- 23 Ağustos 2012
- 14.679
- 38.831
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #225.641
canım birini sabah birini akşam yapsana zorlama kendini o kadar![]()
dimi dimi? sabah kaçamak yapmış onu telafi etti, zaten giderdi o akşama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım birini sabah birini akşam yapsana zorlama kendini o kadar![]()
Masallah canim ama yarin hic bisy yapamicaksn solim her tarfn agricak bence en gzeli yavastan baslamk 3 mill yap snraki gun 4 mill yap snraki gun sabh 3 aksam 3 mill yap vcutta alissin bianda yuklendin kotu olmazsn insallahBen bi 4 mil daha patlatıp geldim.Yarına hastanelik olacam kas ağrısından..![]()
aman canim yapma zulm etme okadr kendine20 ARALIK SPOR LİSTESİ
1.ebrusonmez
8 mil leslie
20 mekik
50 sağ 50 sol bacak egzersizi
20 sn plank
100 zıpzıp (cezamı yaptım)
2. toplight
30 squat
10 lu set olarak bel ve göbek hareketleri (50 toplamda)
leslie 1 mile express (şu ana kadar yaptığım işyerinde odayı kilitleyip leslie yaptım ya helal bana)
8 mil yaptım. Her yerim sızılıyor yanlız.Özellikle bacaklar fena oldu. Başımda hafiften dönüyor..Ardarda yapmamak lazım.
İsterseniz sizin için akşamda 1 mil yaparım. 9 olur..
maşallah![]()
maşallah ebruşum![]()
Hahaaa çok tatlısın..yok biz daha bişi istemiyoz![]()
Haklısın aslında ama güzel bi başlangıç yapayım dedim. Yarın çok kötü olursam yürüyüş yaparım. Gerçi hava çok çok soğuk.Masallah canim ama yarin hic bisy yapamicaksn solim her tarfn agricak bence en gzeli yavastan baslamk 3 mill yap snraki gun 4 mill yap snraki gun sabh 3 aksam 3 mill yap vcutta alissin bianda yuklendin kotu olmazsn insallah
aman canim yapma zulm etme okadr kendine![]()
Evet bayağı zor olacak. Ama pes etmeyeceğim.Ne kadar verirsem kardır.Ahh canimm medusayi gecmek biraz zor olucak daha simdiden cuma gunku kilonun baya altinda kendileri![]()
Yarin dinlen canim mekik fln cekeblirsn ama ertesi gun 3 yada 4 mill yap daha fazla yapma canim kendine zulm edersin vcut alissin ondan snra sabh 3 aksam 3 yada sbh 4 aksam 4 mill yap daha gzel olurHaklısın aslında ama güzel bi başlangıç yapayım dedim. Yarın çok kötü olursam yürüyüş yaparım. Gerçi hava çok çok soğuk.
Cumaya süpriz canim bekle
Perşembe hiç yapmayacam.Şişkinlik olmasın diye.Yarin dinlen canim mekik fln cekeblirsn ama ertesi gun 3 yada 4 mill yap daha fazla yapma canim kendine zulm edersin vcut alissin ondan snra sabh 3 aksam 3 yada sbh 4 aksam 4 mill yap daha gzel olur![]()
Tmm canim dgru dyosun bende tam tersi ben spor yapmazsam gzel kilo veremiyorum persembede olsa yaparim lesliePerşembe hiç yapmayacam.Şişkinlik olmasın diye.
Çarşambada 4 mill falan yapayım.
Supersin kaptanim bole devm et bencede aksamada corba salata yogurt tarzi yapablirsniz yarina gzel eksi gruceginizi dusunuyorum ben insallahkızlar öğle de de güzel beslendim valla sağlıklı oldu köfte salata ve yoğurt hmmm
hoşuma gitti kendime geldim valla salmıştım ne zamandır
inşallah didem cim senin nasıl gidiyo kaçamak yok dimiSupersin kaptanim bole devm et bencede aksamada corba salata yogurt tarzi yapablirsniz yarina gzel eksi gruceginizi dusunuyorum ben insallah![]()
Harika olur bende öyle yaptım cnm hatta biraz Hindistan cevizi ve ceviz de atmıştım ama şimdi Yumruk ta abartmayalım :)matilda34 hurmayla sütü blendırlayıp chia tarçın atsam nasıl olur sence?
Harika olur bende öyle yaptım cnm hatta biraz Hindistan cevizi ve ceviz de atmıştım ama şimdi Yumruk ta abartmayalım :)
Ozaman vanilin koy çok hoş bi tadı oluyohafta sonu düşünüyorum bende canım.
Ucundan desem