Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

buralar bomboşş yaa bi cirit atayım bari ::D
selam sevgili newborn taze gurpdaşlarım hoş geldiniz ben buket sanırım 9u falandı şubatın başladım bende burda 85,5 ile bugün de 79.7 yim boyumda 1.63 falan artvinliyim adım buket 24 yaşındayım ingilizce öğretmeniyim.motivasyon vermek konusunda iyiyim. olur da salarsanız bana yazın ben sizi kendinize getiririm :D

yaa bu arada aklıma şey geldi düşünsenize ağustosta zeytinli rockta 58-55 arası bir kiloda bi üstteki mesajda attığım şort-büstiyeri giyip gururla taşıyormuşum :oha:
valla inanıyorum kendime ya bikini bile giyerim daha o ne ki :D fotoğraf atarım size eğer başarabilirsem

neyse yarın sabahın köründe iş var menü yazıp kaçayım. bi bakın hele az mı besleniyorum bu aralar inş. çok kısmamışımdır yemeğe zaman olmuyor da pek

sabah 10.00
2 yumurta ve 2 kaşık yulaf kepeğiyle ve sütle yapılmış omlet-krep arası bişey
3 4 cherry domates

ara:15.00
bir küçük ayran

akşam 18.30
ızgara tavuklu salata

evde mis gibi karnıbahar yaptım eve gelmek nasip olmadı ki yiyeyim yaa

bi de bişey dicem bu yulaf kepegi ne mucizevi bişey normalde hunharca kahvaltı etsem de cok doymam bu omlet beni bir şişirdi bir şişirdi midem patlayacak sandım aşırı tokluk hissettim. karbonhidrat olmuyor di mi yulaf kepeği?????:KK17:

canım zeytinli için baya bi planlarım var ya hayalim o yönde hatta böyle tatlış bir şey buldum bunun içinde güzel görünene kadar durmak yok motive olmak için alcam bunu yarın
Çok tatlis bu bence de al hemen bayıldım :) hepimizin hedefi az çok böyle cicislerim giymek :D

buralar bomboşş yaa bi cirit atayım bari ::KK70:
selam sevgili newborn taze gurpdaşlarım hoş geldiniz ben buket sanırım 9u falandı şubatın başladım bende burda 85,5 ile bugün de 79.7 yim boyumda 1.63 falan artvinliyim adım buket 24 yaşındayım ingilizce öğretmeniyim.motivasyon vermek konusunda iyiyim. olur da salarsanız bana yazın ben sizi kendinize getiririm :KK70:

yaa bu arada aklıma şey geldi düşünsenize ağustosta zeytinli rockta 58-55 arası bir kiloda bi üstteki mesajda attığım şort-büstiyeri giyip gururla taşıyormuşum :oha:
valla inanıyorum kendime ya bikini bile giyerim daha o ne ki :KK70: fotoğraf atarım size eğer başarabilirsem

oo sen de cok güzel kilo vermişsin ya bence maşallah. 1 ay bile geçmeden 6 kilo. darısı başıma inşallah.
Ben de 7 ay önce evlendim. evlendiğimden bu yana da 5 kilo almışım. çok sinir bozucu yaa. şimdi
hedefim kocamın bile beni görmediği kilolara inmek heheh :KK17:

Günaydın kızlarrr. hava burada çok güzel. Güzel havalarda insan daha
bi hırsla mutlulukla güne diyete sarılmıyor mu sizce de ? :spor:
Kahvaltımı yapıp ofise geldim. gönül isterdi şimdi yürüme parkurunda
5. turumu atıyo olayım. :KK16: Siz ne yapıyorsunuz ? Hala yatıyo musunuz yoksa bu güzel günde ?

Sizinle topladığım minnak bilgiyi paylaşmak isterim
4 bardak kahve içtiğinizde içerdiği 400 mg kafeinden dolayı kendinizi biraz zinde ve dinç hissedebilirsiniz. Zira yeşil kahvede kafeinden çok daha faydalı, kanser düşmanı ve şeker emilimini azaltarak kilo verdiren klorojenik asit isimli bir madde mevcut.

Bu maddenin kilo azaltıcı etkisini görebilmek için en az günde 7 su bardağı kahve tüketmek gerekiyor ki 4 bardağın üzerine çıktıkça içindeki yüklü kafein miktarı yüksek tansiyon, yorgunluk, kalp yetmezliği dahil önemli sağlık problemlerine yol açıyor; bu da kafein zehirlenmesi demek. 7 su bardağı dolusu kahvede bulunan kilo verdirebilecek klorojenik asit miktarını aynı miktar kahvedeki kafeinin ciddi hayati tehlikeleri olmaksızın günlük 600 mg klorojenik asit ile alabiliyor ve zayıflayabiliyorsunuz.”

