Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyide güzelim 100gr vermişsin ya. ne bekliyordun 1 kg falan mı. diyetisyenlerin hergün tartılmayın demelerinin sebebi bu işte. 1 gün ödem olur, 1 gün bağırsakların çalışmaz şişlik olur. bundan dolayı haftada 1 derler. sen sabret cumaya güzel kilo vermiş olacaksın. ben sabitim mesela.geçen hafta 1,400 verince ortalama günde 200gr vermem lazım ama vücut onu öyle hesaplamıyor. bazen 1 günde 600gr verdiğin oluyor. hemen modunu düşürme. ayrıca h.sonu nöbetin vardı senin. gece beslendin düpedüz. onu da göz önüne alarak az olsun ama sürekli olsun. moral bozmak yok :)

ben ne yapayım kendimi atayım mı şimdi h.sonu sabit geçti diye. ne oluyor size? hadi ya artılar dışında kimsede asık surat olmasın. h.sonu jillian yaptıgım halde, sabah akşam spor yapmama rağmen aynı kaldım. bence az yedim ondan. vücut korumaya geçti diye düşünüyorum. ama pes etmeyeceğim ben. sen mi beni yeneceksin ben mi seni göreceğiz yağlar.
:KK70::KK70::KK70:

Günaydın kızlar bizde dün köye gittik biraz kaçırdım galiba bide gece regl oldum erken geldi bende 700 gr artı çıktım bugün sp yapıp ödemelerimi atayım diyorum cumaya eksi gelirim
Çok ağrım ve çok yatasım var ama mümkün değil kh yapıp bi ilaç alayım oğlanı okula götürcem görüşürüz

Günaydın canımlat basküle cıkcam ama cok korkuyorum bi içimde salma istwği belirdi ne oldu bilmiyorum hemen toparlanmalıyım mükemmel bir gün geçirerek hava da harika yürüyüş falan yağarım belki
Dün benimde öyleydi :olamaz:
Sonra facede zayıflama grubunda kızın birinin resmini gördüm. Nasıl zayıflamış.. Dedim aman sakın bırakma kendine gel :KK67:
Bide benim gibi yeni doğum yapmış :-)
Hemen toparlandım... Bırakmamak lazım...Hoppa

Günaydın canımlat basküle cıkcam ama cok korkuyorum bi içimde salma istwği belirdi ne oldu bilmiyorum hemen toparlanmalıyım mükemmel bir gün geçirerek hava da harika yürüyüş falan yağarım belki
Gunaydın güzeller :KK68:
Hepiniz harika gidiyorsunuz, moral bozmak yok. Ödem olur, regl şişkinliği olur, bunlar gecici seyler. Uzun vadede verdiginiz ve vereceginiz kiloları düsünün :21:
Dün benimde öyleydi :olamaz:
Sonra facede zayıflama grubunda kızın birinin resmini gördüm. Nasıl zayıflamış.. Dedim aman sakın bırakma kendine gel :KK67:
Bide benim gibi yeni doğum yapmış :-)
Hemen toparlandım... Bırakmamak lazım...Hoppa
Diyette devamlılık esastır:)sabah benimde moralim bozuldu ama önemli olan bırakmamak kızlar spor bol su cuma güzel sonuçlar alcaz :)
Ördeğiminde dediği gibi :KK15:o ka:)

Screenshot_2017-03-06-10-46-05-1.webp

Sağda mavinin 27beden kotuna sığdığım dogrudur :KK66: Maşallahh bağğaaa :nazar: :KK48:

Son düzenleme:
Back
X