Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay sen de benim gibi turk kahvesini kupayla icenlerdensin demek sevdimm,kahve seven adamdan zarar gelmez :KK66:
Bu arada istanbuldayim demistin diye hatırlıyorum ben de istdayim ordan kaldi aklimda,ama yemek kulturu memleketim kokuyur sekerim :)
Bknz fasulye tursusu,kara lahana yemegi.. nerelisin aslen bacim yoksa hemserim misinnn :KK19:
evet tatlım hemşeriyiz yazmıştım ama görmedin sanırım:KK66:
eşim artvinli, ben baba tarafım arnavut anne tarafım rize:KK28:

Ahadlakdjlakxnla çok tatlısınız ya söylememe gerek var mı bilmiyorum ama tabiki biz seni tutuyoruz bebegim :rapci: ki sen kafanda kazanmışsin zaten bu yeter de artar bile diren inatettimolacak inatettimolacak
Sagol sekerim biliyorum :KK15:
Etrafimizdaki herkes bu cocuk nasil boyle bi gafletr düştü senin nasil bi deli olduğunu bilmiyo mu diyo o da bi ufak tirsmalarda su anda..simdi isten dolayi kaybettigi kilonun keyfini surup bana giciklik yapiyo ama sinsi planlarim var ona karsi kazanicam iste inat degil mi :sampiyon:
Eyyy gidi beni anam bu yasima kadar tifli ve dag kecisi diye sevdi -tiftik kecisine tifli derler bizde- kadin biliyo dogurdugu cinsi de bizimki de öğrenecek az kaldi :D

evet tatlım hemşeriyiz yazmıştım ama görmedin sanırım:KK66:
eşim artvinli, ben baba tarafım arnavut anne tarafım rize:KK28:
Esim artvinli muhabbetini okudum bukette artinde onla konusmustunuz. Hatta kaptanin esi de artvinliymis de seni kacirmisim pardon canim..
Ayy gel opucemm :KK60:
Bu ara bi memleket aski vurdu bana sorma.. Buzlugu aciyom anamin yaptigi misir ekmegini tikmisim oraya arada cikarir koklarim diye yoğurda.dograyip gommemek icin zor tutuyorum kendimi :KK17:
Dun de elceğazlarimla etli misir yarmali ic yagi da koyariz biz karalahana sarmalarim vardi buzlukta cikarip arkadasin annesine pisirip gonderdim,kaba sarmalarla birlikte yuregimi de koydum oyle soyleyeyim :KK61:
Nalet olsun biriken kilolar dedim usulca yesilcayimi yudumladim sonra :kahve:

Kaldıysa kapıya koy da kediler de yesin bence onlar diyet yapmasın :) bide turşu şu tutuyormus kızlar dedi o günden beri yemedim sen de yeme çok güzel duruyorlar ama olmucakmis :KK70:
sitede oturuyorum bizim kediler sosyetik hazır mama yiyorlar:KK70:evdede var bi kedim gerçi kaplan yavrusu desem daha uygun olur danama, oda yemez hazır mama harici bir şey:bicak:
turşu da normalde hiç yemem hamileliklerim de bile aklıma gelmedi:KK48:elticiğim yapıp yollamış arada bi kaç yedim ama yemiyim haklısın canımcım:KK19:
zaten küçük oğlumla iddiam var 1 ağustosta en az 99,9 olmam gerekiyorHoppa
kızın:KK62: bağırın:KK67: yolun:KK4: napıp edin kilo vermeme destek olun şekerlerim:cry:

Esim artvinli muhabbetini okudum bukette artinde onla konusmustunuz. Hatta kaptanin esi de artvinliymis de seni kacirmisim pardon canim..
Ayy gel opucemm :KK60:
Bu ara bi memleket aski vurdu bana sorma.. Buzlugu aciyom anamin yaptigi misir ekmegini tikmisim oraya arada cikarir koklarim diye yoğurda.dograyip gommemek icin zor tutuyorum kendimi :KK17:
Dun de elceğazlarimla etli misir yarmali ic yagi da koyariz biz karalahana sarmalarim vardi buzlukta cikarip arkadasin annesine pisirip gonderdim,kaba sarmalarla birlikte yuregimi de koydum oyle soyleyeyim :KK61:
Nalet olsun biriken kilolar dedim usulca yesilcayimi yudumladim sonra :kahve:
bende bi öpem:KK60:
mısır ekmeğini ara sıra yoğurtla öğün olarak yiyebilirsin canım çok abartmamak şartıyla tabi:KK54:
oy oy o anlattığın türde sarmayı pişirip yolluyacak irade yok bende:sus:

Bence başarabilirsin canim Ağustos'a daha cok var ve cok iyi gidiyosun bence :KK66:

