- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #225.841
bide öyle deneyeyim kaptanım bakalım nasıl olcakcanım ben blendar dan geçirmiştim o yüzden beğendim doğramadım tamamen ezilmişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide öyle deneyeyim kaptanım bakalım nasıl olcakcanım ben blendar dan geçirmiştim o yüzden beğendim doğramadım tamamen ezilmişti
canım düşünme kafana takmayınca gelmiyo reglikızlarr yaa ben regl olmadım 4-5 gün geciktii
serveycim gibi bende de bi telaş oldu
karnım taş gibi ama bekliyorumm gelmiyoo
canım fazla geçmişde yok zaten inş güzel sonuçlar alacaksın hayırlısı ileHastaneden yeni çıktım smear ve biyopsi yapıldı sonuçlar 15 gün sonra hayırlısı inş
Geçmişi de sonra okurum daha eve ulaşamadım sihhiyedeyim
İnş kaptanım saoluncanım fazla geçmişde yok zaten inş güzel sonuçlar alacaksın hayırlısı ile
Korkma kaptanım hastalık dışında yok bişi:)kızlar gene bir sessizlik hüküm sürüyor takımda hayırdır inşallah ama bana pek hayra alamet gelmedi bu olay![]()
Sabah ne oldu cnm anlayamadımSlm kizlarrr ben gelemedm bgun arkadasima oturmaya gittim bide sabhki taeti faciyazi benim moralimi cok bozdu dunku menumude yazdm size sporda toplam 1 saat 10 dakika spor yaptm ama bu sabh vericegime +600 gordum ve moralim cok bzulduinsallah sabaha gitmis olur
regl olamadim hala ben ona bagliyprum baska aklima hic bisey gelmiyo moralim sifir
![]()
canım kolay gelsin son zamanlar bunlar fırsat buldukça gelmeye çalış bildirim yap yeter tatlımKızlar beni affedin malesef düğüne kadar çok aktif paylaşımda bulunamayacagim. Aşırı yoğunum çünkü. 19 ocakta olacak düğünüm.
canım sıkma lütfen canını regli ödemidir oSlm kizlarrr ben gelemedm bgun arkadasima oturmaya gittim bide sabhki taeti faciyazi benim moralimi cok bozdu dunku menumude yazdm size sporda toplam 1 saat 10 dakika spor yaptm ama bu sabh vericegime +600 gordum ve moralim cok bzulduinsallah sabaha gitmis olur
regl olamadim hala ben ona bagliyprum baska aklima hic bisey gelmiyo moralim sifir
![]()
Bence baya dikkat diyor wendicim ama irade 0 su anda, istah ise %100 açıkçokta fena değil aslında ama azıcık dikkat diyo sanki ördekcim, ayda 1 kilo normali derler (8-12 kilo ile doğuma gidenler ki ben hiç öle doğuma giden görmedim :)) hadi 2 kilo diyelim. kendini ona ayarla bari :)
Sabah tartida artiyi grunce soklandm onu dedm canm biliyorum reglden cnku hic kacamak yapmadm fazladan sporda yaptim kendimden suphem yok 22 gun oldu regl olamiyorumSabah ne oldu cnm anlayamadım
Regl şişkinlik yapar üzülme lütfen biraz daha sabret olunca gider hem rahatlarsın
hafta basida ayni seyi yasamistim bgunde ole oldu sabah eger arti gelirsem bu regl yzunden kaptanim benim sucum yok kac gundur elimden geleni yapiyorumcanım sıkma lütfen canını regli ödemidir o
canim bu gunler en gzel ve ayni zamanda en sitresli gunlerin seni cok iyi anliyorum ama tadini ckarmaya calis bikere yasaniyo bu gzel gunler hic canini skma bence 69 grursn bu hafta hadi insallahhhTeşekkürler cansınız kizlar. Ben bir de geceb pazar memurluk asiliyet sınavına girdim. Anlayacağınız devlet memurluğu için kpss yi kazanıp atanmaniz yetmiyor, bir sene sonra yazılı mülakatta oluyor. Yazılı sınav baya zordu ama Allahtan 83 aldım. 4 ocakta da sözel mülakat var. Tabi o biraz daha işin teferruat kısmı olsa da insan geriliyor yine de. 9 ocakta gelinlik provama 66 gitmek istiyorummm. Bir haftadır çok dikkat etmeme rağmen bugün malesef ilk defa ıspanaklı börek yedim öğlen sabah ve akşam bişey yemedim. Bakalım yarın ucundan da olsa 69 görmek istiyorum. Bu hafta benim için çok zor geçti sınav stresi, düğün alışverişi, mobilya, perde ve daha niceleri...