Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ben bugun hic yazmamısım sanırım, yogunluktan kendimi gördüğüm mü var

Cok güldüm simdi bu hedefime. Bence ben olmusumdur 73 coktan :KK48:

Şimdi de fancynancy'i mi seçtin kendine? :D

Ya benim işim biter mi kuzum? Deneye başladım, veri topluyorum, anam ağlıyor resmen. Katılımcı lazım bana, insanlara dil dökmekten imanım gevredi :KK61:
Aaa sporda kapışırız dedim ne dedim fesadsınız anacığım.. Hıhhh

Yeniymiş canım seninki de ..yaktığın kaloriyi gösteriyor dimi rekorun kaç dk
60 dk canım :KK52: o da bir kere oldu zaten :KK70::KK70::KK70:
Genelde 40 dk kullanıyorum. 2. Kademede 5 dk, sonra sürekli 3. Kademede devam. 8. Kademeye kadar zorluğu var 4 ve sonrası yoruyor beni, birde hızımı 50 mps midir nedir, aşağısına düşürmemeye çalışıyorum. Çok yorulmadan rahat bitirebiliyorum. Birde dizi açıyorum, ohhh izleyip kaç dakka kaldı moduna girmemeye çalışıyorum. :KK6:

60 dk canım :KK52: o da bir kere oldu zaten :KK70::KK70::KK70:
Genelde 40 dk kullanıyorum. 2. Kademede 5 dk, sonra sürekli 3. Kademede devam. 8. Kademeye kadar zorluğu var 4 ve sonrası yoruyor beni, birde hızımı 50 mps midir nedir, aşağısına düşürmemeye çalışıyorum. Çok yorulmadan rahat bitirebiliyorum. Birde dizi açıyorum, ohhh izleyip kaç dakka kaldı moduna girmemeye çalışıyorum. :KK6:
Kulaklıgı takican hareketli muzik esliginde hızlı hızlı yapican ohhhhh ne guzel.:KK76::halay:
Yasadım o anı yazarken...:KK70:

Şimdi de fancynancy'i mi seçtin kendine? :KK70:

Ya benim işim biter mi kuzum? Deneye başladım, veri topluyorum, anam ağlıyor resmen. Katılımcı lazım bana, insanlara dil dökmekten imanım gevredi :KK61:

Dişine göre buldu herhalde beni :KK70::KK70:
Ama bana da lazım, insan daha bir motive oluyor

Kac yasinda canim oglun?
Bide nekadar mesafe gittiginde gorunyormu ekranda?

15 aylık oldu, bir de kızım var 4 yaşında o da. IMG_4368.webp

Bu da eliptiğin ekranı canım, gösteriyor gittiğin mesafeyi.
IMG_4912.webp
En son 13 küsür km gitmişim

15 aylık oldu, bir de kızım var 4 yaşında o da. Eki Görüntüle 1967645

Bu da eliptiğin ekranı canım, gösteriyor gittiğin mesafeyi.
Eki Görüntüle 1967646
En son 13 küsür km gitmişim
Allah bagislasin canim cocuklarini melek gibiler.:KK68:

Kosu bandıyla uyguladıgım bir program vardı bir zamanlar.
Onu eliptiklede uyarlayabiliriz.Alsaydım bende yapicaktim.
Aylarca kilo veremiyordum yine spor ve diyet yaptıgım donemlerde 1 hafta o programı uygadım. Ve gercekten faydasını gördüm.

Şimdi de fancynancy'i mi seçtin kendine? :KK70:

biz katılımcı olamıyor muyuz?

Kiz bi tabur adamiz burda lazimsak kullan bizi de :KK66:

şekerim biz varız aday ben zamanında USA daki kuzenimin verisi için işyerinde anket yaptırmıştım
Valla bana gününün çoğunu bilgisayar başında geçiren ofis çalışanları lazım ama sadece anketle bitmiyor işim. Android uygulaması geliştirdik, onun uzerinden de veri topluyoruz, orda biraz zorlanıyorum işte katılımcı bulmakta. Bulabilir miyiz ki? Çok çaresizim, herkese ihtiyacım var şu an :) Her türlü desteğe açığım, eğer bulabiliriz derseniz özelden devam edelim yoksa kendimi çok açık etmiş olurum burda :)
Dişine göre buldu herhalde beni :KK70::KK70:
Ama bana da lazım, insan daha bir motive oluyor
Tosoyla kapışıyordunuz bi ara ;)

Valla bana gününün çoğunu bilgisayar başında geçiren ofis çalışanları lazım ama sadece anketle bitmiyor işim. Android uygulaması geliştirdik, onun uzerinden de veri topluyoruz, orda biraz zorlanıyorum işte katılımcı bulmakta. Bulabilir miyiz ki? Çok çaresizim, herkese ihtiyacım var şu an :) Her türlü desteğe açığım, eğer bulabiliriz derseniz özelden devam edelim yoksa kendimi çok açık etmiş olurum burda :)

Tosoyla kapışıyordunuz bi ara :KK66:

Evet geçen hafta için bir iddiaya girmiştik hangimiz daha çok verecek diye :halay:
Bende sana katılımcı bulmak isterdim ama maalesef çalışmıyorum, 5 sene kadar da uzak kaldım. Ev hanımlarının da yardım edebileceği bir şey olsaydı gönüllü olurdum.

Back
X