Yulaf kepegi karbonhidrat ama kompleks karbonhidrat o yüzden vucut icinde yıkımı basit karbonhidratlara gore (seker, beyaz un gibi) daha uzun sürüyor. Doyuruculugu da o yüzden olabilir canım :KK66:

inşallah ördekcimm :)

hoşbuldum canım,eşimde artvinli :KK24:
memnun oldum hemşeri sayılırız o zaman :D

Yaa cok tatlii.. ben de yaz icin kisa etekli ya da sortlu kot bi tulum almak istiyorum.. nasil ozendim yillarca millet giyip dolastikca.. ben de yapicammmm :21:

Miktarini cok abartma sen yine de canim ordekcim de yazmis zaten.. bi de gercekten cok yogun calisiyosun ogle yemegine bi vakit bulabilseydin 10numara olurmus. Cok uzun tutmamaya calis igunlerin arasini vucut ters tepki göstermesin.. miktarlarin iyi bence
tamam abarmam can ım. evet çok tatlılar ama bugün sordum gecen yılın ürünleriymiş ellerinde yokmuş ama aliexpresste falan var bu tarz şeyler :)

Canım attım karnemi inceleyebilirsin.Toplamda 10 kilo vermişim.2 sende tabi ama olsun. :KK70:
Kombinin gerçekten güzel ama unutma göbekle veya kalın bacaklarla giyemezsin. Yani buna bakıp bakıp diyete asılmalısın.Bence seni çok motive edecek..

zaten ellerinde yokmuş bu halimle zaten asla giymem ama incecik olunacak ağustosa kadarrr

benim hafta sonum cok yogun geçiyor bilenleriniz vardır menülerim de berbaaaat oluyor bugun adaha az zarar ama akşam yemegi ağırlıkta oldu malesef

sabah:10.00
bir 2si bir arada kahve

12.30
bir yumurtadan omlet bi kaç dilim domates salatalık
bir bardak ayran

15.00
my fitness klub meyveli çıtır müsli bir avuç

17.00
yarım kase mercimek çorbası ( özel derste ikram edildi az bişey yiyebildim.artık günlerdir dışarda salata yemekten bezdim evimde yemek istedim akşam yemeğini)

20.00
bir kase çorba
iki 3 kaşık karnıbahar
1 kaşık yağsız yogurt
bir adet milfoy :skandal:

su 2 litre

Günaydın kızlarr:KK25:
Aksamdan büyük bir bardagın icine ikiser tane kayısı,incir ve ceviz koymustum.Cok yumusamıs kayısıyla inciri zorla yedim ve suyunu ictim. insallah kabızlık icin faydasını görürüm..:oops:

Günaydın. Ben de 4 gündür sabah aç karnına 2 kuru kayısı yiyip 1 bardak sıcak su içiyorum. Bende çok faydası olmadı sanki. 1 mil leslie yaptim kahvaltıyı beklerken.
Oğlum sınava girecek bugün, çok stresli

Günaydın. Ben de 4 gündür sabah aç karnına 2 kuru kayısı yiyip 1 bardak sıcak su içiyorum. Bende çok faydası olmadı sanki. 1 mil leslie yaptim kahvaltıyı beklerken.
Oğlum sınava girecek bugün, çok stresli
Aksamdan sabahaha kadar suyun icinde bekletip yemek ve bekttigimiz suyu icmek daha etkili oluyormus. Benede ilk defa bu sekilde denedim.:KK16:
Oglunada basarılar diliyorum canım.:KK68:

Günaydın :)
Bir gün giremedim, ne kadar msj birikmiş :)
Dün misafirler vardı, sonra cocuk derken giremedim, kusura bakma kaptanım. Ama aktif olacağım inşallah söz :)
Dünkü menüm
Sabah:
2 dilim ekmek
2 yumurta
3 zeytin ve cay
=Ara:
1 avuç beyaz leblebi
1 fincan şekersiz kahve
Öğle:
1 kase patates salatası
=Ara:
2 ceviz
Limonlu,tarçınlı elmalı cay
Akşam:
1 kase musli

Menüm size kalabalık gelebilir
Emziriyorum. Hem süt açısından , hemde aç kalmamak için sürekli tikinmam lazım :)

bende bi öpem:KK60:
mısır ekmeğini ara sıra yoğurtla öğün olarak yiyebilirsin canım çok abartmamak şartıyla tabi:KK54:
oy oy o anlattığın türde sarmayı pişirip yolluyacak irade yok bende:sus:
Ay yok yok bende de baslayinca duracak goz yok canim :) o yuzden buzluga tiktim herseyi gözüm görmesin diye :D
Buarada bende rizeliyim kizlar ne cok karadenizli varmis burada..
Evet canim arttik birden :)

Back
X