- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #234.001
Açım ben açım çok açım herkesi herşeyi yiyebilirim yiyebilirim
diyetime şarkılar bile yazıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek bişi de yememişsin sanki neden böyle yazdın porsiyonlar mı büyüktükızlar. menüm gelsin. ama once bir açıklama yapayim. adetim yeni bitti. adet doneminde hic açlık, iştah açıklığı yoktu. ama bugün gözümü doyuramadım. 1 tabak yemek alıyorum karnim şişiyor ama canim hala yemek çekiyor yiyecek yer yok ama. siz boyle oldugunda ne yapiyorsunuz? ilk defa boyle birsey basima geliyor. normalde hic aç gözlulülüğüm yoktu
sabah kaşarlı tost
oglen
sade doner. yogurt salata
aksam
patates yemegi yagsiz
kivircik salata
elma
turk kahvesi
2lt
spor olarak bisiklet ve bölgesel çalışacağım.![]()
Nası ikna ettin kız var mı bi sırrı :))evet pahalı bencede ama istiyorum eşimi ikna edene kadar göbeğim çatladı![]()
Bende mutfağı hallettim çay içiyom:)ay sütümü mayaladım mutfağımıda topladım aldım miss papatya çayımı oturdum şimdi sanada afiyrt olsun bol bol eksi olsun inşallah![]()
Sağol canım sende maşallah çok iyi gidiyorsunGüzel menü organigim. Sen ekmegi de tamamen kesmissin galiba?
Senin de gayet güzel olmus canım
Ben hamilelikte o moddayım işte, şişiyorum ama gözüm doymuyor ben de yemeye devam ediyorumSen benim gibi yapma tabi
Onun dışında menü de güzel bence
Canım sonucların hazırlanma süresi yarın 18:00'e kadar, eger sonucları hazırlayacak takım müsait degilse yarına kalabilir
Aksamın miktarı cok degilmis o yüzden bence iyi, bir de cuma ne de olsa![]()
Evet canım takımiçi yapıyoruz haftasonu abarmayalım diyepazartesileride mi kilo bildirimi yapıyoruz canım?
benimde öyle galiba bende doyma duygusu yokAçım ben açım çok açım herkesi herşeyi yiyebilirim yiyebilirimdiyetime şarkılar bile yazıyorum
![]()
![]()
söylemem sırrrrNası ikna ettin kız var mı bi sırrı :))
aferin bizeBende mutfağı hallettim çay içiyom:)
Bende ne zaman akşam sebze yesem ölüyorum açlıktanAçım ben açım çok açım herkesi herşeyi yiyebilirim yiyebilirimdiyetime şarkılar bile yazıyorum
![]()
![]()
ya ben ne yesem hep açım çok fena yok böyle bir iştah diyet yapmadığım zaman tokta olsam sevdiğim bişey oldumu yerim hiç doyduğumu bilmem valla ben bu boğazla 150 kilo olmadım iyiBende ne zaman akşam sebze yesem ölüyorum açlıktan
ay sütümü mayaladım mutfağımıda topladım aldım miss papatya çayımı oturdum şimdi sanada afiyrt olsun bol bol eksi olsun inşallah![]()
benimde öyle galiba bende doyma duygusu yok![]()
Seda sayan gibi olduk o da açım aç diye geziyorduBende ne zaman akşam sebze yesem ölüyorum açlıktan
Meyve şekerini oynatır süt veya yoğurt tercih ederMenümü yazayım da yemekleri görünce belki doyarım
Sabah
2 yumurta beyazı
3 zeytin
1 ince dilim salam
Ara
Orta türk kahvesi
1dilim ananas
Aksam
Ezogelin çorba (küçük kase)
Yoğurt (küçük kase)
Bir avuç salata
4-5kisi pirasa
1 saat sonra orta türk kahvesi
Şimdi açlık otumu içiyorum tokluk yaratmassa minik bir meyve yiyebilirim
2 litre su
3mil leslie
Tmm süt içerim ama daha belli değil belki bir şey yemeden yatarimMeyve şekerini oynatır süt veya yoğurt tercih eder
hahah tecrube ile sabit canım çok iştahlı olduğun zaman yap hemensagol canım. sanada bol eksiler ve afiyet olsun. cidden bitki cayi iyi geldi.![]()
Ayy o pis şeyimi iğğğğ1 haftadır canım sadece pringles istiyor helal olsun bana iyi direndim ama daha ne kadar direnebilirim bilmiyorum![]()
Ben hamilelikte o moddayım işte, şişiyorum ama gözüm doymuyor ben de yemeye devam ediyorumSen benim gibi yapma tabi
Onun dışında menü de güzel bence![]()
O daha iyi olur tabiTmm süt içerim ama daha belli değil belki bir şey yemeden yatarim
yeme canım boşver yiye yiye olduk böyle açlıktan ölen yokTmm süt içerim ama daha belli değil belki bir şey yemeden yatarim