Gunaydin guzel takimimmm buralar baya şenlenmis iyi olmus takima hareket geldi baya :)
Sen bilirsin canım benim Abla kardeşde olabiliriz arkadasda ben sana kardeşim demek isterim çünkü burada aile gibi olmuşsunuz bende listeye girmesemde yanınızda olmaktan çok mutluyum çok sıcak sıcacık burası buarada yağlarda eriyip gidiyor:)
Sağol canım kızlarım için yazdıklarına cok teşekkür ederim onlar benim prenses lerim Eki Görüntüle 1961957 bende kendimi göstereyim
Herkese hayırlı pazarlar sağlıkla hedefe inşallah
Masallah sana eger bu foto yenilerde cekildiyse hic de fazla kilon yok bence :) Hedefine de en kısa sürede ulasirsin umarim :)
inatettimolacak inatettimolacak sipariş üzerine satisimiz yok da h çok ne çıkarsa bahtina ☺allah inşallah gönlüne göre versin
Iyi dilekleriniz için sağolun
Haha surpriz yumurta gibiler di mi ne cikacagini bilemiyosun :KK70:
selam sevgili newborn taze gurpdaşlarım hoş geldiniz ben buket sanırım 9u falandı şubatın başladım bende burda 85,5 ile bugün de 79.7 yim boyumda 1.63 falan artvinliyim adım buket 24 yaşındayım ingilizce öğretmeniyim.motivasyon vermek konusunda iyiyim. olur da salarsanız bana yazın ben sizi kendinize getiririm :KK70:

valla inanıyorum kendime ya bikini bile giyerim daha o ne ki :KK70: fotoğraf atarım size eğer başarabilirsem
Bence başarabilirsin canim Ağustos'a daha cok var ve cok iyi gidiyosun bence :KK66:
neyse yarın sabahın köründe iş var menü yazıp kaçayım. bi bakın hele az mı besleniyorum bu aralar inş. çok kısmamışımdır yemeğe zaman olmuyor da pek

sabah 10.00
3 4 cherry domates

bir küçük ayran

akşam 18.30
ızgara tavuklu salata

bi de bişey dicem bu yulaf kepegi ne mucizevi bişey normalde hunharca kahvaltı etsem de cok doymam bu omlet beni bir şişirdi bir şişirdi midem patlayacak sandım aşırı tokluk hissettim. karbonhidrat olmuyor di mi yulaf kepeği?????:KK17:
Yulaf kepegi karbonhidrat ama kompleks karbonhidrat o yüzden vucut icinde yıkımı basit karbonhidratlara gore (seker, beyaz un gibi) daha uzun sürüyor. Doyuruculugu da o yüzden olabilir canım :KK66:
Günaydınlar herkrse
Bugün kahvaltıda çok az şey yedim ve hala diyetimi bozmadım
Dun cumaydi ve kilo bildirmen gerekiyordu bilmem farkinda misin Aysecim? Dun sizi etiketlemistim ozellikle ama sanirim gecmisi de okumamissin. Listeye girmek icin takım kurallarina uymaniz gerekiyor.
Günaydın kızlarrr. hava burada çok güzel. Güzel havalarda insan daha
bi hırsla mutlulukla güne diyete sarılmıyor mu sizce de ? :spor:
Kahvaltımı yapıp ofise geldim. gönül isterdi şimdi yürüme parkurunda
5. turumu atıyo olayım. :KK16: Siz ne yapıyorsunuz ? Hala yatıyo musunuz yoksa bu güzel günde ?
Gunaydin bugün burda da hava cok guzel. Ben de dun yapamadigim yürüyüşümü yapayım diyorum artık :)

Son düzenleme:
merhaba:KK3:
ben Ayşe 8.takımın eski kaptanı, bir süredir izindeydim yoğunluğum sebebiyle de kaptanlığı devretmiştim.bu sürede malesef kilo aldım:KK22:
şimdi yeniden dönmeye karar verdim, kilolarım da geri dönmemek üzere gidecek inşallah:süslü:
bu süreçte yanımda olup bana destek verecek arkadaşlara ihtiyacım var,önce eski takımım da başlamayı düşünmüştüm aslında fakat çok fazla üye sayıları var ve bu sefer değişikliğin bana iyi geleceğini düşündüğümden ilk kardeş takımımız olarak sizin kapınızı çaldım:KK19:
@toplight kaptanım da uygun görürse sizlerle devam etmeyi çok isterim:KK56:
şu an izne ayrıldığım kilomdan biraz fazlayım ama bunu sizlerin desteği ile 2 haftada halledeceğimi düşünüyorum:KK28:
kaptanım cevabını bekliyorum:KK23:

morordek morordek tatlım bebişin sağlıcakla gelsin inşallah:anne::nazar:
hosgeldin: )

