleri yapan bi yere gidiyorum ne yemek çıkarsa ondan yiyorum havalar soğuk çorba iyi geliyor tarhana çorbası yapmışlardı onu içtim hepsinden azar azar koyduruyorum çorba 1 kepçe makarna 2 kaşık mesela burgu makarna 10 tane burgu anca vardır lahana sarması çok inceydi işaret parmağım kadar karbonhidrat ağırlıklı bi menü oldu ama katılıyorum sana.. hurma diyetinden sonra bu hafta normal beslenmek istedim önümüzdeki hafta gene proteinli günlerime devam edeceğim bide karnım şiş 2-3 güne regl olcam
su tüketmekte zorluk çekiyorum havalardan dolayı daha çok dikkat etmem gerekiyor
Canım proteine dönmene gerek yok. Böylede gayet güzeel menülerin.Sadece ekmeği fazla buldum ben.(sadece o menü için) Akşamda hiçbişey yemiyorsun zaten. 1 kase yoğurt protein karbo. dengesini sağlar bence
Hamileleliğin ortası en güzel zamanları cnm çünkü bulantılar bitti bebeği hissetmeye başladın yan etkiside iştah artması ki buda normal bebiş büyüyor son aylar da nası kilo aldığını anlamayacaksın onun için iradeni saklı tut ve keyfini çıkar
Evet doğana kadar hazır olmuyosun rüya gibi şuan senin için ama ilk kucağına alıp kokusunu hissettiğinde memene yapışıp emmeye başladığında bütün acıları sıkıntıları kiloları bile unutacaksın cnm bu sefer nası emzirdim ne süt yapar derdine düşceksin
Benim doğumum sıkıntılı oldu 1 hafta küvezde kaldı ama aklıma hiç kötü bişi getirmedim ve 2 gün kucağıma alamadım sütüm gelmedi ama umudumu hiç kaybetmedim hiç olumsuz düşünmedim onu ilk kucağıma alıp mememë yapıştığında herşey bitti 20 ay emdi hiç mama vermedim
Demem o ki sen nasılsan bebek öyle oluyor cnm sen ona hayatı öğreteceksin oda sana anne olmayı :)
Ayy ne güzeldemişsin ya
Hayatın en güzel anı heralde
ebrusonmez ebrusonmez
wendy wendy medusa38 medusa38
Sağolun kızlar ilginiz için dün annem geldi bugün daha iyiyim artık her şok yapılmaz onu anlamış oldum dengem şaştı tabi ne yazık ki kiloma da yansıdı bu haftan itibaren maceraya girmeden düzgün bi şekilde devam edicem
Bu hafta beni affedin artı 1 geldi
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 67.9
Yüzde eksi yüzde nası hesaplanıyor aynı mı bilemedim
Canım sen iyi olda sorun değil kilo
Doktora falan gittin mi? Neden olmuş böyle
Yoğurt hurmamı yaptı acaaba
bid3 ben btun sadece unu yedm hem ac kaldim ufak bi kacamagim oldu ondada kilo vermeedm zaten bosa gitti su son 2 gunum :KK43: dun yerlimali haftasydi gene diyet disi cok azda olsa seyler yedm cuma gunku kiloma gore arti gelmesemde dunku kiloma gore arti geldim :KK43:

valla az hasarla atlattim ama bu sabh tarti beni sevindirmedi ben hala reglde olmadim ilaclarimin bitmesini bekliyorum ayriyetten gribim bogazlarim kotu kizimda benim yuzumden hasta oldu flnn ayy ne bilim bgun tarti yzunden mutsuz basladim gune :KK43:
Canım sıkma canını
Bak iyi tarafından bak.
5te 5 diyetinin ödülünü yapmış oldun.

Bir de cuma ya
Bildirimler bile gelmedi

Canım senin bunları düşünmen bile kesinlikle hazır olduğunu gösteriyor.Sen çok iyi bir anne olacaksın ben eminim.
Heleki o minicik elleriyle seni kavramaya çalıştığında hayatım şimdiye kadar eksik kalmış diyeceksin.
Düşünsene artık canından daha çok sevip değer verdiğin, hayatta her zorluğa onun için göğüs gerebileceğin biri var artık. Ve sen onun biricik dayanağısın..

O zamn sıkıntı yok.Sevindim.

Bi kere kaptan isveç yapmıştı. 2 kiloya yakın vermişti.Sen bakma şimdi yoğunluktan asılamıyor.
toplight toplight bence kesinliklehedefine ulaşacaksın.

Neyseki tek değilim.. :))

Canım proteine dönmene gerek yok. Böylede gayet güzeel menülerin.Sadece ekmeği fazla buldum ben.(sadece o menü için) Akşamda hiçbişey yemiyorsun zaten. 1 kase yoğurt protein karbo. dengesini sağlar bence

Ayy ne güzeldemişsin ya
Hayatın en güzel anı heralde

Canım sen iyi olda sorun değil kilo
Doktora falan gittin mi? Neden olmuş böyle
Yoğurt hurmamı yaptı acaaba

Canım sıkma canını
Bak iyi tarafından bak.
5te 5 diyetinin ödülünü yapmış oldun.
Gidemedim bide daha iyi olunca gerek duymadım annemde geldi ben tansiyondan şüphelendim tekrarlarsa gidicem çok sağol cnm

Teşekkürler wendi cim ve tamamı yağdan gitmis
Zaten ödem falan kalmamıştır.Protein ağırlıklı beslendiğin için kas kaybı da olmaz.
Bu hafta ki tatlı krizlerine bakarsan çok bile vermisim haftayi rahatsızlıkları geçirdim düzgün diyet bile yapamadim
Canım kendi diyetine geri mi dönsen o çok güzeldi.
Sen nasıl devam etmeyi düşünüyon.

Teşekkürler wendi cim ve tamamı yağdan gitmis

harika :KK9:

Evet pazara kadar bende annem şimdiden iyi geldi :)
İzne ayrılıyosun hayırlısı olsun cnm burdan kopma ama özleriz:KK200:

yok kopamam şekerim, ya zaten farkettiyseniz menü de yazmıyorum bu hafta, çok saçma sapan besleniyorum çünkü. azıcık kafam rahatlasın diyet moduna gireyim gelcem. takımı da kötü etkiliyorum yoksa.

Bu hafta ki tatlı krizlerine bakarsan çok bile vermisim haftayi rahatsızlıkları geçirdim düzgün diyet bile yapamadim

maşallah canım, eskiyle kıyasladım sadece :KK48:

Ayy bişey oldu mu peki?

yok yok ebruşum, Allahtan olmadı.

Hedefim haftaya cumaya kadar 1.3 kilo verip 56 olmak.Biraz zorlar beni ama regl oldum.Bu sebeple gideceğine inanıyorum.
medusa38 medusa38 canım senin cumaya hedefin kaç

maşallah valla hadi bakalım. ben isteyip isteyip 5'leri göremedim ya :(

Back
X