- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #235.001
Yapta iç canım şifa olsun..Oğluşumu uyutayım hemen yapcam bende kendime![]()
Sorma ayy evlerden ırak şu gripAman dikkat et, vitamin takviyesi falan yap canım. Süründürüyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapta iç canım şifa olsun..Oğluşumu uyutayım hemen yapcam bende kendime![]()
Sorma ayy evlerden ırak şu gripAman dikkat et, vitamin takviyesi falan yap canım. Süründürüyor![]()
Aaa sporda kapışırız dedim ne dedim fesadsınız anacığım.. HıhhhAy ben bugun hic yazmamısım sanırım, yogunluktan kendimi gördüğüm mü var
Cok güldüm simdi bu hedefime. Bence ben olmusumdur 73 coktan
Şimdi de fancynancy'i mi seçtin kendine?
Ya benim işim biter mi kuzum? Deneye başladım, veri topluyorum, anam ağlıyor resmen. Katılımcı lazım bana, insanlara dil dökmekten imanım gevredi![]()
60 dk canımYeniymiş canım seninki de ..yaktığın kaloriyi gösteriyor dimi rekorun kaç dk
Yeniymiş canım seninki de ..yaktığın kaloriyi gösteriyor dimi rekorun kaç dk
Balık bayatsa zehirlemesin diye derlermiş onu. Bizim dr söylemişti, bişiy olmaz yiyin için demiştiÇok sükür bitti Jillian'ım..
Kızlar tonbalıkla beraber yogurt yenilebir mi?
Balikla yogurt ayni anda yenmesin diyor eskiler..![]()
Kulaklıgı takican hareketli muzik esliginde hızlı hızlı yapican ohhhhh ne guzel.60 dk canımo da bir kere oldu zaten
Genelde 40 dk kullanıyorum. 2. Kademede 5 dk, sonra sürekli 3. Kademede devam. 8. Kademeye kadar zorluğu var 4 ve sonrası yoruyor beni, birde hızımı 50 mps midir nedir, aşağısına düşürmemeye çalışıyorum. Çok yorulmadan rahat bitirebiliyorum. Birde dizi açıyorum, ohhh izleyip kaç dakka kaldı moduna girmemeye çalışıyorum.![]()
Çok sükür bitti Jillian'ım..
Kulaklıgı takican hareketli muzik esliginde hızlı hızlı yapican ohhhhh ne guzel.
Yasadım o anı yazarken...![]()
Ay ben bugun hic yazmamısım sanırım, yogunluktan kendimi gördüğüm mü var
Ya benim işim biter mi kuzum? Deneye başladım, veri topluyorum, anam ağlıyor resmen. Katılımcı lazım bana, insanlara dil dökmekten imanım gevredi![]()
Kac yasinda canim oglun?Ay bir onu yapamıyorum canım yaa, çokta istiyorum ama oğlum uyurken yaptığım için mecburen öyle bir şansım yok.
Allah bagislasin canim cocuklarini melek gibiler.15 aylık oldu, bir de kızım var 4 yaşında o da. Eki Görüntüle 1967645
Bu da eliptiğin ekranı canım, gösteriyor gittiğin mesafeyi.
Eki Görüntüle 1967646
En son 13 küsür km gitmişim
biz katılımcı olamıyor muyuz?Ay ben bugun hic yazmamısım sanırım, yogunluktan kendimi gördüğüm mü var
balık zehirliyse şayet yoğurt onun kana karışmasını hızlandırıyor. onun için eskiler balık ile yoğurt yenmez diyor. :)Çok sükür bitti Jillian'ım..
bu arada gerçekten hızına yetişemiyorum. bravo sana. seni canı gönülden kutluyorum.Çok sükür bitti Jillian'ım..
oyy maşallah kuzulara. Kız nazara gelecekler burada15 aylık oldu, bir de kızım var 4 yaşında o da. Eki Görüntüle 1967645
Bu da eliptiğin ekranı canım, gösteriyor gittiğin mesafeyi.
Eki Görüntüle 1967646
En son 13 küsür km gitmişim
Kiz bi tabur adamiz burda lazimsak kullan bizi de![]()
Valla bana gününün çoğunu bilgisayar başında geçiren ofis çalışanları lazım ama sadece anketle bitmiyor işim. Android uygulaması geliştirdik, onun uzerinden de veri topluyoruz, orda biraz zorlanıyorum işte katılımcı bulmakta. Bulabilir miyiz ki? Çok çaresizim, herkese ihtiyacım var şu an :) Her türlü desteğe açığım, eğer bulabiliriz derseniz özelden devam edelim yoksa kendimi çok açık etmiş olurum burda :)şekerim biz varız aday ben zamanında USA daki kuzenimin verisi için işyerinde anket yaptırmıştım
Tosoyla kapışıyordunuz bi araDişine göre buldu herhalde beni
Ama bana da lazım, insan daha bir motive oluyor
teşekkür ederizzz, ayyy gelmez sizden nazar falanoyy maşallah kuzulara. Kız nazara gelecekler burada![]()
Valla bana gününün çoğunu bilgisayar başında geçiren ofis çalışanları lazım ama sadece anketle bitmiyor işim. Android uygulaması geliştirdik, onun uzerinden de veri topluyoruz, orda biraz zorlanıyorum işte katılımcı bulmakta. Bulabilir miyiz ki? Çok çaresizim, herkese ihtiyacım var şu an :) Her türlü desteğe açığım, eğer bulabiliriz derseniz özelden devam edelim yoksa kendimi çok açık etmiş olurum burda :)
Tosoyla kapışıyordunuz bi ara![]()