Günaydın 5. Takımın güzel bayanları..
Az kalorili,bol sporlu, mutlu ve saglıklı bir hafta sonu geciririz insallah..:KK36:

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.:KK52:

T TopaLsoLucaNn bende rakibeyim sana canım.. Dün telefonunda sıkıntı olmustu görmemissindir diye tekrar yazdım.:rapci:

Günaydın şekerler sizlerle ilk günüm hepimiz için iyi olur inşallah:KK25:
Bilmeyenler için,ben ayşe 8.takımın eski kaptanı uzun süredir izindeydim dün döndüm ve sizlerle devam etmek istedim sevgili toplight da kabul etti sağolsun:KK19:
Evliyim 2 oğlum var,aöf sosyoloji mezunuyum,istanbulda yaşıyorum benden böyle:süslü:

hoşbuldum canım,eşimde artvinli :KK24:

Günaydın şekerler sizlerle ilk günüm hepimiz için iyi olur inşallah:KK25:
Bilmeyenler için,ben ayşe 8.takımın eski kaptanı uzun süredir izindeydim dün döndüm ve sizlerle devam etmek istedim sevgili toplight da kabul etti sağolsun:KK19:
Evliyim 2 oğlum var,aöf sosyoloji mezunuyum,istanbulda yaşıyorum benden böyle:süslü:
Aaa mezun oldun mu Aysecim, gecen sene sınavların oluyordu :) Hayırlı ugurlu olsun :)

Sen bilirsin canım benim Abla kardeşde olabiliriz arkadasda ben sana kardeşim demek isterim çünkü burada aile gibi olmuşsunuz bende listeye girmesemde yanınızda olmaktan çok mutluyum çok sıcak sıcacık burası buarada yağlarda eriyip gidiyor:)
Sağol canım kızlarım için yazdıklarına cok teşekkür ederim onlar benim prenses lerim Eki Görüntüle 1961957 bende kendimi göstereyim
Herkese hayırlı pazarlar sağlıkla hedefe inşallah

inatettimolacak inatettimolacak
Azmin ve başarını kutlarım maşallah suphanallah sana hedefine birşey kalmamış inşallah hedefinede sağlıkla ulasirsin Harikasın eminim bubasarinla arkadaşlara desdek ve motivasyon verirsin :KK200::halay::KK36::KK36::KK36::KK5:
Allah allah anali kizli guzel bunlar masallah ablacim :KK15: hedefimiz sen gibi olamasak da yanina yaklasmak diyelim ;) sen guzel enerjinle yanimizda ol hep :KK36:
@fancynancy tatlım ben daha 4.yu düşünürken üçe nasıl cesaret ettin sorusunu duymamış olayım ☺

inatettimolacak inatettimolacak sipariş üzerine satisimiz yok da h çok ne çıkarsa bahtina ☺allah inşallah gönlüne göre versin
Iyi dilekleriniz için sağolun
Ben de oyle düşünmüştüm de bi sansimi deneyeyim dedim :KK22:
harikasın biz hep burdayız sakın vazgeçme başaracağızzz :) ayrıca yedi kilo hiç de az değil saglıklı olan yavaş vermek ayda 4 kilo bile yeterli sarkmalar olmaması açısından

hoşgeldin canım artık bizden olduğuna göre yaşam stlini yeme içme tarzını değiştirmeli ve her gün menünü liste halinde yazmalısın birimizin eksiye düşmesi hepimizin mutluluğu umarım sen de biz de mutlu oluru hadi bakalım

ebrruuu sen kaçla başladın acabaa unuttum ben

hoş geldin sefalar getirdin :)

canım zeytinli için baya bi planlarım var ya hayalim o yönde hatta böyle tatlış bir şey buldum bunun içinde güzel görünene kadar durmak yok motive olmak için alcam bunu yarın
Yaa cok tatlii.. ben de yaz icin kisa etekli ya da sortlu kot bi tulum almak istiyorum.. nasil ozendim yillarca millet giyip dolastikca.. ben de yapicammmm :21:

