Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bi 4 mil daha patlatıp geldim.Yarına hastanelik olacam kas ağrısından..:-):-)
Masallah canim ama yarin hic bisy yapamicaksn solim her tarfn agricak bence en gzeli yavastan baslamk 3 mill yap snraki gun 4 mill yap snraki gun sabh 3 aksam 3 mill yap vcutta alissin bianda yuklendin kotu olmazsn insallah

20 ARALIK SPOR LİSTESİ
1.ebrusonmez

8 mil leslie
20 mekik
50 sağ 50 sol bacak egzersizi
20 sn plank
100 zıpzıp (cezamı yaptım)

2. toplight
30 squat
10 lu set olarak bel ve göbek hareketleri (50 toplamda)
leslie 1 mile express (şu ana kadar yaptığım işyerinde odayı kilitleyip leslie yaptım ya helal bana:skandal:)

8 mil yaptım. Her yerim sızılıyor yanlız.Özellikle bacaklar fena oldu. Başımda hafiften dönüyor..Ardarda yapmamak lazım.
İsterseniz sizin için akşamda 1 mil yaparım. 9 olur..
aman canim yapma zulm etme okadr kendine ;)

Genelde akşamları halsizlik çöküyor. O yüzden şansa bırakmak istemedim. Ama eğer iyi olursam akşama da bişeyler yaparım.Malum bu hafta medusa38 medusa38 ve wendy wendy ile yarışıyom.

Ahh canimm medusayi gecmek biraz zor olucak daha simdiden cuma gunku kilonun baya altinda kendileri :-)

Masallah canim ama yarin hic bisy yapamicaksn solim her tarfn agricak bence en gzeli yavastan baslamk 3 mill yap snraki gun 4 mill yap snraki gun sabh 3 aksam 3 mill yap vcutta alissin bianda yuklendin kotu olmazsn insallah

aman canim yapma zulm etme okadr kendine :KK66:
Haklısın aslında ama güzel bi başlangıç yapayım dedim. Yarın çok kötü olursam yürüyüş yaparım. Gerçi hava çok çok soğuk.

Haklısın aslında ama güzel bi başlangıç yapayım dedim. Yarın çok kötü olursam yürüyüş yaparım. Gerçi hava çok çok soğuk.
Yarin dinlen canim mekik fln cekeblirsn ama ertesi gun 3 yada 4 mill yap daha fazla yapma canim kendine zulm edersin vcut alissin ondan snra sabh 3 aksam 3 yada sbh 4 aksam 4 mill yap daha gzel olur ;)

Yarin dinlen canim mekik fln cekeblirsn ama ertesi gun 3 yada 4 mill yap daha fazla yapma canim kendine zulm edersin vcut alissin ondan snra sabh 3 aksam 3 yada sbh 4 aksam 4 mill yap daha gzel olur :KK66:
Perşembe hiç yapmayacam.Şişkinlik olmasın diye.
Çarşambada 4 mill falan yapayım.

kızlar öğle de de güzel beslendim valla sağlıklı oldu köfte salata ve yoğurt hmmm
hoşuma gitti kendime geldim valla salmıştım ne zamandır
Supersin kaptanim bole devm et bencede aksamada corba salata yogurt tarzi yapablirsniz yarina gzel eksi gruceginizi dusunuyorum ben insallah ;)

Ben geldim esimi ise gonderdim
Bugün bende protein isteğinden dolayı sp yapıyorum
Yarın sebzeli bir gün olur İnş
Bugün şimdilik 30 dakikalık yuruyus yaptım
Çocuklar yatinca.
100 mekik
100 bel çevirme
30+30+30 sırt omuz gogus hareketleri
100 bisiklet çevirme
Yapacağım inş yapınca not duserim

Back
X