- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #233.761
moni (108,5/108,5/0/%0) 465. etapta izne ayrılan üye geri döndü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımmbencede çok iyi tebrikler![]()
olsun canım liste olmasa da olur. Biz burada ne güzel toplaşıp diyet yapıyoruz bir birimize destek oluyoruz. yoksa kim aylarca yıllarca tek başına istikrarlı olabilir kigünaydın şekerler
maşallah kilolar verilmiş
bende ıktım sıktım bugün listeye gireyim diye izne ayrıldığım kiloma döndüm
daha fazlası olsun isterdim tabii ama zaten 587982 e bölüneceği için takıma faydası olmucaktı
ama artık her cuma inşallah sizlerin de destekleriyle güzel % ler olacak inanıyorum
1 nisan diyetisyen randevuma kadar da 99,9 u görürsem mutlu olucamçok çalışmam lazım çok
![]()
Helal sanamoni (108,5/108,5/0/%0) 465. etapta izne ayrılan üye geri döndü
çok güzel. Bravogünaydın kızlarrrr
başlangıç kilom 74.9
buıgünkü kilom 73.4
yüzdeyi nası hesaplıyoruz bilemedim![]()
bende de var aynısı diğer evimde duruyor taşınırken getirmedimCanımcım eliptikleri alınca program yapalım beraber daha cok motive oluruz.
Ben boyle az az verirsem sen bana yetisirsin zaten en kısa zamanda..![]()
havuzu mutlaka kullanmalısınbende de var aynısı diğer evimde duruyor taşınırken getirmedim
bişi daha itiraf edeyimsitemizde havuz spor salonu yani tesislerimiz var ve ben 1 yıldır hiç gitmedim
öncesinde devamlı yüzüyordum
bu konuda da ittirin beni tekrar başlıyım,hatta kendime ve size söz vereyim reglim bitsin başlıyorum inşallah
ayy çok utandım![]()
ben dün 25 dk yaptım ama yavaş yap onların temposunda yapmak zorunda değilsin
güzel olmuş menün şekerim![]()
Ayaklarım bi ara şişmişti ama şu an daha iyiler. Yoruldukca dinlendirmeye çalışıyorum dediğin gibi ve bol su içiyorum. Ellerimde yok su an hala alyansım oluyorgayet iyi almışsın. son zamanların bunlar. ani kilo alışların olabilir. ben son hafta 4 kilo aldım öyle gittim doğuma. gerçi benim ki ödem kilosuydu. sende çok yoruluyorsun. senin ödemin olur. fırsat buldukça uzat bacaklarını dinlen. hatta çalışırkende masanın altına tabure falan koy ayaklarını uzat. benim bilgisayar kasası yerdeydi. onun üstüne uzatırdım ayaklarımı. doğuma giderken bile normalde giydiğim ayakkabılarımı giymiştim. ödem vücuda yayılıyor öyle yapınca ayaklarda toplanmıyor.![]()
Biz iki kisi geliyoruz ama naberay ne güzel bana doğru geliyosunuz oğluşunla![]()
Tebrik ederim canım insallah 99'u da goreceksin en kısa zamanda :)günaydın şekerler
maşallah kilolar verilmiş
bende ıktım sıktım bugün listeye gireyim diye izne ayrıldığım kiloma döndüm
daha fazlası olsun isterdim tabii ama zaten 587982 e bölüneceği için takıma faydası olmucaktı
ama artık her cuma inşallah sizlerin de destekleriyle güzel % ler olacak inanıyorum
1 nisan diyetisyen randevuma kadar da 99,9 u görürsem mutlu olucamçok çalışmam lazım çok
![]()
Kesinlikle canim artik bu yoldan donmek yok hep beraber insallahdaha iyi olacaktır tabi ki :) menün de güzeldi. önemli olan başlamaktı. sende onun başardın. artık kilolar korksun senden![]()
***5. Takım 508. Etap***
toplight (71,4/)
servey (74,7/73,9/0,8/%1,07)
matilda34 (66,9/)
TopaLsoLucaNn (76,2/)
gulsayszey (95,4/)
0zlem (76/)
inatettimolacak (63,8/)
fattofit85 (79,7/)
5. Takım Ortalama: %
fancynancy (84,7/) yeni üye başlangıç tarihi: 20.02.2017, başlangıç kilosu: 86, hedef kilosu: 67
Cikilatacanavari (88/) yeni üye başlangıç tarihi: 22.02.2017, başlangıç kilosu: 90, hedef kilosu: 70
BuRCuCuKkK (57,6/57.0/0.6/% 1.04) mezun olan üye geri döndü. başlangıç tarihi: 21.02.2017, başlangıç kilosu: 58.5, hedef kilosu: 52
lydznp (89,8/88,2/1,6/%1,78) yeni üye başlangıç tarihi: 23.02.2017, başlangıç kilosu: 92, hedef kilosu: 70
maJun (74,9/) yeni üye başlangıç tarihi: 03.03.2017, başlangıç kilosu: 74,9 hedef kilosu: 60
Mihrimah_89 (79,4/) mutedeyyin isimli üye nick degistirdi, 315. etapta izne ayrılan üye
moni (108,5/108,5/0/%0) 465. etapta izne ayrılan üye
aytozuvegece (77/) yeni üye başlangıç tarihi: 07.03.2017, başlangıç kilosu: 77, hedef kilosu: 65
yagmuraydin (62,3/) yeni üye başlangıç tarihi: 09.03.2017, başlangıç kilosu: 62,3 hedef kilosu: 54
wendigo (63,7/)
KumraL_KrakeR (66,8/)
morordek (71,9/72,5/-0,6/-%0,83)
ebrusonmez (55,8/)
inşALLAHKesinlikle canim artik bu yoldan donmek yok hep beraber insallah
Ooo serveyim cok iyisin masallah
Olsun önemli olan sağlıklı kilo vermek yavaşta olsa vücudun direncide kırılacaktırEvet canım vardı halada vardır belki..
Aclık sekerimde 140 falandı 108'e düsmüş.. Hba1c de yuksekti oda sınırınn altįna inmis..
özellikle 8 aydır ististanalar dısında hergün spor yapıyorum.. Ve saglıklı beslenmeye calisyorum.![]()
Seker dustu direnc gitmismidir bilmiyorum ama..![]()
Şimdi talden giriyorum pc ye geçince beğendiğimi atarım bi bak sende canımCanımcım eliptikleri alınca program yapalım beraber daha cok motive oluruz.
Ben boyle az az verirsem sen bana yetisirsin zaten en kısa zamanda..![]()
Ayyy ne ayiiippp hiç yuzulmez mi elinin altındaki havuzda aaaa çık çık çık çıkbende de var aynısı diğer evimde duruyor taşınırken getirmedim
bişi daha itiraf edeyimsitemizde havuz spor salonu yani tesislerimiz var ve ben 1 yıldır hiç gitmedim
öncesinde devamlı yüzüyordum
bu konuda da ittirin beni tekrar başlıyım,hatta kendime ve size söz vereyim reglim bitsin başlıyorum inşallah
ayy çok utandım![]()
Ohhh masallah cnm :)oranımı da yazayım tam olsun.
74.9/73.4/1.5/%2.00
havuzu mutlaka kullanmalısınmoni . hem çok kalori harcıyorsun hemde eklemlerine aşırı yük binmediği için sakatlık riski yok. Böyle bir imkanın var ama sen faydalanmıyorsun
![]()