sabah 10.00
3 4 cherry domates

bir küçük ayran

akşam 18.30
ızgara tavuklu salata

Miktarini cok abartma sen yine de canim ordekcim de yazmis zaten.. bi de gercekten cok yogun calisiyosun ogle yemegine bi vakit bulabilseydin 10numara olurmus. Cok uzun tutmamaya calis igunlerin arasini vucut ters tepki göstermesin.. miktarlarin iyi bence
Sizinle topladığım minnak bilgiyi paylaşmak isterim
4 bardak kahve içtiğinizde içerdiği 400 mg kafeinden dolayı kendinizi biraz zinde ve dinç hissedebilirsiniz. Zira yeşil kahvede kafeinden çok daha faydalı, kanser düşmanı ve şeker emilimini azaltarak kilo verdiren klorojenik asit isimli bir madde mevcut.

Bu maddenin kilo azaltıcı etkisini görebilmek için en az günde 7 su bardağı kahve tüketmek gerekiyor ki 4 bardağın üzerine çıktıkça içindeki yüklü kafein miktarı yüksek tansiyon, yorgunluk, kalp yetmezliği dahil önemli sağlık problemlerine yol açıyor; bu da kafein zehirlenmesi demek. 7 su bardağı dolusu kahvede bulunan kilo verdirebilecek klorojenik asit miktarını aynı miktar kahvedeki kafeinin ciddi hayati tehlikeleri olmaksızın günlük 600 mg klorojenik asit ile alabiliyor ve zayıflayabiliyorsunuz.”
Ay benim de vardi yesil kahvem iceyim onu arada bari ;)

Haftaya pazartesi çalışabilir raporu almaya ve kontrole gidicem :) 31+1'im bugun. 37'de ayrilicam izne wendicim :)

Beni hamilelik takvimin yanılttı :)

amin. evet cok samimi bir ortam. bende samimiyetiniz sayesinde hemen ortama uyum sagladim. dogru duzgun isim bilmiyorum, yaşantınızı bilmiyorum ama sanki uzun zamandir buradaymisim gibi. senin vasitanla wendigocugu hepinize tesekkur ederi. :)

Zamanla alışacağız birbirimize :)

İyi akşamlar kızlar menumu paylasayim
Sabah:7 de
Haşlama yumurta
5/6 zeytin
2 dilim peynir
Öylen 1 de
Mercimek çorbası
2 kaşık erişte
2 kaşık ıspanak
Yoğurt
Saat 4 de
Coco Hindistan cevizli çikolata
Neskafe ikisi bir arada
Akşam 7 de
2 kepçe çorba

Çaklıt mı yedin :)

menum;
sabah
cavdar ekmegi ile labneli domatesli sandivic
öğlen
firinda tavuk göğsü
salata
yoğurt

aksam
1kasik bulgur pilavi (cuma gunu diye)
2kasik kuru fasulye (haftada 3gun kurubaklagil y3m3k lazımmış)
1 kasik dunden kalan mantarli tavuk sote
salata

2.5lt su
2 fincan beyaz cay
1 portakal
1/4 yesil elma
1 sade tu4k kahvesi

1saat spor

Oo süper :)

merhaba:KK3:
ben Ayşe 8.takımın eski kaptanı, bir süredir izindeydim yoğunluğum sebebiyle de kaptanlığı devretmiştim.bu sürede malesef kilo aldım:KK22:
şimdi yeniden dönmeye karar verdim, kilolarım da geri dönmemek üzere gidecek inşallah:süslü:
bu süreçte yanımda olup bana destek verecek arkadaşlara ihtiyacım var,önce eski takımım da başlamayı düşünmüştüm aslında fakat çok fazla üye sayıları var ve bu sefer değişikliğin bana iyi geleceğini düşündüğümden ilk kardeş takımımız olarak sizin kapınızı çaldım:KK19:
@toplight kaptanım da uygun görürse sizlerle devam etmeyi çok isterim:KK56:
şu an izne ayrıldığım kilomdan biraz fazlayım ama bunu sizlerin desteği ile 2 haftada halledeceğimi düşünüyorum:KK28:
kaptanım cevabını bekliyorum:KK23:

morordek morordek tatlım bebişin sağlıcakla gelsin inşallah:anne::nazar:
Hoşgeldiniz, hep birlikte verip gireceğiz inşallah, bende izinli olup dönemeyengillerdenim :)

sabah 10.00
3 4 cherry domates

bir küçük ayran

akşam 18.30
ızgara tavuklu salata

Canım ördeğim de yazmış, sağlıklı kh, o gerekli :)

Back
X