- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #234.281
bak oda olabilir herkes benim üstüme mezun oldu takımdaYetişicem hadi bakalım ki zaten ben seni geçerim bile![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak oda olabilir herkes benim üstüme mezun oldu takımdaYetişicem hadi bakalım ki zaten ben seni geçerim bile![]()
evet akşam ekmek olmasaymış ama genel olarak iyi canım 60 dk dan sonra totonun halini düşünemiyorumBen bugün biraz abardım ekmeğe abandım berbat bi menü oldu yarım telafi etcem
Menü
Sabah 2 dilim ekmek Pastırmalı yumurta peynir salata tereyağ bal 1 lokma
Ara 3 hurma 3 ceviz
Ara 2 dilim elma 1 dilim ananas Türk kahvesi
Akşam 1 kase çorba 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 zeytin
Su 2.5
Spor 60 dk bisiklet
Düşün yani zor ayrılıyoruz birbirimizdenevet akşam ekmek olmasaymış ama genel olarak iyi canım 60 dk dan sonra totonun halini düşünemiyorum![]()
hahah seli güldüm kızzzDüşün yani zor ayrılıyoruz birbirimizden
Ekmek çok kaçtı bide çorba vardı neyse artık yarın protein takılayım da en azından pazartesi tartısında sabit olurum
Baska ne varda yapmiyorsun bakim?haha eşimde öyle diyo alıcam ama onuda koycan odaya diğerlerinin yanına diye![]()
Kiz bu vakti zamaninda bir set aldi kocamaann.. boyle acti dizdi kadraja zor sigdi o kadar soyliym..Baska ne varda yapmiyorsun bakim?![]()
hahah geçen sene 350 tl verip tam pilates setlerinden almıştım herşeyi var özge onu diyo ama yapmadım hiçBaska ne varda yapmiyorsun bakim?![]()
doğru canım eliptiği alayım kardiyo ile zayıflayayım sonra pilatesle kas yapcamKiz bu vakti zamaninda bir set aldi kocamaann.. boyle acti dizdi kadraja zor sigdi o kadar soyliym..
Ama kullandigina sahit olamadik dimi orticim yalansa yalan denilsub
![]()
Gelecege yatırım olarak en azından hafta 1-2 pilates yap canım..doğru canım eliptiği alayım kardiyo ile zayıflayayım sonra pilatele kas yapcam![]()
He valla:)hahah seli güldüm kızzzbırakmak istemiyor seni desene ..
Bende bu ara öyleyim bahar yorgunluğunu acabaay benim çok uykum geldi kızlar sürekli uykum geliyor neden acaba mevsim değişiyor ondan olabilirmi![]()
kilolu zor oluyor canım pilates biraz vermem gerek ondan istiyorum eliptiği birde valla bulduysan fiyatıda uygun al eliptiği küçük olsun sonuçta evde yeterli olur benceGelecege yatırım olarak en azından hafta 1-2 pilates yap canım..![]()
ya 24 saat uyusam uyuyacağım vitamin eksikliğimiz falan mı var acaba sadece havalardan mı?He valla:)
Bende bu ara öyleyim bahar yorgunluğunu acaba
akşam ağırlıklı olmasına rağmen güzel menüMenümu yazıp kaciyorum birkaç guln yokum artık arada girip menü yazmaya çalışırım kusura bakmayın
Sabah yarım portakal
Öğlen
2 yumurtadan peynirli omlet
3zeytin
1 parça bitter çikolata (sadece 1 minik kare)
Aksam
5izgara köfte
1 parça ızgara bonfile izgara
1 çeyreğin yarisi sucuk izgara
2 bardak ayran
Boğazlarım acıdığı için cnm şu istemedi 1 litre falan
5bin adim
aslında tek fazlalık akşamki ekmekler onun da farkındasın zatenBen bugün biraz abardım ekmeğe abandım berbat bi menü oldu yarım telafi etcem
Menü
Sabah 2 dilim ekmek Pastırmalı yumurta peynir salata tereyağ bal 1 lokma
Ara 3 hurma 3 ceviz
Ara 2 dilim elma 1 dilim ananas Türk kahvesi
Akşam 1 kase çorba 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 zeytin
Su 2.5
Spor 60 dk bisiklet
süper menü olmuş ay kısır canım çekiyor benimde cuma öğlene yapıcam bol acılı ekşili açım yaaaaa neyse bende yatayım artık sapıtmadanbugünkü menüm:
sabah(08:00)
tost,tb.ekmeğiyle
1haşlanmış yumurta
beyaz peynir
10 ince zeytin
3 çeri domates
Dere otu
2 ceviz
1 hurma tarçınlı
Açık çay
Ara(13:00)
Türk kahvesi
öğle(14:30)
1 tabak ıspanak az bulgurlu
1 kase kısır
1 kase yoğurt
Ara(20:30)
2 kupa açık çay
içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası:120 dakika yürüyüş
hoşbuldum canım başarılar inşallah sanada valla helal olsun mezun bile olmuşsun senin elinden ne uçan ne kaçan kurtulmaz sınavdada başarılı olucaksın inanıyorumSelam kizlar okadar cok mesaj birikmis ki okumam imkansiz esimin netten girdim
Tum buldugum firsatlarda kpss calisiyorum insallah bu sene kazanacagim tum derslerde 10 ar net artirmam lazim o yuzden netim gelince de eskisi gibi aktif olamayacagim ama molalarda gelirim yine bu hafta bide kvler de olacagim misafirimiz var ins ders calisabilirim
nilsub ve yeni arkadaslar hosgeldiniz